ЕДНО ЗА ВСИЧКО: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d: 381 к.с., 280 кВт.

BMW M Performance

ЕДНО ЗА ВСИЧКО: ROCK AND SOUL.

BMW X6 M50d: 381 к.с., 280 кВт.

ЕДНО ЗА ВСИЧКО: ROCK AND SOUL.BMW X6 M50d: 381 к.с., 280 кВт.

В BMW X6 M50d е съчетан целият опит на инженерите на BMW M, който е използван за особено фини настройки на задвижването, окачването и кормилното управление. Резултатът е M Performance автомобил, който въодушевява с впечатляващата комбинация между чиста динамика, комфорт и гъвкавост. Той безкомпромисно съчетава качествата на един BMW X модел с динамичната готовност на BMW M GmbH и така създава свой собствен клас.

Данни за BMW X6 M50d:
Разход на гориво (комбиниран): 9,7–9,2 л/100 км
CO2 емисии (комбинирани): 253–240 г/км

Read more
Design

M PERFORMANCE ДИЗАЙНЪТ НА BMW X6 M50d.

Гените на М и безкомпромисната динамика на BMW X6 M50d проличват още на пръв поглед. M Performance автомобилът се различава визуално от серийния по редица изискани и ексклузивни детайли. Такива са специфичните въздухозаборници на широката предна броня от серийния М спортен пакет. Благодарение на тях атлетът с мощност 381 к.с. има още по-внушително присъствие. С още по-високата динамика на управлението, както и силната емоционалност и уникалната ексклузивност BMW X6 M50d поставя стандарти в сегмента на Sports Activity Coupé както отвън, така и отвътре.

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА BMW X6 M50d.

Design features

Дизайнерски елементи в акцентиращ цвят.

Лакираните в цвят Ferric Grey специфични лайстни на въздухозаборниците на широката предна броня придават на BMW X6 M50d още по-впечатляващо присъствие.
Read more
M Double-spoke 468 M

20-инчови М двойни спици 468 М.

Предлаганите само за M Performance модела алуминиеви джанти подчертават спортния дух и ексклузивността.
Read more
Exterior mirror caps

Корпуси на външните огледала в акцентиращ цвят.

Извитите корпуси на външните огледала са в цвят Ferric Grey. Аеродинамичният им дизайн не създава почти никакво въздушно съпротивление.
Read more
M logo

Лого на М в тъмен хром.

Логото на М в тъмен хром по елегантен начин акцентира, че BMW X6 M50d е M Performance автомобил.
Read more
Exhaust pipe finishers

Трапецовидни ауспухови накрайници.

Уникалната визия на разположените от двете страни ауспухови накрайници в черен хром подчертава динамичното излъчване.
Read more
Model designation

Означение на модела в тъмен хром.

Специфичното означение на модела отзад в акцентиращ цвят подчертава близките връзки между BMW X6 M50d и моделите на BMW M.
Read more
Door sill finishers

Лайстни на праговете с означение на модела.

Ексклузивните алуминиеви елементи с означението на модела събуждат предчувствие за предстоящото изживяване при шофиране за водача и пътника до него.
Read more

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO РЕДОВИ 6-ЦИЛИНДРОВ ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател на BMW X6 M50d впечатлява с подчертаната динамика при удивителна ефективност. Това е възможно и благодарение на тристепенното свръхпълнене с турбокомпресор с променлива геометрия. Високотехнологичният агрегат реагира изключително спонтанно, високият му въртящ момент е на разположение още при ниски обороти, а използваемият оборотен диапазон е особено широк. Изразено в цифри: 280 кВт (381 к.с.). 740 Нм. Въртящ момент от 2 000 до 3 000 об/мин. От 0 до 100 км/ч за 5,2 секунди. Максимална скорост 250 км/ч. В същото време средният разход на гориво е 9,7-9,2 литра на 100 километра при СО2 емисии от 253-240 г/км. Благодарение на технологията Blue Performance BMW X6 M50d серийно отговаря на нормата за вредни емисии EU6.

M PERFORMANCE ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X6 M50d.

Концепцията на динамиката на управлението на BMW X6 M50d е насочена към максимална динамичност. Целта е постигането на повишена радост от шофирането при неограничена пригодност за всекидневието. Високата пъргавина и прецизната управляемост, както и балансираните настройки на всички компоненти се усещат при всяко излизане от завой. С всеобхватните си модификации инженерите на BMW M GmbH са оптимизирали характеристиките на окачването и кормилното управление на това ексклузивно Sports Activity Coupé до най-малките детайли.

 • Повече спорт: адаптивното М окачване

  Адаптивното М окачване гарантира, че типичната за BMW X6 пъргавина ще е още по-спортно ориентирана при BMW X6 M50d. Включените в това оборудване Адаптивно окачване и въздушно окачване на задната ос са настроени към особено спортно поведение на пътя. Един от положителните резултати от това е прецизно контролируемата управляемост.

 • Повече пъргавина: Адаптивния пакет за окачването Dynamic

  С адаптивния пакет за окачването Dynamic BMW X6 M50d постига максимална пъргавина, прецизност и странична динамика. Настроеният специфично за модела Dynamic Performance Control и оборудването Dynamic Drive гарантират неутрални реакции при завиване и минимално странично наклоняване на каросерията при движение по завои.

 • Повече сцепление: BMW xDrive

  BMW X6 M50d серийно се оборудва с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive с Performance Control. По този начин се постига уникално ниво на динамиката, пъргавината и сцеплението. Независимо от пътната настилка Sports Activity Coupé следва прецизно всяка промяна на посоката с осезаемо по-малко корекции с кормилното управление. За постигане на типичната за M Performance динамика на управлението системата подава по-висока мощност към задните колела.

Steptronic

8-СТЕПЕННА ТРАНСМИСИЯ STEPTRONIC SPORT.

Пренасянето на мощността на BMW X6 M50d е поверено на серийната 8-степенна трансмисия Steptronic Sport. Специфичните за M Performance настройки на програмите за превключване са специално адаптирани към особения потенциал на мощността на двигателя. Предавките могат да се превключват особено спортно чрез лостчетата на волана. Освен това трансмисията разполага и с Launch Control, който осигурява оптимално ускорение при всякакви условия. Компактната конструкция, ниското тегло и перфектното взаимодействие с автоматичната функция Старт/Стоп имат значителен принос за понижаването на разхода на гориво и емисиите.

СЕМЕЙСТВОТО НА M PERFORMANCE.

Фино подобрен дизайн, перфектно задвижване, максимална динамика на управлението. M Performance автомобилите олицетворяват перфектно тези три качества. Като ексклузивни предложения на BMW M GmbH те комбинират най-доброто от съответното моделно семейство на BMW с динамичните гени на BMW M и така създават свой собствен клас.

Още по-интензивна радост от шофирането.

Насладете се на цялата палитра на M Performance автомобилите.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.