BMW Digital Key My BMW App мъж отключва BMW Серия 4 Купе със своя смартфон

BMW DIGITAL KEY.

Дигиталният ключ за вашето BMW - запазен удобно на смартфона или на BMW Key Card.

Така вашият смартфон се превръща в дигитален ключ: Чрез вашето My BMW App можете да създадете BMW Digital Key и да го запазите на вашия iPhone - ако е съвместим. Можете да отключвате и заключвате вашето BMW и без физически ключ - и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до още 5 човека да ползват вашето BMW. Ако батерията на вашия iPhone се изтощи, можете да отключвате своя автомобил и да стартирате двигателя до 5 часа след това. Освен това имате възможност да настроите BMW Key Card на автомобила като Digital Key.

Прочети повече
BMW DIGITAL KEY.Дигиталният ключ за вашето BMW - запазен удобно на смартфона или на BMW Key Card.
BMW Digital Key функции и преимущества, обяснени във видео

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BMW DIGITAL KEY И НЕГОВИТЕ ФУНКЦИИ ОТ ВИДЕОТО.

BMW DIGITAL KEY: ПОКАНЕТЕ ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ.

BMW Digital Key упълномощаване на до 5 потребителя Мъж със смартфон пред BMW X5

BMW Digital Key може да бъде ползван от до 5 други лица.

Семейство, приятели или бизнес партньори: Можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone да ползват вашето BMW, като им изпратите покани от Wallet-App на вашия iPhone, за да ги добавите като потребители. Една практична функция, особено за начинаещи водачи: При прехвърлянето на BMW Digital Key чрез менюто с отметки можете да наложите ограничения. По този начин при ключ с ограничен достъп се ограничава наличната мощност на двигателя и се гарантира, че Dynamic Stability Control (DSC), както и Intelligent Safety не могат да бъдат деактивирани.


Указание: Наличните ограничения са в зависимост от типа на автомобила. Единствено основният ключ може да добави други потребители в Apple Wallet. Разрешението за ползване може да бъде отменено по всяко време от основния ключ. Отделните Digital Keys не могат да бъдат препредавани на други лица.

BMW KEYCARD.

Мъж отключва своето BMW с BMW KeyCard като дигитален ключ

Ползване на BMW KeyCard като дигитален ключ.

Отключвайте и заключвайте удобно своето BMW с BMW KeyCard. NFC-картата с формат на кредитна карта в деактивирано състояние е включена в серийното оборудване на автомобила. Предпоставка за активирането е класически автомобилен ключ или активен Digital Key. За да активирате BMW KeyCard, трябва да я поставите в поставката за смартфони и да следвате указанията на дисплея.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА BMW DIGITAL KEY.

BMW Digital Key е част от оборудването Комфортен достъп (SA 322).

Предпоставка за ползването са съвместим модел на BMW, както и съвместим iPhone, на който е инсталирано My BMW App.

Създаването на BMW Digital Key се извършва чрез My BMW App. За тази цел автомобилът трябва да е свързан с BMW ID. По време на настройката трябва да седите в автомобила и по съображения за сигурност и двата класически ключа на автомобила трябва да са у вас. Натиснете бутона “Свързване” в приложението и следвайте инструкциите. За настройката на BMW Digital Key е необходима връзка с интернет или WLAN.

Наличността за моделите може да се различават в различните държави.

Списъкът със съвместимите iPhones и версии на операционната система може да се различава в зависимост от модела и софтуера на автомобила.
 

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа