BMW Apps BMW Мобилни услуги BMW Оборудване

МОБИЛНИ УСЛУГИ И ОБОРУДВАНЕ.

МОБИЛНИ УСЛУГИ И ОБОРУДВАНЕ.
BMW Apps My BMW App на смартфон

MY BMW APP*: YOUR WORLD. MY BMW.

My BMW App се адаптира към вас също толкова добре, колкото и вашето BMW. То е директната връзка с автомобила, дори и в момента да не седите във вашето BMW – и още много повече от това. Мислите ли вече за следващото си пътуване? С My BMW App това бързо ще се превърне в конкретен план. Въведете целта в навигационната система, още докато сте у дома си на дивана. Проверете дали преди това е необходимо да заредите гориво, или предварително проветрете интериора. С My BMW App радостта от шофирането започва още преди изобщо да сте потеглили. Но My BMW App е вашият перфектен спътник дори и когато вече сте слезли от автомобила. Ако не сте сигурни дали сте заключили вратите, можете лесно да проверите това с приложението и по всяко време да заключите вашето BMW чрез смартфона. За оптималната поддръжка на вашето BMW My BMW App е вашата директна връзка с дилъра на BMW. Уговорете следващия час за сервизно обслужване или при въпроси за вашето BMW се свържете директно с вашия личен консултант. Ако все пак има някакви проблеми, при инциденти чрез My BMW App бързо и безпроблемно ще получите помощ.

  • Преглед на преимуществата
BMW Приложения BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: ВАШИЯТ ЛИЧЕН АСИСТЕНТ ЗА МОБИЛНОСТ.

Планирайте пътувания, избегнете задръстванията и отключвайте вашето BMW дистанционно - насладете се на тези и други услуги с приложението BMW Connected Classic. Това приложение ви позволява сигурно и комфортно да ползвате общи и свързани с автомобила функции преди, по време и след шофиране на вашето BMW.*

* Може да се ползва при BMW, произведени след юли 2013 година, с допълнителното оборудване 'Apps' или 'ConnectedDrive Services’ (в зависимост от пазара и модела). С изключение на следните модели, произведени след юли 2013 година: Серия 1 Кабриолет, Серия 1 Купе, Серия 3 Кабриолет (модел след 2010 година), Х1 (модел след 2009 година), Х5 (модел след 2006 година), Х6 (модел след 2008 година) и Z4 (модел след 2009 година).

За съвместимите смартфони посетете www.bmw.com/bluetooth.

  • Основни предимства
BMW Приложения BMW iV

BMW IV: ВАШИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ В РЪКАТА ВИ.

BMW iV е ново приложение за ползване в домашната мрежа, което предлага функционалност за дистанционно контролиране на зареждането на вашия електрически или хибриден автомобил с BMW i Wallbox или Connect. То също така позволява да зареждате вашия автомобил, когато това е най-удобно и ефективно.

  • Основни предимства
BMW Приложения BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: ВАШИЯТ НАДЕЖДЕН СВИДЕТЕЛ.

BMW Advanced Car Eye 2.0 се състои от две висококачествени Full HD широкоъгълни камери за вашия автомобил. То се състои радарни и вибрационни сензори, за да разпознае критичните ситуации и да ги използва за доказателство. Приложението Advanced Car Eye 2.0 е вашият екран и контролен център за камерите. Можете да гледате и изтегляте записаните видеофайлове и изображения, както и ръчно да записвате видео и изображения. Освен това можете да правите всички настройки и чрез приложението Advanced Car Eye 2.0:

Режими на запис

Критерии за запис

Информация за видео/изображения

  • Основни предимства
BMW Приложения BMW Индия BMW Клиенти App

BMW КЛИЕНТИ APP.

  • Основни предимства
BMW Apps 24/7 Service App

24/7 SERVICE APP.

24/7 Service App е разработено, за да осигури по-бързо, по-гъвкаво и по-лесно уговаряне на сервизно обслужване при вашия официален дилър на BMW или MINI. Можете да резервирате час когато и където искате, или само да се свържете дигитално с вашия дилър. За да избегнете задръстванията, можете да върнете или вземете вашият автомобил извън работното време. Цялата информация за вашия дилър, вашия договор за обслужване или конкретната ви уговорка е достъпна само с няколко кликвания. Приложението 24/7 Service ви води лесно през всяка уговорка и ви осигурява винаги актуална информация.

  • Основни предимства
BMW Приложения BMW Loyality+

LOYALITY+.

Най-фината възможна дигитализация. Открийте, проследете и се ангажирайте с новото ни мобилно приложение, което е създадено, за да направи живота ви също толкова приятен, колкото и шофирането. Насладете се на последните актуализации за събития, привилигеровани предимства и открийте удобството на BMW Financing, което е винаги за вас и вашето шофиране.

  • Основни предимства

*My BMW App е съвместимо с всички автомобили на BMW от моделна година 2014. Предпоставка са оборудването ConnectedDrive Services и съвместим смартфон. Наличността и функциите на My BMW App зависят от пазара.

Прочети повече