BMW ConnectedDrive Дигитални услуги и свързаност

BMW CONNECTED DRIVE.

Свързани, за да сте свободни.

Какво може да направи за вас вашето BMW? Да ви закара навреме до целта на пътуването? Винаги да има отговор на вашите въпроси? Или да ви забавлява добре по всяко време? Дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive ви презлагат множество полезни услуги. Интелигентни и иновативни, те облекчават живота ви и превръщат всяко пътуване в изживяване.

Прочети повече
BMW CONNECTED DRIVE.Свързани, за да сте свободни.

ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ.

Иновативните дигитални продукти и услуги на BMW ConnectedDrive за една спокойна и комфортна мобилност.

Жена ползва My BMW App на BMW ConnectedDrive на смартфона си пред бяло BMW X5

My BMW APP.

Вашата директна връзка с автомобила и света на BMW.

От практичните функции за управление на прозорците, през интелигентното планиране на маршрута до актуализирането на софтуера на вашия автомобил: С My BMW App ще се възползвате както от модерната и интуитивна концепция за управление, така и от множеството интелигентни функции, които перфектно допълват вашата всекидневна мобилност.

Жена използва Intelligent Personal Assistant на BMW ConnectedDrive в своето BMW

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Той познава вашето BMW со най-дребните детайли и ви подпомага в много ситуации.

С BMW Intelligent Personal Assistant вашият личен асистент е винаги на борда. Комуникирайте с вашето BMW и управлявайте удобно функциите на автомобила с гласови команди. По желание BMW Intelligent Personal Assistant може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.

Жена чака, докато BMW Remote Software Upgrade актуализира софтуера на нейното BMW X5

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

За да може вашето BMW винаги да е максимално актуално.

Remote Software Upgrade гарантира, че вашето BMW винаги ще е оборудвано с най-актуалният софтуер. Актуализирайте софтуера на автомобила лесно и бързо over the air. Освен това чрез Remote Software Upgrade можете да инсталирате и нови функции на автомобила.

Жена ползва Amazon Alexa зад волана на своето BMW.

AMAZON ALEXA*.

Amazons Alexa е налично и във вашето BMW.

Можете да ползвате Amazons Alexa и по време на пътуване във вашето BMW - точно както у дома ви. За тази цел просто свържете своя акаунт в Amazon Account с вашия BMW акаунт в My BMW App. Стриймвайте музика, информирайте се за следващите срещи в календара си или управлявайте своя смартфон от автомобила - множеството полезни функции на Amazon Alexa, точно както сте свикнали, са на ваше разположение и във вашето BMW.

* Amazon, Alexa и всички свързани с тях марки са запазена марка на Amazon.com, Inc. или на свързаните с нея дъщерни компании.

ПРЕДИ ПЪТУВАНЕТО.

Планирайте своите пътувания лесно и удобно с My BMW App.

Доброто планиране спестява време и облекчава живота: Възползвайте се от иновативните функции на My BMW App още преди потеглянето. Проверете например дали пробегът на вашето BMW ще е достатъчен, или удобно проветрете автомобила чрез дистанционно управление. Също така можете да потърсите нови цели на пътуването в My BMW App и директно от смартфона да ги изпратите към вашето BMW.

Мъж ползва My BMW App на BMW ConnectedDrive на смартфона, докато неговото BMW X5 Plug-in хибрид се зарежда.

My BMW APP.

Интелигентно, винаги актуално, обмислено: С нов дизайн и интуитивен потребителски интерфейс My BMW App ще ви съпровожда в едно напълно ново изживяване на мобилността. Планирайте следващото си пътуване, проверете статуса на своето BMW, запазете час за следващото сервизно обслужване или ползвайте множеството функции за управление от дистанция - съвсем лесно от смартфона си.
Научете повече за My BMW App
Мъж ползва My BMW App на BMW ConnectedDrive на смартфона си пред BMW Серия 4 Купе

Проверка на статуса на автомобила.

С My BMW App винаги следите всичко, без да се налага да ходите до своето BMW. Достатъчен ли е пробегът за една спонтанна разходка? Нуждае ли се вашето BMW от сервизно обслужване? Инсталирана ли е най-актуалната версия на софтуера? Проверете преди потегляне важните за пътуването информации на смартфона си и се наслаждавайте на спокойното пътуване с вашето BMW.
Научете повече за My BMW App
Мъж изпраща цел на пътуването от дома си към своето BMW чрез My BMW App

Изпращане на цел на пътуването към автомобила

Коя е следващата ви цел? Потърсете нови цели на пътуването в My BMW App и ги изпратете директно към вашето BMW. Когато отидете до автомобила, можете да намерите целта във вашите съобщения и директно да стартирате воденето по маршрута с едно кликване.
Научете повече за My BMW App
Управление на автомобилните функции от дистанция чрез My BMW App жена се гмурка в лед

Достъп до автомобила от смартфона.

My BMW App ви предлага и разнообразни функции за управление на вашия автомобил от дистанция. Ако например искате да проветрите автомобила преди потегляне, можете лесно да направите това чрез смартфона. Вашето BMW дори не трябва да е пред очите ви.
Научете повече за My BMW App
Показване на местоположението на автомобила от My BMW App на смартфона

Откриване на автомобила чрез смартфона.

Не сте сигурни къде точно сте паркирали в чужд град? Или някой друг е ползвал за последно вашия автомобил, и вие не знаете къде е паркиран? Това не е проблем с търсенето на автомобила с My BMW App: Местоположението на вашето BMW ще бъде показано на картата на приложението. За максимален комфорт и повече време за нещата, които са важни за вас.
Научете повече за My BMW App
Отключване на автомобил чрез смартфон с BMW Digital Key и My BMW App

BMW DIGITAL KEY.

Така вашият смартфон се превръща в дигитален ключ: Чрез вашето My BMW App можете да създадете BMW Digital Key и да го запазите на вашия смартфон - ако е съвместим. Можете да отключвате и заключвате вашето BMW и без физически ключ - и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до още 5 човека да ползват вашето BMW.

ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО.

Спокойно пътуване с множеството интелигентни функции и услуги на BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive ви предлага богат избор от дигитални продукти и услуги, които облекчават всекидневната ви мобилност и осигуряват още по-комфортно пътуване във вашето BMW. Насладете се на интелигентните асистенти, както и на иновативните услуги за комфорт и развлечения.

BMW iDrive насочена към бъдещето концепция за управление на BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Насладете се на последователната модернизация на BMW iDrive и едно напълно ново и иновативно изживяване при шофиране - една цялостна концепция за управление, която съчетава модерния дизайн и интелигентните технологии в едно комфортно и емоционално изживяване в интериора. С комбинацията между сензори и изкуствен интелект с BMW iDrive се създава едно интуитивно и всеобхватно взаимодействие между водача и автомобила, което въвежда една нова ера на шофирането на автомобил.
Жена използва Intelligent Personal Assistant на BMW ConnectedDrive зад волана на своето BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Повече за BMW Intelligent Personal Assistant
Двойка седи спокойно в BMW благодарение на Concierge Service на BMW ConnectedDrive

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? При пътуване услугата Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди. Независимо дали става дума за резервация в ресторант, хотел или кино. Възможно е дори разплащане. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете, Concierge Service винаги е на ваше разположение.
Жена разпуска по време на пътуване в своето BMW с In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Вашето BMW се грижи за вас. Той ще ви освежи, когато сте уморени, ще ви отпусне след стресиращ ден и оптимално ще адаптира интериора на вашия автомобил към настроението ви. С In-Car Experiences, които включват Caring Car програмите и Experience Modes, вашият автомобил ще направи така, че вие да се почувствате по-добре.
Личен профил на водача на BMW контролния дисплей

Личен профил на водача.

Чувствайте се като у дома си. Ще бъдете поздравени лично от вашето BMW и автоматично ще откриете своите индивидуални настройки на седалката, външните огледала или навигацията още в момента, в който отворите автомобила. За тази цел просто създайте свой профил и го свържете с ключа на автомобила. Желание можете да прехвърлите своя профил и в друг автомобил на BMW. Предпоставка за ползването на профила на водача е BMW с BMW Operating System 7 или по-нова. За всеки автомобил е възможно създаването на до три профила.
Приятели седят в BMW и слушат музика от Spotify с Connected Music на BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Ползвайте своя акаунт в Spotify Aпри пътуване с вашето BMW: Слушайте любимата си музика, независимо се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в натоварения трафик или поп при спокойно пътуване. С Connected Music разполагате с неограничен стрийминг до 30 милиона заглавия на музикалния партньор на BMW Spotify директно чрез монтираната в автомобила SIM карта. За тази цел просто сканирайте QR кода на контролния дисплей на вашето BMW и чрез вашия смартфон влезте в уебсайта на Spotify. Connected Music е част от Connected Package Professional. Предпоставка за ползването е автомобил с BMW Operating System 7.
BMW Music меню на BMW контролния дисплей

BMW Music.

Искате на се наслаждавате на целият свят на музиката, без да се налага да сключвате договор или да плащате такси? Тогава BMW Music е най-доброто за вас. Дори и без премиум акаунт с BMW Music имате достъп до цялата база данни от музика на Napster. Насладете се на вашата лична музикална колекция - без допълнителни разходи за стрийминг. BMW Music е част от Connected Package Professional. Предпоставка за ползването е автомобил с BMW Operating System 7.
BMW Drive Recorder BMW ConnectedDrive Дигитални услуги

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder позволява запис на видео на зоната около автомобила и възпроизвеждането на това видео, например на централния контролен дисплей или експортирането му чрез USB върху вашето крайно устройство. Важните информации за пътуването като например скоростта и GPS позицията се съхраняват синхронно на видеото. BMW Drive Recorder има две подфункции, Eventrecorder и Crashrecorder.
Жена дава указания на Amazon Alexa зад волана на своето BMW

AMAZON ALEXA*.

„Alexa, какво ще е времето утре?“ Зад волана на своето BMW можете комфортно да ползвате гласовия асистент на Amazon - точно както сте свикнали и у дома си. Помолете Alexa да пусне вашата любима музика от Amazon Music, да направи списъци със задачи или да ви прочете вашия календар. С разнообразните функции на Alexa пътуването с вашето BMW става още по-забавно. * Amazon, Alexa и всички свързани с тях марки са запазена марка на Amazon.com, Inc. или на свързаните с нея дъщерни компании.
BMW Maps навигационна карта на BMW контролния дисплей

BMW MAPS.

Перфектният спътник при всяко пътуване: С иновативните си услуги BMW Maps оформя пътуването с вашето BMW още по-индивидуално и комфортно. Възползвайте се от Connected Navigation и прецизно прогнозираните часова на пристигане, екстремно бързото изчисляване на маршрута и опростеното въвеждане на цел. Интелигентната функция Connected Parking ви спестява досадното търсене на паркоместа и ви води надеждно до най-близкото свободно място в близост до целта на пътуването ви. Като водач на BMW електромобил или на BMW Plug-in хибрид чрез Connected Charging можете да бъдете водени прецизно и към най-близката обществена станция за зареждане по маршрута ви. При това предварително получавате информация за наличността им, както и за предлаганите мощности за зареждане.
Интеграция на смартфони с Apple CarPlay на BMW ConnectedDrive контролен дисплей

APPLE CARPLAY®.

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Използвайте Apple CarPlay, най-интелигентният и сигурен начин за ползване на вашия смартфон по време на шофиране. Ползването на CarPlay е безжично и ви осигурява достъп до функции като Apple Music, iMessage, телефония, Siri, Apple Maps и подбрани приложения от трети производители, напр. Spotify или Google Maps. Съдържанията се изобразяват в пълен обхват върху дисплеите в кокпита на вашия автомобил. Благодарение на това винаги можете да следине навигационните указания на Apple Maps - дори и върху BMW Head-Up дисплея.
Интеграция на смартфони с Android Auto на BMW ConnectedDrive контролен дисплей

ANDROID AUTO.

Android Auto в BMW ви предлага лесно и сигурно ползване на функциите на смартфона като музика, медии или Messaging приложения по време на шофиране. Благодарение на безжичното свързване между вашия автомобил и вашите устройства с операционна система Android връзката е екстремно комфортна. Android Auto се интегрира напълно в напълно дигиталния кокпит на автомобила. По този начин дори получавате навигационните указания от Google Maps на BMW Head-Up дисплея. Благодарение на интеграцията в BMW може да се управлява и Google Assistant, дигиталният гласов асистент на Google. Просто поговорете на Google, за да приключите задачи, за да продиктувате навигационни цели или да изберете индивидуална музика, докато погледът ви е насочен към пътя.
BMW Телеуслуги жена със смартфон в ръката пред своето BMW

ТЕЛЕУСЛУГИ.

Необходимостта да помните датите на сервизните обслужвания остава в миналото. Благодарение на услугата Телеуслуги вашето BMW знае автоматично, кога е необходимо редовно или извънредно обслужване и изпраща всички свързани с това данни до вашия сервизен партньор на BMW. Той веднага се свързва с вас, за да уговорите посещение в сервиза.

СЛЕД ПЪТУВАНЕТО.

BMW ConnectedDrive и My BMW App ви подпомага и след пътуването с иновативните си услуги и функции.

С My BMW App и дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive вашата мобилност ще бъде по-лесна и комфортна от всякога - и то дори след края на пътуването. С Remote Software Upgrade например можете лесно и over the air да поддържате своето BMW на най-актуалното ниво. С интелигентното My BMW App освен функциите за управление от дистанция на автомобила можете.

Жена пие от чаша, докато BMW Remote Software Upgrade актуализира софтуера на нейното BMW X5

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
Повече за BMW Remote Software Upgrade
Двойка получава достъп до своето BMW чрез My BMW App и Remote Services

Достъп до автомобила чрез смартфона.

Дали заключих автомобила си, и къде точно се намира той? Услугата Remote Services ви позволява чрез приложението My BMW App да получите директен достъп от дистанция до вашия автомобил. Проветрете вашето BMW още преди пътуването или го заключете отвсякъде от дистанция с помощта на смартфона.
Научете повече за My BMW App
BMW Maps Connected Charging ви показва електрическия пробег като синя окръжност върху картата на околността на контролния дисплей.

Connected Charging.

Connected Charging предлага множество иновативни функции, които перфектно допълват вашата електрическа мобилност и допълнително опростяват зареждането на вашето напълно електрическо BMW i или BMW Plug-in хибрид. В My BMW App например можете да програмирате часа, в който вашият автомобил трябва да бъде зареден, и да бъдете информирани с Push съобщение, когато процесът на зареждане е приключил. Чрез приложението можете да следите и историята на зарежданията на вашето BMW или да следите актуалния процес на зареждането вкл. изразходваната енергия, паузите при зареждане, предполагаемите разходи за зареждане, както и спестените разноски.
Научете повече за Connected Charging
При BMW Plug-in хибридните модели BMW Points ви предлага премии за всеки изминат чисто електрически километър

BMW Points.

С програмата за лоялност BMW Points като водач на подбрани BMW Plug-in хибридни модели вие събирате точки за всеки изминат чисто електрически километър. Можете да ги следите и управлявате с My BMW App с вашия BMW Charging Account. При това на ваше разположение са различни премии - засега контингенти от електроенергия за зареждане от BMW Зареждане.
Научете повече за My BMW App

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW ConnectedDrive портал жена със смартфон в ръка

BMW CONNECTED DRIVE ПОРТАЛ.

Вашите данни, вашите услуги, вашите настройки - BMW ConnectedDrive ви свързва с вашето BMW и света. Регистрирайте се сега за повече комфорт, по-висока сигурност и повече развлечения.
BMW ConnectedDrive FAQ често задавани въпроси и отговори жена със смартфон на прозорец

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

В нашия раздел FAQ ще откриете отговорите на често задаваните въпроси за и услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com