Ние сме М - Общността

НИЕ СМЕ М.

НИЕ СМЕ М.

НИЕ СМЕ M – На нашата 50-та годишнина ние празнуваме пет десетилетия завладяваща история със страхотна общност. Посвещаваме този юбилей не само на многобройните ни успехи, но преди всичко на нашите ентусиазирани фенове, шофьори и всички М ентусиасти. Започва нова ера, ера на емоции, електрификация и мощни технологии. Нашата собствена интерпретация на производителност, електрификация и изразителен начин на живот ще оформят BMW M в бъдеще. В допълнение към многобройните представяния на продукти и събития, имаме няколко изненади, които сме подготвили през цялата година. НИЕ СМЕ М.

Прочети повече
НИЕ СМЕ М.
Ние сме М - Общността

ОБЩНОСТТА РАЗКАЗВА.

За последните 50 години. Един отбор. Една страст.

Това най-спортно усещане показва какво ни кара да работим. Колкото и различни да са превозните средства и техните водачи – всички ние обичаме учестеното сърцебиене, адреналина и настръхването, предизвикани от всяко BMW M. Това, което ни обединява, е страстта към това специално усещане, изпитвано от всеки шофьор на BMW M. НИЕ СМЕ М.

Прочети повече

В последните 50 години винаги сами избирахме пътя си.
И винаги избирахме да го вървим на високи обороти.
Обиколка след обиколка. Завой след завой.

Но днес не честваме само миналото.
Днес празнуваме следващото ни състезание – това с бъдещето.

Ние сме м.
Превръщаме енергията в мощни твърдения.
А куража в начин на живот.
И се вълнуваме за всеки сантиметър от състезанието.

Силното сърцебиене. Настръхването на кожата. Желанието.
Ако го усещаш, винаги ще има място за теб в глутницата.

Заедно сме един отбор. Заедно сме една страст.
И сме готови за старт.

Прочети повече
НИЕ СМЕ М лого
50 ГОДИНИ M POWER!

50 ГОДИНИ M POWER!

Празнуваме с най-голямата M общност на всички времена.

Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М
Ние сме М

ЛЕГЕНДАРНО МОТОРСПОРТ ЛОГО.

BMW M - Моторспорт лого

В началото на юбилейната година се завръща емблемата на BMW Motorsport. BMW M поставя маркер за тези, които обичат традицията. Логото с шахматно разположени полукръгове в синьо, лилаво и червено е използвано за първи път при състезателни автомобили на BMW Motorsport GmbH, основана през 1972 г. Всички модели на BMW M и всички модели на BMW с пакет M Sport вече имат опцията да имат класическото лого върху предни, задни и главини на колела.

ЦВЕТОВЕТЕ НА М

BMW M3 Competition в Macaoblau металик

В годината на юбилея има широка гама от исторически лакови покрития като Dakar Yellow, Daytona Violet metallic, Macao Blue metallic или Imola Red в оферта за избрани модели. BMW Individual Visualizer осигурява първо впечатление за отличителните специални лакови покрития.

НИЕ СМЕ ЕДНА СТРАСТ. НИЕ СМЕ М.

BMW M1 Общността

Общност, изградена върху 50 години страст. Всички са поканени.

 

Кой е вашият най-велик момент с BMW?

 

Споделете го с нас чрез #50JahreBMWM или #WeAreM.

НАШИТЕ ИСТОРИИ.

НАШИТЕ ИСТОРИИ.

Включете се в действието: Правим бърза обиколка през историята на най-силното писмо в света.

 

Поглед назад от 1972 г. до днес с оригинални снимки и вълнуващи видеоклипове. Изживейте 50 години BMW M по напълно нов начин – на нашия домашен терен, Nürburgring Nordschleife.

BMW M 50 JAHRE EDITION.

Специално издание 50 години BMW M

Юбилейният специален модел.

Лимитирана серия, уникални дизайнерски характеристики, ексклузивен стил: за да отбележи началото на шестото си десетилетие на съществуване, BMW M GmbH предлага два ексклузивни модела, базирани на високопроизводителните спортни автомобили BMW M4 и BMW M3.

BMW M ЛЮБОВ.

Книга BMW M ЛЮБОВ

Книгата към юбилея.

Ексклузивни прозрения, интервюта, снимки и много други са включени в новата книга „BMW M Love“. Вече се предлага в Delius Klasing и Amazon.

50 ГОДИНИ BMW M.

Празнувайте с нас.

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

Concorso d’Eleganza Villa D’Este

На 20 май 2022 г. започва най-ексклузивният конкурс за красота в света за исторически автомобили на фона на езерото Комо. Обстановката е идеална и за годишнината на BMW M. Изложба на исторически автомобили BMW M, включително уникални автомобили, ексклузивната световна премиера на нов автомобил BMW M и M Parade са впечатляващо доказателство за харизмата на BMW M от миналото в бъдещето.

Прочети повече
BMW Музей / M Изложба

BMW Музей / M Изложба

В музея на BMW има завладяваща изложба за отбелязване на годишнината. От 24 май, за да отпразнуваме основаването на BMW M, секцията M на музея е преобразена с очарователни прозрения за историята на марката с най-мощната буква в света. Няколко прототипа документират развитието на компанията и илюстрират различни концепции на своето време. Изложбата в BMW Tower в Мюнхен продължава до края на годината.

Прочети повече
24 часа на Нюрбургринг

24 часа на Нюрбургринг

Следващият акцент за 2022 г. е от 26 до 29 май 2022 г.: 24-те часа на легендарната Nordschleife предлага на 130 състезателни коли шанса да покорят най-дългата и най-трудната писта в света. Истински тест за издръжливост за новото BMW M4 GT3, което прави своя 24-часов дебют на Ring в юбилейната година на компанията. И има много за празнуване в поддържащата програма, с парад на 50 години BMW M, изложба за 50 години BMW M Motorsport и M Motorsport Race of Legends.

Прочети повече
Фестивал на скоростта в Гудууд

Фестивал на скоростта в Гудууд

Фестивалът на скоростта в Гудууд (FoS) няма много общо с известния британски резерват. Тук всичко е свързано с комбинирането на производителност, моторни спортове и история. Всяка година повече от 180 000 международни посетители се стичат в Goodwood House в Westhampnett близо до Чичестър в Южна Англия. Това е най-голямото събитие от този вид в света – и тази година виждаме BMW M Special.

Прочети повече
BMW M Track Days

BMW M Track Days

Вече сте жадни за моторни спортове? Тогава BMW M Track Days 2022 са точно това, от което се нуждаете: Независимо дали сте клиент на BMW M със собствена кола или BMW M Motorsport Team, това е всичко за вашите умения зад волана и вашата страст към моторния спорт. На BMW M Track Days имате шанса да се насладите на легални BMW M модели и състезателни автомобили, разделени в две групи, STREET и RACE. Стартирайте двигателя си на 14 май на Red Bull Ring, на 8 и 9 юли на Hockenheim или на 29 септември на Nürburgring.

Прочети повече
50 Години BMW M Общността

ЗАПОЧВАНЕ НА НОВА ГЛАВА.

ЗАПОЧВАНЕ НА НОВА ГЛАВА.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M3 Competition Седан: Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 9,8 (WLTP); CO2 емисии в г/км (комбиниран): 224-223 (WLTP)

 • BMW M3 Competition Седан с M xDrive: Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 10,1-10,0 (WLTP); CO2 емисии в г/км (комбинирани): 230-228 (WLTP)

 • BMW X6 M Competition: Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 13,1 (NEDC) / 13,4-13,1 (WLTP); CO2 емисии в г/км (комбинирани): 301 (NEDC) / 305-299 (WLTP)

 • BMW i4 M50: Консумация на електроенергия в кВч/100 км (комбиниран): 22,5-18,0 (WLTP); CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0 g

 • BMW iX M60: Разход на енергия в кВч/100 км: 24,7-21,7* (WLTP); CO2 емисии в г/км: 0 (WLTP)

 • BMW M 1000 RR: Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 6,5 (WMTC); CO2 емисии в г/км (комбинирани): 151 (WMTC)

 •  

  Илюстрираните модели включват допълнително оборудване.

   

  Официалните данни за консумация на енергия и електрически пробег са определени в съответствие със задължителната процедура за измерване и отговарят на Регламент (ЕС) 715/2007, валиден към момента на типовото одобрение. В случай на диапазон, цифрите в NEDC отчитат разликите в избрания размер на колелото и гумата; цифрите в WLTP вземат предвид всяко допълнително оборудване. Стойностите на WLTP се използват за оценка на данъци и други такси, свързани с превозното средство, които (също) се основават на емисиите на CO2, както и за целите на субсидиите за конкретни превозни средства, ако е приложимо. Където е приложимо, изброените NEDC стойности са изчислени въз основа на новата процедура за измерване WLTP и след това са преобразувани обратно в процедурата за измерване NEDC от съображения за сравнимост. За новоизпитани превозни средства от 01.01.2021 г. официалните данни вече не съществуват според NEDC, а само според WLTP. За повече информация относно процедурите за измерване на WLTP и NEDC вижте https://www.bmw.com/wltp.

   

  За допълнителна информация относно официалния разход на гориво и специфичните емисии на CO2 на нови пътнически автомобили можете да вземете от „Наръчник за разход на гориво, емисии на CO2 и консумация на енергия на нови леки автомобили“, който е достъпен във всички точки на продажба и на https://www.dat.de/co2/.

  Всички превозни средства, оборудване, възможности за комбиниране и разновидности, показани тук, са примерни и могат да се различават във вашата страна. По никакъв начин те не представляват обвързваща оферта от BMW M GmbH. Посетете вашия местен уебсайт на BMW или вижте вашия оторизиран дилър на BMW M за точни подробности относно офертите във вашата страна.