ПРЕВРЪЩА КОКПИТА ВЪВ VIP ЛОЖА.

Комфортът и функционалността на BMW X6.

Отпуснете се и се насладете. Защото в BMW X6 има само един център на внимение: вие. Като се започне от системата за комфортен достъп до просторния и възхитително функционален интериор. И се продължи с опциите като озвучителната система Bang & Olufsen High End Surround Sound или Мултимедийната система за задните места Professional.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

Read more

ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND.

Благодарение на новата система за обработка на сигнала Dirac Dimensions, музикалната система Bang & Olufsen High End Surround Sound осигурява отворена и жива атмосфера с изключителна акустика. Тя се осигурява от 16 високоговорителя с музикална мощност 1 200 вата, включително и автоматично издигащ се централен високоговорител на арматурното табло. Той включва средночестотен говорител и технологията Acoustic Lens, която гарантира постоянно качество на звука на всички места в автомобила. Вие може да избирате между две настройки на звука: „Studio“ за абсолютно чисто звучене и „Expanded“ за субективно увеличаване на акустичното пространство. Аудиовизуалното изживяване се допълва от светлините около отделните капаци на високоговорителите.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Зона на уют: интериорът на BMW X6 впечатлява не само с ексклузивните си материали и изключителния дизайн, но и предоставя предостатъчно място за всичките петима пътници.
Визуално задната седалка е елегантна и двуместна, но на нея могат да седнат до трима пътници. Множество практични поставки са разположени из целия автомобил. Сред тях са и отделенията за вещи във всички врати и задния подлакътник, както и просторно отделение под дъното на багажника (част от опционалния пакет поставки). Освен това в средната конзола отпред са разположени две големи поставки за напитки. Те могат бързо да бъдат закрити с подвижно покривало. В джобовете за напитки във вратите се побират бутилки с вместимост до 1,5 литра. Пътниците на задната седалка разполагат с две поставки за напитки в средния подлакътник.

 • Разделена в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка

  При изправена облегалка на задната седалка, вместимостта на багажника на BMW X6 е 550 литра. В зависимост от нуждите, трите части на облегалката могат да бъдат сгънати в съотношение 40:20:40. Това позволява с лекота да увеличавате пространството. Когато всички части на облегалката са сгънати, вместимостта на багажника се увеличава до внушителните 1 525 литра.

 • Пакет поставки

  Независимо какво имате предвид: BMW X6 е готово. Високата серийна функционалност може да бъде увеличена с опционалния пакет поставки. За пътниците се предлага и отделение за очила на тавана и вложки за всички джобове на вратите. Опциите включват и гъвкава мрежа, мултифункционална кука отляво, мрежа на десния страничен панел в багажника, както и ремък отляво и 4 закрепващи релси с халки за застопоряване на багажа срещу плъзгане.
  Идеално допълнение е и чантата за ски и сноубордове Pro, която може директно да бъде фиксирана с халките за закрепване. Тя се предлага заедно с комплекта поставки и позволява чист и сигурен транспорт на до 4 чифта ски или 3 сноуборда. В същото време на задната седалка остава място за удобното настаняване на двама пътници. Чантата се сваля лесно от автомобила и е оборудвана с колелца за лесно транспортиране, които позволяват да я ползвате и извън автомобила. Тя може да бъде прибрана компактно под дъното на багажника.

 • Теглич

  Тегличът вкл. контролът за стабилизиране на ремаркето се прибира електрически под задната броня. В зависимост от двигателя максималният прикачен товар е до 3 500 килограма.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

Иновативен комфорт на управлението – комфортният достъп ви позволява да отключите вратите на автомобила и да стартирате двигателя, без да използвате ключа. Ключът, който носите в джоба на панталона или в чантата си, се разпознава автоматично, когато се приближите до автомобила, а задният капак може да бъде отворен и затворен безконтактно. След автоматичното отключване на вратите (включително и на задния капак) можете да се качите и да стартирате двигателя с натискане на бутона Старт/Стоп.

Оборудването включва осветление на зоната около автомобила чрез лампи в дръжките на предните и задните врати.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Ако след пазаруване сте застанали с пълни ръце зад автомобила си и искате да отворите багажника, трябва да търсите ключа на автомобила в джобовете си. С иновативната система за комфортен достъп това вече не е необходимо.
В комбинация с автоматичното задвижване на задния капак тази система позволява безконтактното му отваряне: достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак.
Той се отключва и се отваря автоматично. Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават движението на крака и отварят багажника. Тази иновативна система на BMW ConnectedDrive повишава комфорта на управление и товарене на багажника. Достъп се дава само когато системата разпознае човек, който носи ключа на автомобила.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА ЗА ЗАДНИТЕ МЕСТА PROFESSIONAL.

Мултимедийната система за задните места Professional предлага най-добро развлечение на задните седалки благодарение на двата независими цветни дисплея. Чрез допълнителния Blu-ray плеър или HDMI-интерфейса отзад е възможно дори възпроизвеждането на различни филми с HD качество на двата 10,2-инчови дисплея с резолюция 1 280 х 720 пиксела.

Като алтернатива могат да се гледат телевизионни програми, да се сърфира в интернет и да се ползват онлайн-функции (в зависимост от договора с мобилния оператор), да се ползва МР3 плеър и да се свързват игрални конзоли. Звукът се възпроизвежда от високоговорителите или слушалките (включително и безжични). Мултимедийната система за задните места Professional се управлява удобно с дистанционно управление или чрез индивидуално конфигурируемите панели с лайф-съдържание за навигация, медия, комуникация, ConnectedDrive, моят автомобил и съобщения. Пътниците на задната седалка имат достъп дори и до навигационните функции за планиране на маршрута или предложения за цели на пътуването (при налична навигационна система).

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО АРМАТУРНО ТАБЛО.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и 10,25-инчов дисплей осигурява уникална визуална презентация на типичните за BMW кръгли уреди. В същото време то подпомага водача чрез изобразяването на важна информация и не позволява отвличането на вниманието му.

Върху арматурното табло се изобразяват трите различни режима и специфичните им елементи, с адаптирани цветови и графични схеми: Comfort, ECO PRO и Sport. В сравнение с режима Comfort, който отговаря на познатата досега визия, в режим ECO PRO доминират сините тонове, като в същото време новите индикатори на EfficientDynamics и на допълнителния пробег подпомагат водача при желанието му да шофира максимално ефективно. В режим Sport, който се разпознава по дизайна с червени тонове, е добавен и индикатор за мощността.

Освен това мултифункционалното арматурно табло позволява и изобразяването на информация от навигационната система, включително и указания на предвиждащия асистент, както и на списъците на развлекателната система и функциите на телефона.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

With BMW Service Inclusive, customers can choose a specific coverage period, without worrying about accumulating costs for regular service and maintenance work. These services, including Original BMW Parts, are all covered by BMW Service Inclusive. This option is available not only domestically, but also worldwide at all participating BMW repair shops and authorised BMW Service partners. And should the BMW be sold, the BMW Service Inclusive package is automatically passed on to the subsequent owner, increasing the resale value of the vehicle. Customers can select a BMW Service Inclusive package that suits their individual needs. It covers regular services like oil changes with filtering and refills, servicing and changing microfilters, fuel filters, air filters and spark plugs, brake fluid changes, vehicle check-ups, and additional services in keeping with BMW standards.

 • BMW Service Inclusive Plus

  When customers select a BMW Service Inclusive Plus package, they also receive the following additional BMW Service Inclusive services: replacing the front and rear brake pads/discs, clutch (when needed) or windscreen wipers (when needed, in the scope of an oil change). Service Inclusive is available with coverage periods of three to ten years or with mileage-based contracts of 40,000 to 200,000 km.