Макс. мощност в кВт кВт (к.с.) в 1/мин (50i1)

330 (450)/5 500-6 000

Ускорение 0–100 км/ч в сек (50i1)

4.8

Макс. скорост в км/ч (50i1)

250

Вместимост на багажното отделение в литри (50i1)

580-1 525

Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

Широко. Мускулесто. Динамично. BMW X6 съчетава типичната за Х модел стабилна стойка със спортния дух на купе. Предната му част изразява решителност. Внушителните въздухозаборници подсказват за мощта, която е скрита зад тях. Благодарение на подобният на купе силует и обгръщащите контури в интериора пътниците винаги се чувстват комфортно. Редуването на светли и тъмни повърхности в интериора създава вълнуващи контрасти. Изисканите материали и серийната фина кожена тапицерия дават ясен сигнал: целта е била постигането на съвършенство.

Read more

Дизайн.

Поемете командването: BMW X6 е създадено, за да се движи. Формите му енергично се стремят напред и излъчват неудържима динамика още в покой. Дизайн, който излъчва чиста решителност. Широките рамене и стабилната стойка отразяват гените на Х. В същото време подобната на купе линия на покрива подчертава неповторимия характер на BMW X6. Комбинация, която прави това Sports Activity Coupé.
Read more

Динамика на управлението.

Впечатляващият дизайн на BMW X6 е наистина неподражаем. Но на финала най-важно е друго: как се управлява този пакет от мускули? Серийното окачване на BMW X6 поставя стандарти. BMW xDrive гарантира ненадминато сцепление, по всеки път, при всякакви метеорологични условия. Това е комбинирано с най-висока стабилност по курса и пъргавина, която веднага ще ви възхити. Като опция се предлагат и адаптивните пакети за окачването и активно кормилно управление - за още повече радост от шофирането.

Read more

Оборудване.

Най-добрият главен актьор: BMW X6. С енергичното си присъствие това Sports Activity Coupé привлича погледите навсякъде. Но вие решавате коя роля ще играе. Пакетът Design Pure Extravagance включва уникални детайли. С М Спортния пакет BMW X6 изглежда дори още по-атлетично. С BMW Individual можете да придадете на автомобила луксозна ексклузивност. А ако се нуждаете от още нещо за перфектното излъчване, на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари.
Read more

Разход на гориво CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.