БЕЗГРАНИЧНО. МОЩНО.

BMW X6.

БЕЗГРАНИЧНО. МОЩНО.BMW X6.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин (50i)

330 (450)/5 500-6 000

Ускорение 0-100 км/ч в сек (50i)

4.8

Максимална скорост в км/ч (50i)

250

Вместимост на багажника

580 л

Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

Широко. Мускулесто. Динамично. BMW X6 съчетава типичната за Х модел стабилна стойка със спортния дух на купе. Предната му част изразява решителност. Внушителните въздухозаборници подсказват за мощта, която е скрита зад тях. Благодарение на подобният на купе силует и обгръщащите контури в интериора пътниците винаги се чувстват комфортно. Редуването на светли и тъмни повърхности в интериора създава вълнуващи контрасти. Изисканите материали и серийната фина кожена тапицерия дават ясен сигнал: целта е била постигането на съвършенство.

Дизайн.

Поемете командването: BMW X6 е създадено, за да се движи. Формите му енергично се стремят напред и излъчват неудържима динамика още в покой. Дизайн, който излъчва чиста решителност. Широките рамене и стабилната стойка отразяват гените на Х. В същото време подобната на купе линия на покрива подчертава неповторимия характер на BMW X6. Комбинация, която прави това Sports Activity Coupé.

Динамика на управлението.

Впечатляващият дизайн на BMW X6 е наистина непозражаем. Но на финала най-важно е друго: как се управлява този пакет от мускули? Серийното окачване на BMW X6 поставя стандарти. BMW xDrive гарантира ненадминато сцепление, по всеки път, при всякакви метеорологични условия. Това е комбинирано с най-висока стабилност по курса и пъргавина, която веднага ще ви възхити. Като опция се предлагат и адаптивните пакети за окачването и активно кормилно управление - за още повече радост от шофирането.

Оборудване.

Най-добрият главен актьор: BMW X6. С енергичното си присъствие това Sports Activity Coupé привлича погледите навсякъде. Но вие решавате коя роля ще играе. Пакетът Design Pure Extravagance включва уникални детайли. С М Спортния пакет BMW X6 изглежда дори още по-атлетично. С BMW Individual можете да придадете на автомобила луксозна ексклузивност. А ако се нуждаете от още нещо за перфектното излъчване, на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари.

330 КВТ.

Върховият двигател на BMW X6 разгръща своята концентрирана мощ от 330 кВт (450 к.с.) в BMW X6 xDrive50i. с максималния си въртящ момент от 650 Нм в диапазона от 2 000 до 4 500 об/мин той катапултира BMW X6 за само 4,8 секунди от 0 до 100 км/ч. Максималната скорост е 250 км/ч.
Ефективността на технологиите BMW EfficientDynamics при BMW X6 xDrive50i проличава от умерените стойности: средният разход на гориво е 9,7 литра на 100 километра при емисии на СО2 от 227 до 225 г/км.
Всички двигатели на BMW X6 серийно отговарят на нормата за вредни емисии EU6.