image

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА СЕГА: BMW VISION NEXT 100.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БЪДЕЩЕТО НА ЧИСТАТА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА СЕГА: BMW VISION NEXT 100.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БЪДЕЩЕТО НА ЧИСТАТА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА СЕГА: BMW VISION NEXT 100.НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БЪДЕЩЕТО НА ЧИСТАТА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

През последните години ние последователно работихме по оформянето на мобилността на бъдещето, преследвайки една наша уникална визия: да създадем перфектния автомобил за ултимативната радост от шофирането. Днес всеки един автомобил на BMW носи именно това усещане. Но ни очакват още по-вълнуващи времена: с един визионерски автомобил, който ви превръща в още по-добър шофьор: BMW VISION NEXT 100. Насладете се на BMW VISION NEXT 100.

image

ВАШИЯТ НОВ ИНТЕЛИГЕНТЕН СПЪТНИК: COMPANION.

ВАШИЯТ НОВ ИНТЕЛИГЕНТЕН СПЪТНИК: COMPANION.

СВЪРЗАНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.

Сензорната и дигитална интелигентност, постоянната готовност и свързаността на BMW VISION NEXT 100 са комбинирани в Companion, който позволява на автомобила да опознае своя водач още по-добре, като по този начин му осигурява интуитивна и деликатна подкрепа във всяка ситуация. Така Companion интуитивно превръща всяко пътуване в персонализирано и емоционално изживяване.

ИНТЕЛИГЕНТЕН АВТОПИЛОТ.

В напълно автоматизирания режим, Ease Companion поема всички задачи на водача. Той закарва пътниците сигурно до целта на пътуването и предвиждащо им осигурява подбрани важни информации за маршрута, пътната обстановка и динамиката на автомобила.

ЯСНО И ПРЕГЛЕДНО.

Companion предупреждава за потенциални опасности още преди да ги видите, благодарение на комуникацията с други автомобили и системи за контрол на трафика.

СЪЗНАТЕЛНА И ПОДСЪЗНАТЕЛНА КОМУНИКАЦИЯ.

Companion подпомага водача с информация по два начина. Първо чрез Head-Up дисплея, който покрива цялото предно стъкло. И второ, чрез Alive Geometry: мозайка от подвижни триъгълници, управлявани от сензори, които покриват цялото арматурно табло. Тази информация интуитивно помага на водача да реагира по-бързо на предстоящите ситуации на пътя.
image

ДВЕ УЛТИМАТИВНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ НА ПЪТЯ: РЕЖИМИТЕ EASE И BOOST

ДВЕ УЛТИМАТИВНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ НА ПЪТЯ: РЕЖИМИТЕ EASE И BOOST

НАПЪЛНО АВТОНОМЕН: РЕЖИМЪТ EASE.

Напълно автоматизираното шофиране за нас означава максимално спокойствие за вас. Всичко, което трябва да направите в режим Ease, е да се облегнете назад и да се наслаждавате на пътуването.

ЧИСТА ДИНАМИКА: РЕЖИМ BOOST

В режим Boost всичко е насочено към динамиката на управлението. Затова Head-Up дисплеят ви показва идеалната линия, както и точките на спиране, завиване и ускорение директно в зрителното поле.

ВИЕ РЕШАВАТЕ: EASE ИЛИ BOOST?

Можете за смените режима на шофиране за миг: просто докоснете логото на BMW, разположено на волана, за да превключите от режим Ease в режим Boost.
image

ОБРАЗЦОВО УСТОЙЧИВА: КОНЦЕПЦИЯТА НА МАТЕРИАЛИТЕ.

ОБРАЗЦОВО УСТОЙЧИВА: КОНЦЕПЦИЯТА НА МАТЕРИАЛИТЕ.

ОТРАЗЯВАЩО СТЪКЛО.

Отразяващите прозорци на визионерския автомобил не само повишават вашето уединение, но и в същото време понижават нагряването на интериора на автомобила с 30 процента.

ДИНАМИЧНИ АРКИ НА КАЛНИЦИТЕ.

Затворените арки на калниците на BMW VISION NEXT 100 се движат, когато колелата завиват. Освен за спиращата дъха аеродинамика те допринасят и за впечатляващо ниско въздушно съпротивление от 0,18 – за максимална динамика при нисък разход на енергия.

АЕРОДИНАМИКА.

Друга причина за особено ниската стойност cW на въздушно съпротивление от 0,18 е и спиращият дъха аеродинамичен дизайн. Изразителната характерна линия преминава плавно от бъбрековидната радиаторна решетка до задната част – като единично, естетическо движение на четка за рисуване.

МОНО-МАТЕРИАЛИ.

В интериорния дизайн на BMW VISION NEXT 100 не е използвана кожа. Вместо това е заложено на позволяващите печатане моно-материали. Те оптимизират производствения процес, защото могат директно да бъдат отпечатани с лаковото покритие. Освен това се рециклират по-лесно и позволяват екологичноефективен кръговрат на материалите.
image

КАЧЕТЕ СЕ В BMW VISION NEXT 100.

КАЧЕТЕ СЕ В BMW VISION NEXT 100.

image

ИЗЛОЖЕНИЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА BMW GROUP.

ИЗЛОЖЕНИЕТО НА БЪДЕЩЕТО НА BMW GROUP.