Новото BMW iX3

НОВОТО BMW IX3. ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ПРЕДСТОИ

Новото BMW iX3

Насладете се на усещането за свобода във всичките му форми

Новото BMW iX3. Приключението предстоиНасладете се на усещането за свобода във всичките му форми

 

 

КЛАСИЧЕСКИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ

Открийте мечтания спътник в HOBOTO BMW iX3

Създаден да изумява с техическите си постижения и да предоставя удивителен конфорт и сигурност на пътя, BMW ix3 е вашият най- доверен 100% електрически партньор за всяко пътуване. Петата генерация на BMW eDrive технологията, инсталирана в BMW iX3 със своята електрическа динамика, прецизно балансирано шаси и аеродинамични качества, осигурява още повече увереност и радост от шофирането. Луксозният интериор с добре подбрани дизайнерски решения допълва цялостния класен имидж на автомобила.
Новото BMW ix3 Капацитет за зареждане

BMW зареждане

С BMW ix3 и BMW Charging, се възползвате от множеството възможности за зареждане у дома, на пътя и на работното си място с кацитет на зареждане до 150kW.

BMW iX3

Електрически пробег

BMW iX3 заема водещо място с новите аеродинамични системи, които намаляват коефициента на съпротивление и вътрешната акустика, за да бъдат подобрени цялостно аеродинамиката на автомобила и пробега до 460 км.

BMW iX3 с нови задни светлини

Изцяло LED предни светлини

Триизмерната структура на full LED фаровете, които са в стандартното оборудване и с форма на ауспух се допълват от реновирана защита за цялостен впечатляващ заден изглед.

BMW iX3 двойно Шлаух предно стъкло

ПРЕДНО АКУСТИЧНО СТЪКЛО

BMW iX3 е оборудвано с акустично предно стъкло, проектирано да намалява предаването на шум от вятъра, задръстванията, колелата и вибрациите на автомобилите. 

BMW iX3 SCREEON на таблото

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional с функция за навигация включва напълно цифров 12.3" индикатор и 12.3" контролен дисплей с висока разделителна способност. 

Основен екран в BMW ix3

Въвеждане на Amazon Alexa в автомобила

Насладете се на  шофиране в следващото ниво с интегрурането на Amazon Alexa в автомобила. Използвайки силата на гласа, можете да отключите много от практическите функции на Amazon Alexa във вашето BMW.

BMW iX3 ИНТЕРИОР

Асистент при шофиране Professional

Асистент при шофиране Professional предлага пълен комфорт и повече сигурност в ежедневния трафик. Той допълва други функции за управление на шофиране с помощни такива, като активен круиз контрол с функция Stop-Go, асистент за управление и управление на лентата, помощник за ограничаване на скоростта, асистент за аварийно спиране или засичане на пътна светлина, което прави автомобилът да спира автоматично при червени светлини, когато е активиран.

BMW iX3

BMW рекордер

Пълен запис, в случай на сблъсък. BMW Drive Recorder използва камерите от системите за подпомагане на водача, за да записва видео от около превозното средство, което след това може да се съхранява, възпроизвежда се на контролния дисплей, когато е паркиран, и се експортира през USB порта. В случай на сблъсък, автоматично се запазват изображенията от 20 секунди преди и след удара.

Вашето собствено BMW iX3, само на няколко крачки.

Choose new directions with the BMW iX3

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW iX3
from 56 000 лв
 • M Sportpaket
 • Driving Assistant
 • Komfortzugang 2.0

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW iX3
from 69 000 лв
 • Head-Up Display
 • Cocktail Leather Seats
 • Ambient Light Package

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW iX3
from 71 000 лв
 • Leather Interieur
 • 19" Alloy Wheels
 • Laser LED Lights

ОТКРИЙТЕ ВСИЧКИ ОПЦИИ

BMW iX3

Научете повече за новото BMW iX3

BMW iX3 се предлага с много функции и зашеметяващо оборудване. Разгледайте възможностите си и намерете перфектния BMW iX3 според  вашите нужди.

Разход на електроенергия и СО₂ емисиите на BMW iX3.

 • *Данните са измерени според тестовия цикъл WLTP.

  **Специфично за пазара предложение валидно за нови автомобили от дилърите и представителите на в Европа в мрежата на BMW Charging

  BMW iX3:
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 18,9–18,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp