BMW INDIVIDUAL.

Израз на индивидуалност.

BMW INDIVIDUAL.

Израз на индивидуалност.

BMW INDIVIDUAL.Израз на индивидуалност.

Оригинал на Пикасо, първият компютър на Apple, изработена на ръка Riva Aquarama – това е уникалността, която превръща нещата в изживяване. BMW Individual Collection и BMW Individual Manufaktur ви дават възможност да създадете своето напълно индивидуално BMW. Вашият автомобил ще се превърне в израз на индивидуалния ви характер – напълно неповторим.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Какво прави една личност уникална? Това е нейният характер, неповторимата й визия. Също като при едно BMW. BMW Individual Collection предлага на взискателните клиенти богата гама от опции на оборудването: фино дърво с перфектна структура, подбирано по целия свят. Неповторима и примамливо мека кожа от най-добрите производители на света. Лакови покрития, които въодушевяват с блясъка, отразяването на светлината и въздействието си. В богата гама от оттенъци, които не следват духа на времето, а го дефинират. Допълнени от допълнително оборудване, което осигурява перфектния завършек в детайлите – всички тези елементи са комбинирани, за да може вашето BMW да се превърне в част от вашата индивидуалност.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Какво ни мотивира да се стремим към особеното? Това са нашите индивидуални мечти и стремежи, естествено. Желанието да създадем идеалната среда, която да отговаря на нашите желания. Затова създадохме BMW Individual Manufaktur. Независимо дали предпочитате уникален цвят, ексклузивни материали или технически финес - BMW Individual Manufaktur има само една цел: с изключително занаятчийско майсторство и прецизност да реализира дори и най-екстравагантните желания, създавайки едно BMW, което отразява вашата собствена индивидуалност.

BMW INDIVIDUAL APP.

Как може да се насладите на нещо, което още не съществува? Точно това е предизвикателството за онези, които искат да шофират BMW, което не е серийно, а отговаря на собствените им предпочитания. Новото интерактивно приложение на BMW Individual ви позволява да ползвате своя таблет или смартфон, за да се опитате да изпробвате безбройните комбинации от материали и други опции, предлагани от BMW Individual Collection. Благодарение на иновативния дизайн на приложението вие можете да видите как вашите идеи оживяват с реалистични детайли.

BMW INDIVIDUAL СЕРИЯ 7 AUGMENTED REALITY APP.

Новото BMW Серия 7 постига изцяло нов стандарт на съвършенство. Ние сме преработили всеки детайл, за да постигнем ултимативната синергия на мощност, комфорт и естетика – същността на модерната елегантност. Има само един начин да се направи по-добре, и това е да се приспособи към вашата индивидуалност чрез изключителния избор на цветове и материали на BMW Individual Collection. BMW Individual Augmented Reality app е перфектен източник на вдъхновение, което ви позволява да създадете свое собствено BMW Серия 7 на екрана и дори да видите функците в реален формат – по всяко време и навсякъде.

ПРЕГЛЕД НА МОДЕЛИТЕ BMW INDIVIDUAL.

Защо няма BMW, което да е подходящо за всеки? Защото изискванията към един автомобил са толкова различни колкото и ситуациите в нашия живот. С множеството си моделни семейства BMW Individual Collection и Manufaktur винаги предлагат най-подходящия автомобил за всеки индивидуален характер. А в това е перфектната основа за реализиране на собствените желания. BMW Individual се предлага за всички модели от BMW Серия 3 Седан до BMW M6 Гран Купе.