F30 stock campaign

ВИСОКО ОБОРУДВАНИ BMW СЕРИЯ 3 АВТОМОБИЛИ.

Автомобили на склад от 796 лв. с ДДС на месец.

ВИСОКО ОБОРУДВАНИ BMW СЕРИЯ 3 АВТОМОБИЛИ.

Автомобили на склад от 796 лв. с ДДС на месец.

ВИСОКО ОБОРУДВАНИ BMW СЕРИЯ 3 АВТОМОБИЛИ.Автомобили на склад от 796 лв. с ДДС на месец.

BMW Серия 3 Седан впечатлява с комбинацията от спортен дизайн, динамика и висока функционалност. Открийте нашите предложения за високо оборудвани налични BMW Серия 3 автомобили на склад с изгодни условия:

 • Атрактивни месечни вноски
 • Включено в цената богато оборудване
 • Срок на лизинга: 60 месеца
 • Лихва от 2,9%
 • Гарантирана остатъчна стойност

Радвайте се на ново BMW на всеки 5 години с BMW Select: в края на лизинговия период избирате дали да замените вашето BMW с ново, сключвайки нов договор за лизинг, или да придобиете автомобила, заплащайки остатъчната стойност.

 

Заповядайте в някое от нашите дилърства, за да се запознаете с моделите и подробните условия по офертите. Изпратете запитване и ние ще се свържем с вас с повече информация.

Read more

ЗАКУПУВАЙКИ НОВО BMW ВИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА:

 • Атрактивни месечни вноски, стартиращи от 796 лв. с ДДС

  Офертата е калкулирана за BMW 320d xDrive на цена от 79,532 лв. с ДДС за период от 60 месеца с лихва 2,9% и с включено допълнително оборудване при първоначални плащания от 11 442 лв. с ДДС, гарантираната остатъчна стойност и пробег за лизинговия период до 20 000 км.

  Офертата е калкулирана с финансов лизинг BMW Select. BMW Financial Services се предлага в България от УниКредит Лизинг ЕАД. Офертата е валидна за бизнес клиенти и е валидна към датата на публикация. Моделът на снимката е илюстративен.

 • Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км

  Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км. 

 • Сервизно обслужване до 5 години или 100 000 км

  С BMW Service Inclusive няма да Ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км. 

 • 24/7 помощ на пътя в България и чужбина

  BMW Мобилна грижа е до вас в случай на инцидент 365 дни в годината, 24 часа в денонощието. Просто се свържете с BMW Мобилен сервиз, ако се нуждаете от помощ на място: ние ще изпратим сервизен автомобил или пътна помощ чрез някои от нашите партньори. Ако е необходимо, ще организираме и пристигането на такси или престоя ви в хотел. 

АУТО БАВАРИЯ

Свържете се с Ауто Бавария за повече информация по офертите.

М КАР ПЛОВДИВ

Свържете се с М Кар Пловдив за повече информация по офертите.

БОВА КАР БУРГАС

Свържете се с Бова Кар за повече информация по офертите.

М КАР СОФИЯ

Свържете се с М Кар София за повече информация по офертите.

М КАР ВАРНА

Свържете се с М Кар Варна за повече информация по офертите.

М КАР ПЛЕВЕН

Свържете се с М Кар Плевен за повече информация по офертите.