BMW INDIVIDUAL.

Израз на индивидуалност.

BMW Individual винаги е означавало особена отдаденост на детайла и истинска ексклузивност. За опциите на оборудването, които се отличават с ръчно изработеното си съвършенство и подчертават индивидуалния характер с уникалността си. BMW Individual Collection вдъхновява с най-фините материали и въодушевяващите цветови съчетания – пред вашите желания за оформление и тяхната особено индивидуална реализация вече няма ограничения. Насладете се на почти безграничните възможности на BMW Individual и създайте вашето BMW, което напълно отговаря на вашата индивидуалност.

Прочети повече
BMW INDIVIDUAL.Израз на индивидуалност.

БЕЗГРАНИЧНО.

Многостранните възможности за индивидуализация на екстериора.

Гарантирано вдъхновение от цветове: BMW Individual ви очаква с над 100 ексклузивни лакови покрития в най-фини цветови нюанси. Матовите цветове подчертават мощния дизайн, брилянтните лакови покрития металик осигуряват неповторими блестящи ефекти и вълнуваща дълбочина на блясъка. Създайте привличащи погледа двуцветни лакови покрития или оформете свой напълно индивидуален цвят с нашите дизайнери – за максимална индивидуалност и дизайн, който отразява вашата същност.

Прочети повече

БЕЗГРАНИЧНО.

Многостранните възможности за индивидуализация на екстериора.

МАТ ИЛИ МЕТАЛИК.

Матовите лакови покрития на BMW Individual по впечатляващ начин подчертават мощното излъчване на всяко BMW. Причината: очарователното взаимодействие на прецизно моделираните повърхности не се скрива нито от светлините, нито от сенките. Като контраст, лаковите покрития металик на BMW Individual позволяват на всеки автомобил да излъчва свой собствен, специален блясък. Те впечатляват с неповторимите си блестящи ефекти, индивидуалните отражения на светлината и вълнуваща дълбочина на блясъка.

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА.

Съгласуваността на лаковото покритие с цветовете на елементите като характерната BMW двойна бъбрековидна радиаторна решетка, Air Breather, вложките в дръжките на вратите или декоративната лайстна отзад създава перфектно, оформено по мярка излъчване. Независимо дали е черен или с друг цвят, BMW Individual позволява всеки детайл да се превърне в ексклузивен акцент на една хармонично съгласувана композиция – или в целенасочено поставен контраст.

„BMW Individual Manufaktur е олицетворението на автомобилните желания на нашите клиенти.“
Лотар Шупет, Директор Sales Management Regions & Маркетинг BMW M GmbH

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МАТЕРИАЛИ.

Многообразните възможности за индивидуализиране на интериора.

Насладете се на свободата при оформленето на интериора на вашия автомобил, която ви осигурява BMW Individual. Комбинирайте кожа, коприна, Alcantara, дърво и много други изискани материали, за да оформите точно този интериор, който винаги сте си представяли. Няма ограничения за вашите идеи - BMW Individual Manufaktur ще превърне в реалност ваше желание, независимо колко необичайно е то. Възможно е всичко - стига да не противоречи на изискванията на сигурност, на типичните за марката характеристики и законовите изисквания.

Прочети повече

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МАТЕРИАЛИ.

Многообразните възможности за индивидуализиране на интериора.

ФИНИ ШЛИФОВКИ.

Филигранни инкрустации като артистичен декор. Вградени диаманти като заслепяващи магнити за погледа. Изработените от най-благородните материали на този свят интериорни лайстни на BMW Individual могат да бъдат превърнати в неповторими акценти по най-различни начини. Така например можете да превърнете особената структура на дървото в специален декоративен елемент. Или да внесете истинска ексклузивност с оригинално sterling сребро.

НЕПОВТОРИМО.

BMW Individual ви осигурява пълна свобода при оформлението на детайлите в интериора с безупречната кожа Merino с фина структура. От избора на цветове до композицията на впечатляващите кожени оборудвания Bicolour – възможно е всичко. Майсторсски изпълнените контрастни шевове придават ексклузивно усещане за високо качество. Персонализираните надписи и монограми оформят акцентите на персонализацията.

КОНТАКТ С BMW INDIVIDUAL.

За повече информация или въпроси към BMW Individual можете да се свържете с вашия местен дилър на BMW. Ние с удоволствие ще отговорим компетентно и точно на индивидуалните ви въпроси към BMW Individual Manufaktur. За тази цел, моля свържете се с вашия дилър на BMW.

25 ГОДИНИ ЗАНАЯТЧИЙСКО СЪВЪРШЕНСТВО.

BMW Individual празнува своя юбилей.

Днес, точно както и преди 25 години, BMW Individual е изражение на собствената индивидуалност. Прилагайки принципа на занаятчийското съвършенство и истинската есклузивност, всичко е фокусирано върху клиентите - и върху техния собствен индивидуален характер. Благодарение на тази амбиция, през последния четвърт век BMW Individual създаде модели с изключителен характер и бепреходно въодушевление.

По повод 25-годишния юбилей BMW Individual представя един много специален шедьовър: BMW Individual M760Li xDrive вдъхновен от Nautor’s Swan. Уникатът, създаден в сътрудничество с богатия на традиции финландски производител на яхти Nautor’s Swan е една ода на индивидуалния лукс и съвършеното занаятчийско изкуство: в интериора ви посреща топло тиково дърво, което по спиращ дъха начин символизира стремежа към съвършенство в контекста на елементите вятър и вода.

За следващите 25 години вече е сигурно - BMW Individual ще остане вярно на своето идеи и ще прави всичко възможно хората да притежават точно това BMW, който съответства на тяхната собствена индивидуалност.

Прочети повече

25 ГОДИНИ ЗАНАЯТЧИЙСКО СЪВЪРШЕНСТВО.

BMW Individual празнува своя юбилей.

ИЗТОЧНИЦИ НА ВДЪХНОВЕНИЕ.

BMW Individual приложения.

Насладете се на ексклузивният свят на BMW Individual във всичките му аспекти - интерактивно чрез смартфон или таблет. Нашите интуитивни приложения показват разнообразието на BMW Individual Collection и неограничените възможности на BMW Individual Manufaktur.

Прочети повече

Израз на индивидуалност.

Това приложение превръща въодушевлението от BMW Individual в интерактивно преживяване. Интуитивните функции представят разнообразието на BMW Individual Collection и уникалните опции за оформление от BMW Individual Manufaktur. Ексклузивните оборудвания за интериора и екстериора могат да бъдат визуализирани върху автомобила, което прави висококачествените материали почти осезаеми. Позволете да бъдете вдъхновени и създайте точно това BMW, който съответства на вашата индивидуалност.
Прочети повече

Преоткрийте разнообразието.

BMW Серия 7 е перфектната симбиоза на естетиката, динамиката и комфорта. Образец за иновации и съвременен лукс. И това може да подобрено само с изключителното оборудване на BMW Individual. Приложението BMW Individual 7 Series Augmented Reality позволява да се насладите на това въодушевление. Разгледайте несравнимото разнообразие на BMW Individual Collection и тази изключителна лимузина изцяло според вашите предпочитания - удобно и интуитивно използване на смартфона или таблета. Като специален акцент: след това можете да прегледате личния автомобил от мечтите си в реален размер от всяка перспектива - благодарение на Augmented Realtity.
Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW M4 Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1 [8,3]
  CO2 емисии в г/км: 209 (194)
   

  BMW 540i Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9–6,5
  CO2 емисии в г/км: 159-149


  BMW M760Li xDrive и BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8
  CO2 емисии в г/км: 294


  Данните в скобите се отнасят за автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя с Drivelogic.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, който се предлага безплатно от всички дилъри, DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, както и на http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.