ЗАРЕЖДАНЕ ДОГОРЕ. БЕЗ ЗА НАПУСКАТЕ ДОМА СИ.

Зареждане у дома.

ЗАРЕЖДАНЕ ДОГОРЕ. БЕЗ ЗА НАПУСКАТЕ ДОМА СИ.

Зареждане у дома.

ЗАРЕЖДАНЕ ДОГОРЕ. БЕЗ ЗА НАПУСКАТЕ ДОМА СИ.Зареждане у дома.

Електризиращата радост от шофирането започва още при зареждането: на вашата домашна зарядна станция. Заредете автомобила си само за няколко часа със серийния стандартен заряден кабел от домакински контакт на енергопреносната мрежа. Или от BMW i Wallbox, която нашите инсталационни служби с удоволствие ще монтират у вас. Насладете се на 360° ELECTRIC възможностите за зареждане във вашия дом.

Read more

BMW i WALLBOX.

Когато разполагате със собсвено място за паркиране у дома, можете да заредите вашето BMW с eDrive много лесно с BMW i Wallbox. Тази зарядна станция, която се монтира на стената на дома или на гаража, зарежда акумулатора до 30% по-бързо спрямо включения в комплекта сериен заряден кабел – и „зарежда догоре“ BMW 330e iPerformance Седан за по-малко от 2,5 часа.

Разход на гориво, CO₂ емисии и разход на електроенергия на BMW 330e iPerformance:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1 до 1,9
CO₂ емисии в г/км: 49 до 44
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9 до 11,0

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro предлага дори по-висока мощност за зареждане спрямо BMW i Wallbox Pure. Така например BMW i8 се зарежда до 80% от максималния си капацитет за по-малко от 2 часа – в зависимост от наличната инфраструктура на енергопреносната мрежа. Освен това Wallbox Pro е оборудвана с цветен дисплей с тъч-функция за интуитивно управление и може да запаметява множество профили на потребители. Освен това тя позволява и зареждането със слънчева енергия собствено производство (напр. от Solarcarport) и може лесно да бъде свързана в локалното управление на енергията и Smart-Home системите.


Разход на гориво, СО2 емисии и разход на електроенергия на BMW i8:
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1
СО2 емисии в г/км: 49
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9

BMW i WALLBOX ИНСТАЛАЦИОННИ УСЛУГИ.

Инсталационните услуги, предлагани от препоръчан партньор на BMW i, с удоволствие ще проверят на място дали зарядна станция BMW i Wallbox може да бъде монтирана на стената у дома ви или включена към вашата електрическа инсталация. Доставката, инсталирането, включването, както и въвеждането в експлоатация ще бъдат извършени от квалифицираните електротехници на партньора на BMW.

ЗЕЛЕНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

Зареждайте своето BMW устойчиво – и с чиста съвест. Сътрудничеството с NATURSTROM и SOLARWATT BMW Green Energy ви осигурява две възможности да ползвате електричество от природни източници.

 • Green Energy.

  GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM например може осигури устойчива електроенергия не само за вашия дом, но и за автомобила ви. По този начин без големи усилия всяко пътуване и дори всеки процес на зареждане са с изцяло нулеви емисии. Преминете към устойчива мобилност още днес – получавайки своята електроенергия от NATURSTROM.

 • My Green Energy.

  С помощта на MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT вие можете сами да влияете на производството на вашата собствена електроенергия: например чрез изграждането на соларен Carport или изработена по мярка премиум соларна електрическа инсталация. Произведената електрическа енергия може да бъде съхранена в опционалния домашен акумулатор и по всяко време да зареждате автомобила си с нея. Информирайте се онлайн или от вашия предпочитан дилър на BMW или се насладете на най-добрите решения за устойчива и последователна мобилност.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.