ВСЯКА ЕМБЛЕМАТИЧНА ПРОМЯНА СЕ ВОДИ ОТ ПИОНЕРИ.

BMW I

Наелектризиращо усещане.

От 2013 година насам хората от цял свят са “наелектризирани” от BMW i. А по какъв неповторим начин се усеща радостта от шофиране на електрически автомобил, това никой не знае по-добре от първите пионери на новото време.THE BORN ELECTRICS. Тук са вашите истории.

ВСЯКА ЕМБЛЕМАТИЧНА ПРОМЯНА СЕ ВОДИ ОТ ПИОНЕРИ.Наелектризиращо усещане.

От 2013 година насам хората от цял свят са “наелектризирани” от BMW i. А по какъв неповторим начин се усеща радостта от шофиране на електрически автомобил, това никой не знае по-добре от първите пионери на новото време.THE BORN ELECTRICS. Тук са вашите истории.

Прочети повече

КАТРИН. BORN ELECTRIC ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2014Г.

"Моят малък елктромобил."

С моята склонност към джаджи, аз съм винаги съм искал да имам нови неща и така веднага се влюбих в електрическите автомобили.Екологичната гледна точка и футуристичен му вид бързо “спомогнаха” за това.Електрическите автомобили навлизат - и изглежда, че мечтата за електрически автомобил най-накрая се сбъдва. Според мен бъдещето е на електрическият автомобил, а не на бензинов двигател. При шофиране на BMW i3 стрес от мен изчезва благодарение на спокойната атмосфепоха в колата.Аз се наслаждавам на усещането да седя в тази кола с изящен интериор и безгрижно да я управлявам по улиците. Има случаи, когато хората спират докато аз карам и извикват: "Ей, че готина кола."

#GREEN #CALIFORNIA #BORNELECTRIC #BMWi

ЛУ. BORN ELECTRIC ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2014Г.

„По-малкото е повече”

Аз често сравнявам BMW i3 с концепцията за микро къщи, където един находчиво проектиран обект може да бъде функционален и да оползотворява наличното пространство изключително пестеливо. Вътрешното пространство ми напомня на еднин дом, създаден от Чарлз и Рей Иймс: дървен, плавно оформен дъскчен материал, грижливо подбрани материали и с големи стъклени площи. Точно както една малка, находчиво проектирана къща се отваря навън към природата и плавно свързва вътрешните с външните пространства едно с друго, така също и i3 осигурява много функции и технологии в една минимална,здрава рамка..Затова и на i3 гледам като на увеличиване на моето жизнено пространство.

#BORNELECTRIC #PACIFICNORTHWEST #BMWi

РОДЖЪР. BORN ELECTRIC ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2013Г.

”Пристигане в бъдещето”

Тествал съм няколко електрически автомобили, но i3 ми дава усещането за нещо специално.За мен изобщо не е важно да впечатлявам, но имам чувството, че i3 придизвиква голям интерес и то много повече отколкото един спортен автомобил.Оказва се, че ВMW i3 дава и материял за разговори - никога досега не съм бил толкова често заговарян относно моята кола, както напоследък. Аз го карам предимно в свободното си време, тъй като живея близо до офиса ми и там обикновено отивам с колелото. Обаче когато имам посещение на клиенти, тогава обичам за тях да поемам шофьорските функции. Повечето от тях познават електрическите автомобили само отвън и затова остават приятно изненадани, когато дам силно “газ”.

#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

СТИВ. BORN ELECTRIC ПРЕЗ МАРТ 2015Г.

"Животът е едно пътуване."

Семейството ми и аз обичаме да предприемаме дълги пътувания. BMW i3 ни дава с лекота тази възможност за многодневни пътувания до далечни цели.Той ни предлага безгрижен начин на живот и буквално разширява нашия хоризонт.Той не само ни закарва до отдалечени места, но с него ние ставаме и истински авантюристи.Ние имаме две деца, пет и осем години,на които искаме да покажем многобройните природни чудеса на нашата Земя. ВMW i3 ни дава тази свобода. Едно пътуване не е само достигане на крайната цел, но и всичките спомени насъбрани по време на пътуването.

#BORNELECTRIC #BMWi3 #SEATTLE

ГАРИ. BORN ELECTRIC ПРЕЗ ЮЛИ 2015Г.

”Качване и потегляне”

Когато миналата година извърших първото си пътуване с BMW i3 и това веднага ме пристрасти. Чувствах готин, модерен и нестандартен. Усещането,че правя нещо добро за околната среда, ме караше да се чувствам добре.В моите очи i3 впечатлява преди всичко със своя естетичен дизайн, размерите и електрозадвижването. А приложението BMW i Remote е просто чудесно. Чрез него аз винаги съм оптимално свъзна в мрежата.В града просто се качвам започвам да карам. А паркирането наистина може да бъде много изнервящо, но за i3 винаги ще се намери подходящо място за паркиране.

#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

ЛЮСИ. BORN ELECTRIC ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2014Г.

”Аз съм влюбена”

Никога не съм си мислила, че някой ден ще управлявам напълно електрически автомобил и сега вече мога да го използвам всеки ден.Аз твърдо вярвам, че електрическите автомобили са бъдещето и аз съм толкова щастлива да бъда част от тази промяна.Наслаждавам се на всяка секунда прекарана в моя BMW i3. Това е доставя толкова много удоволствие: двигателят, бързите потегляния , неговата динамика.Чувството при шофиране е фантастично, какъвто е и комфортът. Да не говорим за хубавите материали и естествения цялостен вид на автомобила. BMW i3 е красавец и звяр в едно - аз го обичам. Единственият недостатък е, че аз трябва да го споделям с мъжа ми, а аз не искам да го споделям.

#EMISSIONFREE #PRAGUE #PERFECTION #BORNELECTRIC #BMWi

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3 (94 Ah):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 0
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км (комбинирано): 16,3-15,3

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3s (94 Ah):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 0
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км (комбинирано): 16,5-16,2

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i8 Купе с Plug-In хибрид BMW Plug-in хибрид (94 Ah):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 2,2-2,1
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 49-48
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км (комбинирано): 13,9-13,8

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i8 Роудстър с Plug-In хибрид BMW Plug-in хибрид (94 Ah):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 2,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 52-51
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км (комбинирано): 14

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.