BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Занаятчийско изкуство, материали, дизайн - комбинирани, за да отразят лично вас.

Перфектната комбинация между вдъхновение и креативна свобода. Това е BMW Individual Collection. Разнообразните опции на оборудването ви позволяват лесно да създадете своето индивидуално BMW. Перфектно съгласуваните опции на BMW Individual могат да бъдат избрани още при конфигурацията. Но това, което следва, е дори още по-ексклузивно. Като се започне от избора на материали и занаятчийското качество на изработка и се стигне до дизайна на цветовете и формита - всяко оборудване преминава през множество стъпки при изработката. И всичко това с една цел: благодарение на комбинирането на перфектни детайли да бъде създадено BMW, което е отражение на вашия характер.

BMW INDIVIDUAL ЛАКОВИ ПОКРИТИЯ.

Трудно е да бъде обяснен собствения, индивидуален вкус. Но е лесно да бъде показан. С тази мисъл BMW Individual почерпи вдъхновение от цветовете на скъпоценните камъни, за да създаде изключителни лакови покрития, всеки от които подчертава характера на конкретния модел.
Лаковите покрития на BMW Individual поставят мащаби и по отношение на дълбочината и блясъка: тяхното сияние се променя в зависимост от ъгъла на светлината. Някои от лаковите покрития впечатляват с уникалните си преливащи ефекти. Други – например матовите лакови покрития – впечатляват с копринения си блясък. Тайната е в специалната пигментация на многослойния процес на лакиране. При матовите лакови покрития изисканото излъчване се дължи на перфектно съгласувания матов прозрачен лак. Резултатът е видимо изявление на вашия много индивидуален стил.

ПОВЕЧЕ ОТ ЦВЯТ.

Tanzanite Blue metallic

Това лаково покритие се отличава с напълно прозрачните, тъмносини пигменти, които блестят в тюркоазен цвят под повърхността под въздействие на светлината.

Pure metal Silver

Двата слоя лак, както и фините алуминиеви нано-частици създават дълбочина на блясъка и повърхността прилича на течен метал.

Champagne Quartz metallic

Фините, силно отразяващи светлината пигменти под повърхността в цвят шампанско преливат между кафяво-златисто до синьо-виолетово и подчертават контурите на автомобила.

Almandine Brown metallic

Този тъмно кафяв цвят перфектно подчертава неподражаемата форма на автомобила. Той съдържа пигменти, които създават многоцветни отражения при директно осветяване. Те осигуряват поразително усещане за дълбочина и лукс.

Pyrite Brown metallic

Фините златисто-сребристи пигменти проблясват под повърхността и създават игра на светлината и сенките под въздействието на светлината.

Frozen Brilliant White metallic

Това уникално и елегантно лаково покритие подчертава естетичните линии на автомобила и осигурява уникално излъчване.

Azurite Black metallic

При директно осветяване цветът се променя от черен до тъмносин с тюркоазени акценти – също като при минерала, чието име носи.

Moonstone metallic

Многоцветните пигменти придават на повърхността триизмерна дълбочина, с цветови ефекти, преливащи между синьо-сиво до златисто жълто.

Ruby Black metallic

Безбройните пигменти отразяват светлината, създавайки интензивен блясък с дълбоко сияние от тъмночервен до патладжанен цвят.

КОЖА BMW INDIVIDUAL MERINO.

Сетивата ни ни позволяват да възприемаме качеството и естетиката: нашите очи, които отбелязват всеки нюанс на цвета. Нашето обоняние, което възприема аромата на най-фината кожа. Нашите ръце, които долавят структурите и текстурите.
BMW Individual обръща внимание на тези способности чрез най-високото занаятчийско майсторство при обработката на кожата Merino. То започва още от избора и разкрояването на суровия материал: в работилниците на BMW Individual се използват само кожи от определени породи говеда, без белези и други несъвършенства. Те се обработват чрез специален процес на пигментация, в резултат на което не се изисква последваща сложна обработка на повърхността. Кожата се запазва естествена, може да „диша“ и е екстремно комфортна.
Прецизните шевове, декоративните перфорации и ръчно оформените кантове поставят артистични контрасти и акценти. Точно това безкомпромисно съвършенство превръща кожата Merino на BMW Individual в изживяване за сетивата.

СИМФОНИЯ ЗА СЕТИВАТА.

Кожа с фина структура Merino Opal White.

Филигранните кантове и контрастните шевове подчертават индивидуалния характер на интериора.

Кожа с фина структура Merino Opal White.

Вдъхновеният от елегантните яхти цвят излъчва средиземноморски лукс.

Кожа с фина структура Merino Amaro Brown.

Този цвят е идеален контрапункт на лайстните от фино дърво BMW Individual Ash Grain White.

Кожа с фина структура Merino Platinum.

Този светъл цвят се вписва хармонично в просторния интериор и осигурява уникално излъчване.

Кожа с фина структура Merino Platinum.

Забележително красив детайл на кожата Merino са черните кантове, изработени на ръка.

Кожа с фина структура Merino Nutmeg.

С премиум визия и усещане при допир този цвят изпреварва духа на времето.

Кожа с фина структура Merino Cashmere Beige.

Елегантният светъл цвят подчертава яркия и просторен интериор.

Кожа с фина структура Merino Tartufo.

BMW Individual кожата с фина структура Merino в цвят Tartufo е висококачествено кожено оборудване с изработени на ръка детайли като специални шевове, кантове и контрастни цветове. Таванът BMW Individual от Alantcara придава на интериора особено усещане за качество.

BMW INDIVIDUAL ИНТЕРИОРНИ ЛАЙСТНИ.

Не можете да ги прочетете, само да се досетите – историите, които разказва структурата на парче дърво. Големината и възвишената красота на дървото, от което е отрязано. Може би така се обяснява вековното очарование на човечеството от дървото.
При интериорните лайстни BMW Individual не се ограничава само до най-изисканите видове дърво от целия свят, но и в съвършената занаятчийска изработка на интериорните лайстни. Основен приоритет е безкомпромисната прецизност на производствения процес: още от отрязването избраните парчета в желаните форми. Те се превръщат в интериорни лайстни, които се шлайфат, лакират и полират в безброй процеси докато повърхността, структурата и цветовите нюанси достигнат най-високите изисквания на BMW Individual.
Като алтернатива се предлага интериорната лайстна Piano finish Black, която впечатлява с дискретната си ексклузивност и чиято блестяща повърхност може да бъде достигната единствено от водещите производители на пиана. Разнообразието от материали се допълва от изисканите, покрити с кожа интериорни лайстни.

СТРУКТУРАТА ДЕМОНСТРИРА ХАРАКТЕР.

Фино дърво Sen Light Brown.

Японско фино дърво с несравнима графична структура. Блясъкът се подсилва от перления ефект на оцветяването.

Piano finish Black .

Който познава стойността на висококачествен роял, ще оцени ексклузивността на тази интериорна лайстна.

Фино дърво Ash Grain White.

Когато става дума за изтънчена красота, никоя интериорна лайстна не може да се мери с тази.

BMW INDIVIDUAL ОБОРУДВАНЕ.

BMW Individual предлага допълнителни ексклузивни опции на оборудването за съвършенство на всички детайли - както се казва, от главата до петите.

 • BMW Individual алуминиеви джанти.

  С изисканата си визия алуминиевите джанти на BMW Individual поставят стандарти по отношение на ексклузивността и естетиката и винаги са съгласувани перфектно с дизайнерската концепция на всяко моделно семейство. Размерите им също символизират горната граница на гамата от оборудване.

 • BMW Individual кожен волан.

  BMW Individual коженият волан лежи перфектно в ръцете и е олицетворение на влюбения в детайлите дизайн на BMW Individual. В зависимост от модела воланът е с старателно изработена и перфектно вградена дървена инкрустация, която му придава още по-изискана визия. Надписите BMW Individual също са вградени много дискретно. Общото между всички волани е неповторимото качество на кожата, използвана от BMW Individual.

 • BMW Individual означение.

  Символите на вашия начин на мислене – осветените лайстни на праговете с означение BMW Individual ви посрещат преди началото на всяко пътуване. Едно друго означение е запазено само за BMW Серия 7: надписът BMW Individual на задната декоративна лайстна като ексклузивно изражение на вашата индивидуалност.

 • BMW Individual хладилна кутия.

  Целта на BMW Individual? Съвършенство за всички сетива. Със способността си да поддържа подходящата температура на фините напитки BMW Individual хладилната кутия се вписва перфектно в гамата от оборудване.

 • Други допълнителни оборудвания на BMW Individual.

  За повишаване на ексклузивността и усещането за простор в интериора, в зависимост от модела BMW Individual предлага и допълнителни опции. Сред тях е таванът BMW Individual от Alcantara, която създава приятна, открита атмосфера благодарение на копринено меката си повърхност. Покритото с кожа арматурно табло на BMW Individual придава на интериора ново измерение на високото качество и излъчване, което можете да видите и усетите.