BMW CONNECTED DRIVE.

Толкова свързани, толкова свободни.

BMW CONNECTED DRIVE.

Толкова свързани, толкова свободни.

BMW CONNECTED DRIVE.Толкова свързани, толкова свободни.

За да сте свободни да правите това, което наистина искате. С Digital Services на BMW ConnectedDrive, които ви свързват с всичко, което е важно за вас. Още по-висок комфорт предлагат BMW Personal CoPilot асистиращите системи – за да можете да се концентрирате върху най-важното. При това имате свободен избор: пътеводител, приятни развлечения или ангел-хранител – вие решавате кой да е вашият спътник при пътуването.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е вашият личен асистент за мобилност, който облекчава всекидневната ви мобилност и ви помага да достигнете до целите си навреме и спокойно. Всички важни информации за мобилността като препоръки за оптималното време за потегляне могат да бъдат ползвани и извън автомобила върху смартфон или Smartwatch и могат да бъдат прехвърлени в автомобила.

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗАНИ.

Без значение дали организирате програмата си, планирате посещение в непознат град или се подготвяте за следващото си пътуване - тук може да научите как BMW Connected App ви помага да улесните ежедневието си.

Вашият личен помощник за мобилност.

BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.

Какво може да направи вашето BMW за вас? Да ви закара навреме до крайната ви цел? Да отговори на всичките ви въпроси? Или да ви забавлява през цялото време? Дигитални услуги на BMW ConnectedDrive ви предлагат множество полезни услуги. Те са умни и иновативни, облекчават живота ви и превръщат всяко пътуване в преживяване.

ЕДНО УСПОКОЯВАЩО УСЕЩАНЕ.

ТОВА, КОЕТО НИ СВЪРЗВА.

BMW ConnectedDrive – пакет от технологии, предлагащ услуги и приложения, които ви свързват със света около вас. Помага ви да се справите и приключите по-бързо със задълженията си, давайки ви повече време за това, което е наистина важно: вашето семейство, приятели и свободно време. Насладете се на многобройните функционалности на BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive

Толкова свързани, толкова свободни. Всеки ден. Убедете се сами.

BMW PERSONAL CO PILOT АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Можете напълно да разчитате на асистиращите системи при всяко пътуване. С тях вашето BMW е още по-интелигентно. Насладете се на по-висока сигурност, на най-добра видимост през деня и нощта – и дори на паркирането. Вие сте в най-сигурните ръце: благодарение на подкрепата на BMW Personal CoPilot асистиращите системи.

Поддържа дистанцията, а вие можете да се отпуснете.

ПРАВИЛНАТА ПОСОКА Е ВИНАГИ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ.

Спокойно паркиране.

ВИСОКО АВТОМАТИЗИРАНО ШОФИРАНЕ.

Вашето BMW поема завиването, спирането и ускорението. А вие се наслаждавате на гледките и се оставяте да бъдете возени. Невъобразимо или скоро ще ще превърне в реалност? Вижте филма за високо автоматизираното шофиране по магистралата и научете какви впечатляващи функции са възможни още днес.

  • Услугите на BMW ConnectedDrive се различават в зависимост от пазара. BMW България запазва правото си да прави промени. Повече информация за общите условия с детайлно описание на всички услуги, предлагани за България, можете да намерите тук: http://www.bmw.bg/bg/topics/offers-and-services/connecteddrive-for-users/connecteddrive-information.html