ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайнът на BMW X6.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

Дизайнът на BMW X6.

Поемете командването: BMW X6 е създадено, за да се движи. Формите му енергично се стремят напред и излъчват неудържима динамика още в покой. Дизайн, който излъчва чиста решителност. Широките рамене и стабилната стойка отразяват гените на Х. В същото време подобната на купе линия на покрива подчертава неповторимия характер на BMW X6. Комбинация, която прави това Sports Activity Coupé.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.Дизайнът на BMW X6.

Поемете командването: BMW X6 е създадено, за да се движи. Формите му енергично се стремят напред и излъчват неудържима динамика още в покой. Дизайн, който излъчва чиста решителност. Широките рамене и стабилната стойка отразяват гените на Х. В същото време подобната на купе линия на покрива подчертава неповторимия характер на BMW X6. Комбинация, която прави това Sports Activity Coupé.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

Read more

EXTERIOR DESIGN.

Широко. Мускулесто. Динамично. BMW X6 съчетава типичната за Х модел стабилна стойка със спортния дух на купе. Предната му част изразява решителност. Внушителните въздухозаборници подсказват за мощта, която е скрита зад тях. Голямата, спортно оформена бъбрековидна радиаторна решетка в комбинация с двойните фарове и разположените силно встрани фарове подчертава атлетичното присъствие на BMW X6. В профил силно впечатление прави спортният, подобен на купе силует, оформен визуално и от изисканите хромирани рамки на прозорците. От тази перспектива активният език на формите на BMW X6 се разпознава веднага: първата част от неподражаемата странична линия преминава от мощно моделираните арки на предните колела до дръжките на задните врати. Втората частзапочва над арката на задния калник и елегантно достига до задната част на автомобила. Динамиката изпъква още по-впечатяващо и в широката задна част, където стабилната стойка се подчертава от хоризонталните линии. Ясното послание е: BMW X6 е готово да преодолее всички граници.

LED СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

Екстериорът на BMW X6 може напълно да бъде оборудван с LED светлини – от фаровете и фаровете за мъгла до задните светлини.

 • Адаптивни LED фарове

  Адаптивните LED фарове включват акцентираща светлина, LED светлинни пръстени, къси светлини, BMW Selective Beam (незаслепяващ асистент за дългите светлини, LED фарове за мъгла, светлини при завиване, мигачи, дневни светлини и адаптивни светлини за завои с променливо разпределение на светлината. Всички функции без изключение са с LED технология.
  Разпределението на светлината се адаптира автоматично към скоростта и зависи от ъгъла на завъртане на волана. Цветът на светлината е подобен на този на дневната светлина: в комбинация с оптималното, хомогенно осветяване на пътя се подобрява видимостта и се гарантира неуморително пътуване през нощта. Четирите светлинни пръстена на фаровете гарантират неподражаемо излъчване, дори и през деня.

 • LED фарове за мъгла

  При мъгла или дъжд LED фаровете за мъгла повишават сигурността, чрез повишаване на видимостта в близката зона пред автомобила. Освен с широкия ъгъл на осветяване те се отличават и с подобен на дневната светлина цвят, дълъг живот и ниско потребление на енергия.
  Освен това LED фаровете за мъгла под двойните кръгли фарове са впечатляващ дизайнерски елемент на привличащата вниманието предна част на BMW X6.

 • Задни светлини с LED технология

  Задните светлини със светлинни блокове с Full LED технология са съставени от два High Performance LED елемента и са в типичната за BMW L-образна форма. С това те подчертават марковата принадлежност на задната част и позволяват автомобилът да бъда разпознат категорично, като BMW дори и през нощта.
  Светлинните елементи на спирачните светлини допълнително продължават L-образния дизайнерски мотив в задните светлини.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Ясни структури. Ексклузивен спортен дух. Най-високо качество на изработката. Интериорът на BMW X6 е обмислен внимателно до последния детайл. В типичния за BMW стил кокпитът е изцяло насочен към водача, който се радва на превъзходен обзор благодарение на повдигнатата позиция на седене.
Спортно оформените седалки гарантират най-добра опора при динамично шофиране.
Благодарение на подобния на купе силует и обгръщащите контури на интериора, пътниците винаги се чувстват комфортно. Светлите и тъмните повърхности в интериора се редуват и създават ефектни контрасти. Изисканите материали и серийните, фини кожени тапицерии изпращат ясно послание: тук целта е била съвършенството.

МАТЕРИАЛИ.

Върховото качество е основната характеристика на кожените тапицерии и декоративните лайстни на BMW X6. Предлагат се множество експресивни цветови комбинации. Като опция горната част на арматурното табло може да бъде покрита с черна кожа Soft Nappa, в комбинация с оборудването Design Pure Extravagance в цвят Cognac/Black с кафяви контрастни шевове. Долната част е в цвят Cognac. М Спортния пакет включва и комбинация кожа/Alcantara в черен цвят и интериорни лайстни Aluminium Hexagon. Кожата Dakota също се предлага в различни цветове; вариантът в Coral Red с черни контрастни шевове създава чаровен акцент в комбинация с интериорната лайстна Fine Brushed Aluminium.

СВЕТЛИНЕН ПАКЕТ С ДИФУЗНО ОСВЕТЛЕНИЕ.

Пакетът светлини включва множество LED светлинни източници и създава елегантна атмосфера в интериора, който приканва пътниците да се отпуснат. Вътрешното осветление включва и впечатляваща Welcome конфигурация и девет предварително дефинирани светлинни дизайна в син, бял или оранжев цвят и изпълва интериора с приятно разпускаща смесица от директно и индиректно осветление, като по този начин подчертава ексклузивната атмосфера в автомобила. Допълнителните светлинни източници са разположени на места като тапицерията на тавана, по декоративните лайстни, в зоните за краката отпред и отзад, на облегалките на предните седалки и във всички джобове и панели на вратите.
Допълнителните LED светлини отвън, като LED осветлението на зоната около автомобила в дръжките на вратите при качване и слизане, както и практичните лампи за четене на задната седалка осигуряват повишен комфорт във всекидневието.