ВАШЕТО BMW ВЕЧЕ МИСЛИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА.

BMW Телеуслуги.

Следващата смяна на маслото, проверка на автомобила, нови спирачни накладки. Вече не е необходимо да мислите за тези неща. BMW ТелеУслуги ще се погрижи за тях. Просто се отпуснете – вашето BMW ще се погрижи за уговорката със сервиза.

АВТОМАТИЧНО ОБАЖДАНЕ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Вашето BMW знае само кога се нуждае от поддръжка и напълно автоматично и в зависимост от нуждите предава свързаните с автомобила данни за обслужването на BMW. Небходимостта от посещение в сервиза се разпознава от сензори и се предава на BMW. Вашият предпочитан BMW Service Partner получава данните, оценява всички свързани с автомобила информации и може ефективно да се подготви за евентуалното посещение в сервиза на вашето BMW - още преди вие да сте направили уговорка по телефона.

BMW Телеуслуги.

Насладете се на филма за това оборудване.

АКТУАЛИЗАЦИИ НА УСЛУГИ ИЗПРАТЕНИ ДИРЕКТНО ДО ВАШИЯ АВТОМОБИЛ.

Поддръжката е задължителна – но с BMW Телеуслуги вече не е необходимо да се грижите лично. Вашето BMW автоматично регистрира кога е необходима поддръжка и прехвърля всички необходими за това данни на автомобила към BMW. Също така можете да използвате и Автоматичното обаждане за сервизно обслужване, за да уговорите сами посещение – просто натиснете бутон във вашето BMW. Във всички случаи вашият сервизен партньор на BMW е информиран предварително за състоянието на автомобила и може по-лесно да се отзове на вашите нужди.

  • Предпоставки/Наличност

    Предпоставки:

    • BMW ТелеУслуги е част от стандартното оборудване на всички автомобили BMW за България, поизведени след 01.07.2015 г. (с изключение на BMW Z4) или след 01.08.2015 г. за модели BMW X3, BMW X4, BMW X5 и BMW X6.