ОБЕДИНЕНИ СИЛИ.

Всички BMW Plug-in хибридни модели.

BMW iPerformance

ОБЕДИНЕНИ СИЛИ.

Всички BMW Plug-in хибридни модели.

Нуждите от мобилност утре в моделите на BMW днес: благодарение на най-модерните технологии на задвижването и мощните литиево-йонни акумулатори iPerformance моделите впечатляват с константния си и изключително висок въртящ момент и устойчивата ефективност. По този начин те комбинират насочената към бъдещето мобилност с изключителната радост от шофирането.

ОБЕДИНЕНИ СИЛИ.Всички BMW Plug-in хибридни модели.

Нуждите от мобилност утре в моделите на BMW днес: благодарение на най-модерните технологии на задвижването и мощните литиево-йонни акумулатори iPerformance моделите впечатляват с константния си и изключително висок въртящ момент и устойчивата ефективност. По този начин те комбинират насочената към бъдещето мобилност с изключителната радост от шофирането.

Read more

BMW СЕРИЯ 5 iPERFORMANCE.

Електризиращо неконвенционално: BMW 530e iPerformance комбинира един електромотор и един 4-цилиндров TwinPower Turbo бензинов двигател в изключително ефективното Plug-in хибридно задвижване BMW eDrive. То позволява чисо електрическо шофиране с нулеви локални емисии на кратки отсечки с динамичните характеристики – в комбинация с 4-цилиндровия бензинов двигател, както и пригодност за дълги пътувания.

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW 530e iPerformance Седан (1)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1-1,9
СО2 емисии в г/км: 49-44
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 14,1 до 13,1

BMW X5 iPERFORMANCE.

BMW X5 xDrive40e iPerformance се задвижва от мощен BMW TwinPower Turbo двигател и високо ефективен електромотор, а системата за двойно задвижване BMW xDrive осигурява максимално добро поведение на пътя и великолепна пъргавина. По този начин автомобилът комбинира чисто електрическото шофиране при нулеви локални емисии при къси отсечки и динамични характеристики с оптимално сцепление.

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X5 xDrive40e iPerformance (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 3,4 до 3,3
СО2 емисии в г/км: 78 до 77
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 15,4 до 15,3

BMW СЕРИЯ 7 iPERFORMANCE.

Луксозна лимузина на BMW с разход на гориво на малък автомобил. BMW Серия 7 с eDrive е луксозното решение за устойчивата мобилност на бъдещето. Електромоторът и двигателят с вътрешно горене работят в перфетно взаимодействие – подпомагани от интелигентното управление на енергията. Резултатът: въодушевяваща динамика и ненадмината ефективност.

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW Серия 7 iPerformance моделите (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,5 до 2,0
СО2 емисии в г/км: 56 до 45
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 13,9 до 12,5

BMW СЕРИЯ 3 iPERFORMANCE.

При BMW 330e iPerformance комбинацията между електромотор и BMW TwinPower Turbo двигател комбинира най-доброто от двата свята. Впечатляваща динамика на управлението при най-висока ефективност и екологичност благодарение на локалното движение с нулеви емисии – уникална концепция, която е перфектно адаптирана към качествата на BMW Серия 3

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW 330e iPerformance (3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1 до 1,9
СО2 емисии в г/км: 49 до 44
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 11,9 до 11,0

BMW СЕРИЯ 2 iPERFORMANCE АКТИВ ТУРЪР.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър комбинира BMW TwinPower Turbo двигател и BMW eDrive като по този начин предлага както електрическо изживяване при шофиране, така и неограничена мобилност. Благодарение на интелигентното взаимодействие между двете системи клиентите разполагат с електрически xDrive. Тази система се управлява автоматично и при всяка ситуация на пътя предлага максимално сцепление и пъргавина при оптимизирани данни за разхода на гориво и емисиите на СО2.

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW 225xe iPerformance Актив Турър(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,7-2,3
СО2 емисии в г/км: 61-52
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 14,2-13,4

BMW i МОДЕЛИ.

Born electric: BMW i е всеобхватна концепция за устойчива и насочена към бъдещето мобилност. С напълно електрическото BMW i като последователно създаден автомобил с нулеви емисии за движение в града или с BMW i8 като бъдещето на спортните автомобили BMW i впечатлява с динамиката, радостта от шофирането и устойчивото развитие.

Разход на електроенергия и CO2 емисии за BMW i3 (94 Ah) (3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 0
CO2 емисии в г/км: 0
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 13,6* / 13,1**

Разход на електроенергия и CO2 емисии на BMW i3 с Range Extender (94 Ah) (3):
CO2 емисии в г/км: 14,0* / 13,0**
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 11,9* / 11,5**
Среден разход на гориво в л/100 км: 0,6

Разход на електроенергия и CO2 емисии на BMW i8 (3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 1,9
CO2 емисии в г/км: 42
Консумация на ел.енергия в кВтч/100км (комбинирана): 14

* Размер на джантите 1: 19-инчови джанти
** Размер на джантите 2: 20-инчови джанти, зимни гуми

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.