ВАШЕТО BMW ВЕЧЕ МИСЛИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА.

BMW Телеуслуги.

Следващата смяна на маслото, проверка на автомобила, нови спирачни накладки. Вече не е необходимо да мислите за тези неща. BMW ТелеУслуги ще се погрижи за тях. Просто се отпуснете – вашето BMW ще се погрижи за уговорката със сервиза.

Прочети повече

АВТОМАТИЧНО ОБАЖДАНЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Вашето BMW знае само кога се нуждае от поддръжка и напълно автоматично и в зависимост от нуждите предава свързаните с автомобила данни за обслужването на BMW. Небходимостта от посещение в сервиза се разпознава от сензори и се предава на BMW. Вашият предпочитан BMW Service Partner получава данните, оценява всички свързани с автомобила информации и може ефективно да се подготви за евентуалното посещение в сервиза на вашето BMW - още преди вие да сте направили уговорка по телефона.

BMW Телеуслуги.

Насладете се на филма за това оборудване.

АКТУАЛИЗАЦИИ НА УСЛУГИ ИЗПРАТЕНИ ДИРЕКТНО ДО ВАШИЯ АВТОМОБИЛ.

Поддръжката е задължителна – но с BMW Телеуслуги вече не е необходимо да се грижите лично. Вашето BMW автоматично регистрира кога е необходима поддръжка и прехвърля всички необходими за това данни на автомобила към BMW. Също така можете да използвате и Автоматичното обаждане за сервизно обслужване, за да уговорите сами посещение – просто натиснете бутон във вашето BMW. Във всички случаи вашият сервизен партньор на BMW е информиран предварително за състоянието на автомобила и може по-лесно да се отзове на вашите нужди.

  • Предпоставки/Наличност