BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Уникалният дизайн започва на бял лист хартия.

BMW винаги са били задвижвани от желанието да произвеждат най-добрите автомобили. И въпреки това: никое BMW не може да задоволи всички наши желания като клиенти. И в изключителни случаи дори и BMW Individual Collection достига до границите на възможностите си. BMW Individual Manufaktur е на ваше разположение, за да можете да реализирате всяко свое желание и да създадете наистина изработен по мярка автомобил. Независимо дали в екстериора или интериора, независимо какви материали – всичко е така, сякаш вие самите сте дизайнер и инженер.
Вие формулирате своите желания, а специалистите на BMW Individual Manufaktur ги превръщат в реалност с несравнима прецизност и занаятчийско майсторство – стига те да не противоречат на съображенията за сигурност, типичните за марката характеристики или на законовите изисквания.

ЕКСТЕРИОРИ НА BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Малко са автомобилните производители, които могат като BMW да дефинират дизайна чрез драматични форми и динамични линии. Ако искате да подсилите този ефект, можете да ползвате опциите на BMW Individual Manufaktur: изберете любимия си цвят от сякаш безбройните нюанси – от Phoenix Yellow до Ash Grey. Възможни са дори и привличащи погледите двуцветни лакови покрития. Или подчертайте индивидуалността на своето BMW с ръчно нарисувана Coachline. BMW Individual Manufaktur превръща вашето въображение в реалност.

ИНТЕРИОРИ НА BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

ИНТЕРИОРИ НА BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Индивидуалността е сумата от свободи, които си позволяваме. В интериора BMW Individual Manufaktur ви предлага онзи лукс, който останалите може дори и да не забележат. Свободата започва от избора на цветове за реализиране на впечатляващи двуцветни композиции, индивидуални контрастни шевове и достига до уникални аксесоари, съгласувани с избраната кожа Merino. Премиум атмосферата може да бъде подобрена с добавянето на повече кожа в интериора. И дори повече: BMW Individual Manufaktur със занаятчийско съвършенство реализира подписи или монограми на подглавниците, така и на други места.

ПРЕВЪРНЕТЕ ИНТЕРИОРНИТЕ ЛАЙСТНИ В ИНДИВИДУАЛНИ АКЦЕНТИ.

Интериорните лайстни на вашето BMW предлагат достатъчна повърхност за вашата безгранична креативност и занаятчийското майсторство на BMW Individual Manufaktur. Високотехнологични материали като карбон, благородни метали или други - BMW Individual Manufaktur обработва богата гама от материали с ненадмината прецизност. С най-фино занаятчийско майсторство се реализират дори филигранни инкрустации, монограми и други видове орнаменти.

ПРОЕКТИ НА BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

През последните години BMW Individual Manufaktur постоянно доказваше своите възможности в сътрудничество с известни марки или при реализацията на лимитирани модели или уникати. Резултатът бяха проекти, които не само подчертаваха добродетелите на марката BMW, но и изразяваха безкомпромисния стремеж към естетика, качество и ексклузивност на BMW Individual.

BMW Individual Manufaktur M4 Купе

Йорг Шьодел отпразнува своята 25-годишнина като водач на BMW M с BMW M4 Купе, облагородено от BMW Individual Manufaktur. Специалното лаково покритие на BMW Individual Macao Blue metallic е същото като на първия М модел.

BMW Individual Manufaktur M4 Купе

Интериорът включва допълнителни кожени елементи и е изработен от кожа с фина структура Merino Bicolour в цвят Black/Silverstone. Подлакътниците с индивидуални шевове допълват усещането за уникалност.

„30 Jahre M5“ специален модел

За да отпразнува 30-годишният юбилей на BMW M5, този модел издига мощността и ексклузивността до напълно ново ниво. Създаден специално от BMW Individual Manufaktur, той ще бъде произведен в лимитирана серия от 300 екземпляра с вълнуващото лаково покритие Frozen Dark Silver metallic.

„30 Jahre M5“ специален модел

Лайстните на праговете с надпис “30 Jahre M5” подсказват за уникално мощното усещане при шофиране.

BMW Individual Pearl Edition

Задната декоративна лайстна на BMW Серия 7 е украсена с надпис „Pearl“- доказателство за занаятчийското изкуство на BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling

Специалното лаково покритие Singapur Grey metallic на BMW Individual и различните сребърни елементи, изработени от ROBBE & BERKING по сложната технология Martelé, превръщат този проект на BMW Individual Manufaktur в уникат.

BMW Individual 760 Li Sterling

Пълното кожено оборудване BMW Individual Merino с фина структура в цвят Amaro Brown с контрастни кантове в Opal White, бродираните сребристи елементи на подглавниците, както и интериорните лайстни от сребро с проба 925 са само някои от акцентите на BMW Individual 760 Li Sterling, създадено съвместно с ROBBE & BERKING.

ВАШИЯТ КОНТАКТ С BMW INDIVIDUAL.

За повече информация или въпроси към BMW Individual можете да се свържете с вашия местен дилър на BMW. Ние с удоволствие ще отговорим компетентно и точно на индивидуалните ви въпроси към BMW Individual Manufaktur. За тази цел, моля свържете се с вашия дилър на BMW.