КАЧВАЙТЕ СЕ.

ConnectedDrive Услуги.

Ключът към света на BMW ConnectedDrive е допълнителното оборудване ConnectedDrive Услуги. То ви предлага множество интелигентни услуги и приложения, които ви осигуряват информация и развлечения по време на пътуване. Благодарение на него вие винаги сте свързани с всичко, което е важно за вас.

ЕДНО ОБОРУДВАНЕ – БЕЗБРОЙ ВЪЗМОЖНОСТИ

С допълнителното оборудване ConnectedDrive Услуги получавате не само множество различни услуги, но и преди всичко иновативната технология BMW Apps. Тя позволява използването на различни приложения за смартфони като BMW Connected в автомобила, и то при висок комфорт чрез системата за управление на BMW. Така вие всеки ден можете да се наслаждавате на нови възможности: да се впуснете в откривателско пътуване, да получите съвети за вашето пътуване, да внесете офиса си в автомобила и да се насладите на развлекателните функции във вашето BMW. Всички представени тук оборудвания са част от ConnectedDrive Услуги и са на ваше разположение. Потопете се в многообразието на BMW ConnectedDrive.

ConnectedDrive Услуги.

Насладете се на филма за това оборудване.

ТЪРСИ. НАМЕРИ. ОПОЗНАЙ.

Търсенето с Google е възможно и във вашето BMW. Намерете най-добрите ресторанти в града с препоръки от BMW Online. А с помощта на My Info/Send to Car най-важните адреси, телефонни номера и кратки съобщения ще са на ваше разположение в автомобила. Всичко това е възможно благодарение на услугите на ConnectedDrive. Бъдете актуално информирани, докато се наслаждавате на нови преживявания с всяко пътуване.
За да сте сигурни, че ще намерите всичко, което търсите:

ПО-ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ, ПО-СПОКОЙНО ПРИСТИГАНЕ

Пътуването е нещо повече от просто достигане до целта – затова превърнете всяко пътуване в преживяване. Искате да знаете повече за маршрута и целта на пътуването си? Вашето BMW знае най-хубавите места, може да ви информира за времето и забележителностите по пътя. Допълнителното оборудване ConnectedDrive Услуги ви предлага перфектните услуги за пътуването и навигацията.
За да се насладите на всяко пътуване:

 • BMW Routes

  Планински проход или пътуване по крайбрежието – можете да изберете маршрутите директно от вашето BMW. Навигационната система ще се превърне във ваш личен пътеводител и ще ви покаже най-хубавите места за междинни почивки с много полезна информация. Като алтернатива можете създадете своя маршрут на своя личен компютър и удобно да го прехвърлите във вашето BMW.

 • Предпоставки/наличност

  Предпоставка:

  • Допълнително оборудване ConnectedDrive Услуги

  Наличност:

  • Налично само в комбинация с навигационна система Professional
  • Услугата е достъпна само в Европа

МУЗИКА И РАЗВЛЕЧЕНИЯ.

По време на пътуване с вашето BMW можете да преживеете толкова много неща и тъй като подходящата музика превръща всеки път в изживяване, разполагате с музикални приложения, които възпроизвеждат перфектната музика за всяка ситуация. По време на пътуване към работата, при пазаруване или през почивката можете да създадете своя собствена радиостанция, да изберете от богата гама от аудио книги или да слушате собствената си музика – директно във вашето BMW чрез оборудването ConnectedDrive Услуги.
За да се наслаждавате на най-подходящата музика във всеки момент:

 • Наличност
  • ConnectedDrive Услуги са възможни само в комбинация с навигационна система Professional, навигационна система Business или Radio Professional
  • Показаната тук гама от продукти не се предлага изцяло във всички държави и за всички модели на BMW
  • Предложенията могат а се различават в зависимост от пазара и операционната система

ПРОФИЛИ НА ВОДАЧИ

Позиция на седалката, настройки на температурата, асистиращите системи, предпочитаните радиостанции или всичките ви данни за контакт: когато се качите в едно BMW, което не карате всеки ден, вие бихте искали веднага да се почувствате у дома си. С профилите на водачите то е много лесно. Чрез USB интерфейса в жабката можете да запишете на USB памет вашите данни и настройки и по-късно да ги прехърлите в друго BMW – така само са секунди ще възстановите своите лични настройки на автомобила. Напълно индивидуално, винаги и навсякъде.