Макс. мощност в кВт (к.с.) при 1 об/мин (50i1)

330 (450)/5 500-6 000

Ускорение 0–100 км/1 в сек. (50i1)

4.8

Макс. скорост в км/ч (50i1)

250

Вместимост на багажника в литри (50i1)

580-1 525

Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Изключителното оборудване като Design Pure Extravagance, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

Широко. Мускулесто. Динамично. BMW X6 съчетава типичната за Х модел стабилна стойка със спортния дух на купе. Предната му част изразява решителност. Внушителните въздухозаборници подсказват за мощта, която е скрита зад тях. Благодарение на подобният на купе силует и обгръщащите контури в интериора пътниците винаги се чувстват комфортно. Редуването на светли и тъмни повърхности в интериора създава вълнуващи контрасти. Изисканите материали и серийната фина кожена тапицерия дават ясен сигнал: целта е била постигането на съвършенство.

Дизайн.

Поемете командването: BMW X6 е създадено, за да се движи. Формите му енергично се стремят напред и излъчват неудържима динамика още в покой. Дизайн, който излъчва чиста решителност. Широките рамене и стабилната стойка отразяват гените на Х. В същото време подобната на купе линия на покрива подчертава неповторимия характер на BMW X6. Комбинация, която прави това Sports Activity Coupé.

Динамика на управлението.

Впечатляващият дизайн на BMW X6 е наистина неподражаем. Но на финала най-важно е друго: как се управлява този пакет от мускули? Серийното окачване на BMW X6 поставя стандарти. BMW xDrive гарантира ненадминато сцепление, по всеки път, при всякакви метеорологични условия. Това е комбинирано с най-висока стабилност по курса и пъргавина, която веднага ще ви възхити. Като опция се предлагат и адаптивните пакети за окачването и активно кормилно управление - за още повече радост от шофирането.

Оборудване.

Най-добрият главен актьор: BMW X6. С енергичното си присъствие това Sports Activity Coupé привлича погледите навсякъде. Но вие решавате коя роля ще играе. Пакетът Design Pure Extravagance включва уникални детайли. С М Спортния пакет BMW X6 изглежда дори още по-атлетично. С BMW Individual можете да придадете на автомобила луксозна ексклузивност. А ако се нуждаете от още нещо за перфектното излъчване, на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари.

Разход и CO₂ емисии

  • Disclaimer reference invalid