РОДЕНО ДА БЪДЕ СВОБОДНО.

Новото BMW Concept Z4.

РОДЕНО ДА БЪДЕ СВОБОДНО.

Новото BMW Concept Z4.

РОДЕНО ДА БЪДЕ СВОБОДНО.Новото BMW Concept Z4.

Безграничната свобода среща неподправената радост от шофирането: новото BMW Concept Z4 разчупва стереотипите и създава ново измерение на откритостта. Роудстър, който е създаден за пътя и чийто дизайн излъчва мощ и спортен дух от всяка перспектива. Роудстър, който не знае граници и с който всяко ново пътуване е стартът на неограничена радост.

ПОКАЖЕТЕ СВОЯ ЦВЯТ.

В този роудстър няма място за нищо конвеционално. Новото BMW Concept Z4 изоставя статуквото и издига радостта от шофирането до отношение към живота. В екстериора лаковото покритие Energetic Orange оформя визията на мускулестите извивки във вълнуващ ефект – и превръща роудстъра в магнит за погледите навсякъде. Плоската, изтеглена назад предна част и ниската позиция над пътя още на пръв поглед демонстрират устрема напред и спортните амбиции. Автомобилът става едно цяло с асфалта, готов да отклие нови пътища. Винаги с една цел: радостта от шофирането.

“BMW Concept Z4: това е абсолютната свобода на четири колела.“
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design.

ШОФИРАЙТЕ СВОБОДАТА.

Новото BMW Concept Z4 е открито и неукротимо. Роудстър със силен характер, оборудван с поразителен интериор и самоуверено излъчване. Всеки детайл демонстрира атлетичност и копнеж към свобода. Големите въздухозаборници отпред и добре дефинираните отвори за въздух на предния капак копнеят за скорост и насрещен вятър. Също като разположената ниско бъбрековидна радиаторна решетка, която излъчва ексклузивен спортен дух със структуата си на пчелна пита и новаторските Mesh елементи. Новото BMW Concept Z4 – независимост в най-целеустремената си форма.

КАЧВАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ИЗБЯГАТЕ.

В интериора на новото BMW Concept Z4 минимализмът среща ексцентричността. Нищо не е в повече, нищо не отклонява вниманието. Вместо това всичко е насочено директно към водача и чистото изживяване от шофирането. Този стремеж се подчертава и от спортните седалки с различаваща се Bicolor визия: и докато тапицираната с гладка черна кожа седалка на водача излъчва активен спортен дух, оранжевата кожа Nubuck на седалката на пътника до водача предава радостта от возенето. Двата вида кожа се хармонират перфектно с хромираните елементи в целия интериор. В комбинация с дизайна без прозорци се създава динамично, открито усещане за простор, което открива поглед към най-важното: пътя и новите хоризонти.

„BMW Concept Z4 представя новият дизайнерски език на BMW от всички перспективи и с всички детайли.“
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design.

ШОФИРАНЕ ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ.

ШОФИРАНЕ ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ.