Safety measures

РАБОТИМ ЗА ВАС И ВИ ОЧАКВАМЕ.

Бихме искали да Ви уверим, че нашите дилърства продължават своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти.

Тук можете да научите повече за покупка на автомобил с изгодни финансови условия, сервизно обслужване и мерките за сигурност, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България. 

Част от нашите решения включват дезинфекция на дилъртвата и автомобилите, онлайн заявки за покупка и сервиз, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон. За още по-голямо улеснение предлагаме и видео комуникация с нашите търговци и сервизни специалисти.

Чрез услугата Smart Video Communication можете да осъществите персонален виртуален оглед на избран от вас автомобил, както и оглед на вашия автомобил за серизиране.

Прочети повече
РАБОТИМ ЗА ВАС И ВИ ОЧАКВАМЕ.
Online BMW

ОНЛАЙН ЗАЯВКА НА ВАШЕТО НОВО BMW.

Предлагаме опция за покупка на ново или употребявано BMW изцяло онлайн. С минимална необходимост да ходите на място. 

Не пропускайте изключителните предложения на склад за нови и употребявани автомобили. Онлайн можете да разгледате всички наши наличности, както и да получите оферта с изгодни условия за лизинг, както и виртуален оглед на избрания автомобил. 

Свържете се нас за повече информация и оферта. 

СЕРВИЗИРАНЕ И ОНЛАЙН ЗАЯВКА ЗА ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Подготвили сме широк набор от дигитални услуги, които да паснат на вашите нужди и желания. 

Чрез приложението BMW Connected, свръзано с вашия автомобил или онлайн заявка през нашите дилъри, вие можете да планирате посещение в сервиза, а в последствие огледа на автомобила и комуникацията с нашите специалисти продължават изцяло онлайн чрез услугата BMW Smart Video Communication. 

А след завършване на обслужването, можете да прегледате виртуално автомобила и да одобрите ремонта,.

По този начин ви улесняваме максимално при сервизиране на вашия автомобил, както и комуникацията ви с екипите по следпродажбено обслужване. 

СТРОГИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ.

BMW 1 OFFER

Всички оторизирани BMW дилърства продължават своята дейност с изключително внимание относно вашата безопастност.

 • Бърза и лесна комуникация по телефон и e-mail с нашите оторизирани представителства;
 • При необходимост от сервизно обслужване или инспекция предлагаме услугата за приемане на автомобил на посочен от Вас адрес;
 • Възможност за безприсъствено предаване на автомобила в сервизните центрове;
 • Пълна дезинфекция на Вашия автомобил след сервизиране;
 • Използване на видео комуникация, за цялостна диагностика, съгласуване на обхвата на ремонта и удостоверяване на неговото приключване;
 • Дезинфекция на автомобилите за пробно шофиране преди и след всеки тест;
 • Възможност за плащане по банков път за извършените услуги;
 • Осигуряване на дезинфектанти, маски и ръкавици на служителите в нашите автосалони и сервизи;
 • Обстоен инструктаж на персонала относно спазване на най-високи хигиенни мерки;
 • Индивидуални срещи с търговците на BMW по заявка на клиента, при спазване на препоръчителната дистанция;
 • Възможност за скайп/ онлайн срещи с търговци;
 • Онлайн представяне на новите BMW модели.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

 • Как процедира BMW в случаи на заразени служители?

  Здравето и безопастността на служителите ни са наш основен приоритет. С оглед на текущото развитие BMW Group незабавно предприе необходимите мерки за защита на своите служители. В същото време  сме в постоянен контакт с  медицинската здравна служба и съответните органи и информираме нашите служители относно текущото развитие на ситуацията.

 • Заявих пробно шофиране и среща в дилърство на BMW. Какво да очаквам?

  Осигуряваме пробно шофиране при спазване на всички мерки за безопасност. Автомобилът ще бъде надлежно дезинфекциран. 

 • Как мога да получа оферта?

  Оферта можете да получите от всяко дилърство на BMW и MINI онлайн - по имейл или телефон. Разбира се, можете да уговорите и среща на място, като тя ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност. 

 • Имам нужда да сервизирам автомобила си. Как може да се случи?

  Продължаваме да предлагаме сервизни услуги, за да гарантираме необходимата  мобилност, дори предвид настоящата ситуация. За ваше удобствно всички наши оторизирани дилърства и сервизи предлагат услугата сервиз "От врата до врата" - взимане на автомобил от посочен от Вас адрес, както и онлайн записване за час в сервизите. Освен това се предлагат пълна дезинфекция на автомобила след сервизиране, както и използване на кутия за оставяне на ключовете. При необходимост има възможност за видео комуникация, както за допълнително открити неизправности, така и за приключване на ремонта.

  Моля, свържете се с вашия BMW/MINI сервиз по телефона или онлайн или посете сайта, за да научите повече.

 • Поръчах нов автомобил. Ще бъде ли доставен навреме?

  Молим да се свържете директно с вашето BMW/MINI дилърство по телефон или имейл. Те ще ви дадат информация относно статуса на вашата поръка.

 • Как сигурно да дезинфекцирам моя BMW/MINI автомобил?

  Въз основа анализа на известни вирусолози в Германия, алкохолно-водните смеси са ефективен метод за борба с вируса.

  Следната смес алкохол-вода е обявена за ефективна срещу Корона вирусите и се препоръчва от BMW:

  • Смес етанол-вода (80% етанол, 20% вода)

   

  Инструкции за приложение.

  Моля, навлажнете само повърхностите - внимавайте да не пропуснете течността в пролуки като фуги или шевове. Изчакайте 30 секунди и почистете повърхността със суха и мека кърпа. Изхвърлете използваната кърпа.

  Ако не ви е наличен одобрен от BMW почистващ продукт, препоръчваме да използвате смес от етанол и вода в съотношение 80:20 за дезинфекция на интериора на автомобила и да продължите както е описано по-горе.

  В случай, че са налични само по-ниски концентрации на алкохол, също продължете както е описано по-горе. Допълнително почистете повърхностите с препарат и подсушете повърхността с мека и суха кърпа. Изхвърлете използваната кърпа. 

   

  Други продукти за почистване.

  Не можем да оценим или препоръчаме нито един почистващ продукт от пазарната мрежа, ако съставките не са известни на BMW. Това означава, че други почистващи препарати или дезинфектанти също биха могли да дезинфекцират, но могат и да оставят петна или дори непоправими повреди по вътрешните повърхности на автомобила. Особено върху тапицериите и кожените седалки.

  Моля, имайте предвид, че дезинфектантите не бива да се използват вместо почистване, тъй като те не премахват замърсяванията. Затова моля не пропускайте редовното почистване на автомобила, тъй като микроби се натрупват под мръсотията.