40 ГОДИНИ НАЙ-СИЛНАТА БУКВА НА СВЕТА.

BMW M

BMW M GmbH: За индивидуалисти.

40 ГОДИНИ НАЙ-СИЛНАТА БУКВА НА СВЕТА.

BMW M GmbH: За индивидуалисти.

Моторните спортове като страст. Радостта от шофирането като мисия. Съвършенството като задвижваща сила. Пред очите ни винаги е била една цел: да създаваме автомобили, които имат качествата да се превърнат в легенди. Няма да се задоволим с по-малко.

40 ГОДИНИ НАЙ-СИЛНАТА БУКВА НА СВЕТА.BMW M GmbH: За индивидуалисти.

Моторните спортове като страст. Радостта от шофирането като мисия. Съвършенството като задвижваща сила. Пред очите ни винаги е била една цел: да създаваме автомобили, които имат качествата да се превърнат в легенди. Няма да се задоволим с по-малко.

Read more
BMW M

M АВТОМОБИЛИ: НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СТРАСТТА.

Родени на състезателната писта – това е кредото на М автомобилите. Вдъхновени от моторните спортове, тези ексклузивни автомобили с лекота отговарят на най-високите изисквания по отношение на пъргавината, динамиката и мощността. Мощните двигатели, комбинирани с впечатляващ дизайн и висока функционалност, ще ви позволят да усетите с каква страст е създаден всеки отделен автомобил.

BMW INDIVIDUAL.

Най-големият лукс се състои в това да го дефинирате лично: оформете своето BMW според личните си предпочитания с ексклузивното оборудване на BMW Individual Collection. Комбинацията между въодушевяващите лакови покрития и висококачествените кожени тапицерии, фините дървени лайстни и другите ексклузивни опции ви позволяват да индивидуализирате своето BMW и да вдъхновите сетивата си. Отидете още по-далеч и изпълнете своята мечта за уникален автомобил: BMW Individual Manufaktur ще осъществи вашите желания със стил и занаятчийско съвършенство и заедно с вас ще създаде неподражаем уникат – за индивидуална радост от шофирането и максимален израз на вашата индивидуалност.

М ОБОРУДВАНЕ И ПАКЕТИ: ДОБРЕ КОМБИНИРАНИ.

М оборудването и пакетите включват различни компоненти, които са фино съгласувани – от окачването до дизайнерските елементи, от алуминиевите джанти до двигателите.

BMW DRIVING EXPERIENCE: СТРАСТТА ОСТАВЯ СЛЕДИ.

Трупайте опит извън границите на правилника за движение по пътищата. Изпитайте лично физичните закони в екстремни ситуации и тренирайте сигурно поведение зад волана. Просто се насладете на духа на класическите автомобилни състезания на истински състезателни писти – всичко това ви предлагат различните обучения за водачи, проведени с М автомобили. Накратко: BMW Driving Experience.

BMW M PERFORMANCE АВТОМОБИЛИ: POWERED BY M.

BMW M Performance автомобилите са продукт на страстта по мощността и динамиката. В тяхната разработка се крие любовта към детайла и целият опит на инженерите на BMW M. Резултатът: автомобили с изключително спортен характер и уникална комбинация между динамика, комфорт и пригодност за всекидневието.
С BMW M Performance аксесоарите, моторните спортове достигат до пътя: иновативните компоненти за допълнителен монтаж с ексклузивния надпис „Powered by M“ са разработени в тясно сътрудничество с BMW M GmbH и са идеалната основа за още по-спортно оформление на вашето BMW.

BMW M ПРИ MOTOGPTM.

Най-мощната буква на света в кралския клас на мотоциклетните състезания.
Едно дълго и успешно партньорство: от 1999 година BMW M е „Official Car of MotoGP“, както и силен и надежден партньор на организатора на MotoGP Dorna Sports. В центъра на сътрудничеството е предоставянето на Safety Cars и на официалната автомобилна флотилия. През този сезон флотилията включва общо 5 модела BMW M и M Performance. Тя се води от BMW M4 Coupé Safety Car. Освен това през последните години BMW M GmbH постоянно разширява дейността си в MotoGP. От 2003 година в края на всеки сезон на най-добре класиралия се състезател от MotoGP се връчва популярната награда BMW M Award. В рамките на BMW M MotoGP Experience гостите изживяват незабравим състезателен уикенд, при който могат ексклузивно да погледнат зад кулисите на Кралския клас, включително за бъдат разведени из боксовете от предишния световен шампион Лорис Капироси, както и да бъдат возени по пистата с актуалния BMW M Safety Car. Всеобхватна информация за сътрудничеството с MotoGP може да намерите на следния линк: