ПРЕГЛЕД НА МОДЕЛИТЕ

Всеки живот е различен, също като вашия BMW Individual.

Изберете своето BMW и се възползвайте от множеството опции на BMW Individual, за да изразите своята индивидуалност.

BMW СЕРИЯ 3

Можете да откриете толкова много. От над 40 години BMW Серия 3 е лидер в своя клас и повече от всякога е олицетворение на страстта. С BMW Individual Collection можете да достигнете ново измерение на ексклузивността. Гамата от разнообразни опции ви дава възможност да превърнете както седана, така и туринга в изражение на своята индивидуалност.

BMW СЕРИЯ 4

Естетика в движение. Убедителна ексклузивност. Това свързва новото BMW Серия 4 и BMW Individual. Елегантните детайли на оборудването на BMW Individual Collection се предлагат за всички модели на BMW Серия 4 и ви позволяват да създадете автомобил, индивидуален колкото вашето въображение.

BMW СЕРИЯ 5

Изразително, стилно, гъвкаво. BMW Серия 5 перфектно комбинира тези качества, което го превръща в изключителен автомобил. Опциите на оборудването на BMW Individual Collection са идеалният начин да подчертаете уникалния характер на автомобила и да изразите своята индивидуалност.

BMW СЕРИЯ 6

Перфектното изражение на чистата динамика. BMW Серия 6 и BMW Individual са създадени да се докоснат до всичките ви сетива. С детайлите от оборудването на BMW Individual Collection тази амбиция може да бъде реализирана по впечатляващ начин за Купе, Кабриолет или Гран Купе.

BMW СЕРИЯ 7

Присъствие, което не се натрапва. BMW Серия 7 прави впечатление – с детайлите и като цяло. С BMW Individual Collection BMW Серия 7 се превръща в изражение на уникална елегантност, както и на вашата индивидуалност. Разнообразните предложения на BMW Individual могат да отговорят на почти всичките ви желания.

BMW X МОДЕЛИ

Иновативни на всяка настилка. Моделите на BMW X. Необходим е силен характер, за да се издигнете над нещата. И точно този характер можете да изразите с BMW Individual Collection за BMW X5 и BMW X6 и по този начин да дефинирате за себе си истинския лукс.

BMW M.

Динамично съвършенство. Необикновеният винаги има чар. BMW Individual и собственият ви стремеж към съвършенство добавят уникалност и изключителната привлекателност към този чар. Колекцията BMW Individual се предлага за всички модели на BMW M. Така че да няма нужда от компромиси.