BMW X5 M50d на една нощна улица в града

ОТЛИЧАВА СЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ.

Новото BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

ОТЛИЧАВА СЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ.

Новото BMW X5 M50d.

ОТЛИЧАВА СЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ.Новото BMW X5 M50d.

Новото BMW X5 M50d е събитие. Инженерите са създави един BMW X, който дефинира по нов начин възможното по отношение на мощността, динамиката и пъргавината. Той се задвижва от още по-мощен M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател. Мощност, която прецизно се пренася до пътя от Адаптивното М окачване Professional. Един истински M Performance автомобил – за всички, които очакват повече.

BMW X5 M50d(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,2–6,8
CO2 емисии в г/км: 190–179

Read more
M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател на BMW X5 M50d

НЕУМОРЕН.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател.

НЕУМОРЕН.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател.

Силният характер винаги се развива. Също като новият M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател с два турбокомпресора за ниско налягане и два турбокомпресора за високо налягане. Резултатът: още по-висока мощност, много пъргави реакции и 760 Нм въртящ момент, който се усеща категорично още при ниски обороти. Мощният агрегат развива 294 кВт (400 к.с.) и ускорява BMW X5 M50d за само 5,2 секунди от 0 до 100 км/ч.

Read more
Новото BMW X5 M50d показва какво може един Sports Activity Vehicle с гените на M и xDrive: максимална динамика и пъргавина с оптимално сцепление.
Йорн Сике, продуктов мениджмънт M Автомобили и BMW Individual
Интериорът на BMW X5 M50d с кокпита, арматурното табло и средната конзола
Детайлна снимка на арматурното табло на BMW X5 M50d
Лайстните на праговете с надпис BMW Individual на BMW X5 M50d

ЧЕЛНА ПОЗИЦИЯ ОТ ВСЯКО МЯСТО.

Интериорът на BMW X5 M50d е същността на спортния дух и ексклузивността. Специфичният за М надпис на лайстните на праговете и арматурното табло гарантирано ще ускори пулса ви. Кокпитът е оформен идеално по мярка за водача, а М коженият волан лежи перфектно в ръцете. Висококачествено изработените материали, като например опционалните фина кожа BMW Individual 'Merino' Tartufo на тапицерията на седалките и покритото с кожа BMW Individual арматурно табло, както и интериорните лайстни Aluminium Tetragon създават спортна атмосфера.

BMW X5 M50d на улицата през нощта на фона на града

НАДЕЖДЕН ПРИ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

Окачването на BMW X5 M50d.

НАДЕЖДЕН ПРИ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

Окачването на BMW X5 M50d.

Когато пътувате с BMW X5 M50d, веднага ще доловите усещането от перфектните настройки. Балансирана управляемост, типична пъргавина и максимална прецизност – за да постигнат това, инженерите допълнително са оптимизирали характеристиките на окачването и реакциите на кормилното управление. Режимите „Sport“ und „Sport+“ осигуряват още по-стегнати и спортни настройки на Адаптивното М окачване Professional. За динамика на управлението, която в комбинация с Интегралното активно кормилно управление и xDrive е ненадмината в своя клас.

Read more
Три BMW M Performance автомобила на мокрия асфалт

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобили.

BMW MPerformance

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобили.

Задната част на BMW X5 M50d на фона на града през нощта

ИЗОБРАЖЕНИЯ И ВИДЕО

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.