НАЕЛЕКТРИЗИРАЩИ ПАРТНЬОРСТВА.

BMW I

Партньорства на BMW i с други марки.

НАЕЛЕКТРИЗИРАЩИ ПАРТНЬОРСТВА.

Партньорства на BMW i с други марки.

BMW i е пионер в насочените към бъдещето и визионерски технологии. И се чувства привлечен от единомишленици: Дали вълнуващи проекти с партньори от сферата на изкуство, култура, дизайн и архитектура или партньорства с други премиум марки, предлагащи продукти, пригодени за BMW i - BMW i винаги търси идеи и отвъд идеята за превозно средство.

НАЕЛЕКТРИЗИРАЩИ ПАРТНЬОРСТВА.Партньорства на BMW i с други марки.

BMW i е пионер в насочените към бъдещето и визионерски технологии. И се чувства привлечен от единомишленици: Дали вълнуващи проекти с партньори от сферата на изкуство, култура, дизайн и архитектура или партньорства с други премиум марки, предлагащи продукти, пригодени за BMW i - BMW i винаги търси идеи и отвъд идеята за превозно средство.

BMW i

MR PORTER.

Какво се случва, когато BMW i и всепризнатата онлайн платформа за стилноориентирания мъж mrporter.com си сътрудничат? Резултатът е уникален BMW i3 в дизайн на MR PORTER , който се предлага в ограничени количества. Така изключителния BMW i3 е идеалният спътник за модерно ориентираните мъже, които ценят екстравагантността. В този дизайнерски модел при съвместната работа с дизайнерски екип на Mr Porter се създаде типичен за BMW i продукт, който добавя нови акценти: това е изключителният външен цвят Tuxedo Blue, който очарова с белите си акценти върху капаците на огледалата, праговете на вратите и бъбрековидната предна решетка. Допълнително се открояват и впечатляващо ръчно изрисуваните с бели линии буквите на Mr Porter. В интериора виждаме отражението на концепцията: бял вътрешен пръстен на волана, бели шевове в постелките на пода, а също така и дървени декоративни лайсни в цвета на тъмен дъб с индивидуална гравюра на Mr Porter, с което се завършва тази висококачествена концепция.

SOHO HOUSE.

От октомври 2014 г. BMW i и Soho House Group (SHG) съвместно създават общи събития, представления в Европа и САЩ поставайки акценти върху съвременното изкуство, иновации и дизайн. Като глобален автомобилен партньор на Soho House Group, BMW i ще предоставя на разположение на членовете и гостите на представителствата на SHG както и при културни събития, своите модели BMW i3 за едни много специални изживявания от шофиране. Soho House и BMW i също така си сътрудничат в една международна културна програма в представителствата на Soho House в Европа и САЩ. Историята на Soho House започна през 1995 г. на “Грик стриит” в Лондон. Две десетилетия по-късно портфолиото им включва многобройни клубове, както и хотели, ресторанти и спа-центрове във Великобритания, континенталната част на Европа, в САЩ и Канада.

 • Великобритания

  Лондон. Метрополисът на Англия - както и по отношение на представителствата на Soho House. Точно зад ъгъла при Soho House на “Гриик стриит” е “Дийн Стрийт Tаунхаус”, голям хотел с 39 стаи за гости. В известната източна част на центъра се намира Шроредич Хау, в посока на Западен Лондон се намира Литъл хаус в луксозния Мейфейр, уютната Електрик хаус в Нотинг Хил както и Роуд хаус в тихия квартал Чисуик. Всички тези къщи предлагат отлични възможности за настаняване, здравословно хранене, фитнес и почивка. Предпочитащите провинциялния начин на живот също така имат възможност да се възползват от предимствата на Сохо хаус. В разположения в югозападна Англия град Съмърсет, само на два часа път от Лондон, се намира Бабингтън Хаус. Това “място за убежище” се разпростира върху седем хектара площ и предлага 32 стаи с индивидуално изпълнение, денонощен ресторант и Флагман Каушед спа .

 • Континетална Европа

  Първата локация на Сохо Хаус в континенталната част на Европа е в Берлин. В средата на оживената немска столица през месец май 2010 г. Сохо Хаус Берлин отвори своите врати. На осем етажа клубът предлага басейн на покрива, бар, комплекс за фитнес, Каушед спа център с турска баня, както и кино. Европейският тур продължава в южна посока: през 2015г. Сохо хаус Истанбул отвори врати, а в началото на 2016г. Сохо хаус Барселона приветства първите си гости.

 • Северна Америка

  Сохо хаус постави началото си в Северна Америка през 2003 г., и то в един бивш универсален магазин в квартал Мийтпакинг Дискрит. Сохо хаус Ню Йорк се простира на шест етажа и разполага с 30 просторни стаи, ресторант, бар, кино с 44 места, плувен басейн на покрива както и Каушед Спа. Следващия адрес за установяване на представителство бе не друг, а Сънсет булевард. През пролетта на 2010г. в една впечатляваща офис сграда бе открит Соно хаус Уест Холиуд. Половин година по-късно Сохо Бийч Хаус се установи в Маями представляващ клуб с южноамериканско излъчване с два басейна и частен плажен клуб.

  Две години по-късно беше пресечена зелената граница към Канада. И така през 2012г. Сохо хаус Торонто отвори вратите си и предложи още в началото поредица от организирани събития в рамките на филмовия фестивал в Торонто. Под мотото "Най-доброто за накрая" през август 2014г., Soho House Чикаго посрещна първите си гости. Разположен върху 10 000 кв. метра площ на бивша фабрика за колани, този клуб е с най-голямата площ от цялата верига на SHG.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Консумация на ел. енергия и CO2 емисии за i3 BMW (60 Ah):
  Разход на гориво в л / 100км (комбиниран): 0
  CO2 емисии в г / км (комбиниран): 0
  Консумация на ел.енергия в кВтч / 100км (комбиниран): 12.9

  Консумация на ел.енергия и CO2 емисии за i3 BMW (94 Ah):
  Разход на гориво в л / 100км (комбиниран): 0
  CO2 емисии в г / км (комбиниран): 0
  Консумация на ел.енергия в кВтч / 100км (комбиниран): 12.6* / 13.1**

  Консумация на ел.енергия и емисии на CO2 за BMW i3 (60 Ah) с Range Extender::
  CO2 емисии в г / км (комбиниран): 13
  Консумация на ел.енергия в кВтч / 100 км (комбиниран): 13.5
  Разход на гориво в литри / 100 км (комбиниран): 0.6

  Консумация на ел.енергия и емисии на CO2 за BMW i3 (94 Ah) с Range Extender::
  CO2 емисии в г / км (комбиниран): 12* / 13**
  Консумация на ел.енергия в кВтч / 100 км (комбиниран): 11.3* / 11.9**
  Разход на гориво в литри / 100 км (комбиниран): 0.6

  BMW i8 плъг-ин хибридно задвижване BMW eDrive:
  Разход на гориво в литри / 100 км (комбиниран): 2.1
  CO2 емисии в г / км (комбиниран): 49
  Консумация на ел.енергия в кВтч / 100 км (комбиниран): 11.9