МОЩЕН И ИЗРАЗИТЕЛЕН.

Дизайнът на BMW X5.

МОЩЕН И ИЗРАЗИТЕЛЕН.

Дизайнът на BMW X5.

Силните характери се разпознават веднага: още от самото начало BMW X5 привлича вниманието ви – и го задържа. Във висококачествения интериор на BMW X5 ще се наслаждавате на всеки километър. Благодарение на повдигнатата позиция на седене винаги имате оптимален поглед върху пътя – както и към подбраните материали в интериора.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

МОЩЕН И ИЗРАЗИТЕЛЕН.Дизайнът на BMW X5.

Силните характери се разпознават веднага: още от самото начало BMW X5 привлича вниманието ви – и го задържа. Във висококачествения интериор на BMW X5 ще се наслаждавате на всеки километър. Благодарение на повдигнатата позиция на седене винаги имате оптимален поглед върху пътя – както и към подбраните материали в интериора.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

С динамичните си, изправени пропорции третото поколение на BMW X5 веднага се разпознава като член на семейството BMW X. Въпреки това то има някои дизайнерски елементи, които допълнително подчертават увереното му излъчване и несравнимата гъвкавост.
Важен елемент на оптимизирания дизайн е насочеността към аеродинамиката. Формата и функцията са комбинирани хармонично чрез впечатляващите аеродинамични елементи в предната част, отзад и отстрани. Големите въздухозаборници, Въздушна завеса на предната броня и новоразработения Air Breather на предните калници подчертават спортния характер – като в същото време допринасят за понижаването на разхода на гориво и емисиите на СО2.
Аеродинамичната форма е продължена и отзад. Aeroblade на задната колона осигуряват не само визуално увеличаване на широчината на автомобила, но и подобряват обтичането от въздуха.
Ниският, широк дизайн на бъбрековидната радиаторна решетка на BMW отпред придава на BMW X5 внушително атлетично излъчване. Бъбрековидната решетка и фаровете са свързани, създавайки усещане за едно цяло и по този начин подчертават широката следа на автомобила. В същото време визуалният център на тежестта на автомобила се измества напред благодарение на малкото разстояние между предната колона и предната ос, което допълнително подчертава двойното задвижване на автомобила.

ДИЗАЙН.

Мощна динамика, уверен спортен дух и ексклузивна елегантност в перфектна хармония: дизайнът на BMW X5.

ДИЗАЙН.

Мощна динамика, уверен спортен дух и ексклузивна елегантност в перфектна хармония: дизайнът на BMW X5.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Високочествена кожа, изискани повърхности, създаващо уют осветление и максимален пространствен комфорт: потопете се в интериора на BMW X5 и се насладете на неговата ексклузивност.

  • Елегантна уютна атмосфера

    И докато за каросерията на BMW X5 е характерно внушителното присъствие, то в интериора доминира изисканата елегантност. Хоризонталните линии и богатите на контрасти повърхности повишават усещането за уют. Първокласно изработените материали и висококачествените интериорни лайстни, комбинирани с богатия избор от тапицерии и цветове, както и дифузното осветление, създават ненадминато уютна атмосфера.

  • Прегледен кокпит

    Най-голямо внимание е обърнато на оптималната прегледност. Повдигнатата, типична за BMW X моделите позиция на седене позволява оптимална видимост към пътя. Всички уреди за управление, както и новият iDrive Touch контролер с опционалната навигационна система Professional и предлаганият за пръв път свободно стоящ контролен дисплей, са ориентирани към водача. серийното автоматично затъмняващо се огледало за обратно виждане осигурява още по-висок комфорт и сигурност.

АТМОСФЕРА

Когато заемете място в BMW X5, веднага ще ви стане ясно: истинското съвършенство се крие в сумата от детайлите. Разточително просторният и луксозен интериор впечатлява със старателния избор на материали и първокласната им изработка.
Най-фината кожа среща елегантни декорации – което в комбинация с индивидуалното съгласуване на светлинните настроения от опционалният светлинен пакет създава изключително ексклузивна атмосфера.
Предните комфортни седалки с електрическо регулиране за водача и пътника до него, които се предлагат като опция, допринасят за особено спокойното и неуморително пътуване. Висококачественият свободно стоящ контролен дисплей и опционалната музикална система Bang & Olufsen High End Surround Sound с изключителната си акустика превръщат пътуването в BMW X5 в преживяване за всички сетива.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

Светлинният пакет с множество LED източници на светлина придава на интериора елегантна атмосфера, която приканва пътниците да се отпуснат. Welcome конфигурацията поздравява водача със светлинен килим пред автомобила.

Дифузното осветление подчертава ексклузивната атмосфера в интериора. Деветте предварително дефинирани светлинни дизайна в син, бял и оранжев цвят изпълват интериора с приятно разпускаща смесица от индиректно и директно осветление. Допълнителните светлинни източници на дифузното осветление са разположени в декоративните лайстни, в пространството за краката отпред и отзад, както и във всички джобове и тапицерии на вратите. Отзад са инсталирани практични лампи за четене. Допълнителните LED светлини отвън предлагат и функционално удобство във всекидневието, например LED осветлението в дръжките на вратите, което се активира при качване и слизане.

АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ СВЕТЛИНИ.

Адаптивните LED фарове с цвят на светлината, подобен на дневната, автоматично адаптират разпределението на светлината към скоростта и ъгъла на завъртане на волана.
Адаптивните LED фарове включват акцентираща светлина, къси и дълги светлини, незаслепяващи дълги светлини, LED фарове за мъгла, светлини при завиване, мигачи, дневни светлини и адаптивни светлини за завои с променливо разпределение на светлината.
Разпределението на светлината се адаптира автоматично към скоростта и зависи от ъгъла на завъртане на волана. Цветът на светлината е подобен на този на дневната светлина: в комбинация с оптималното, хомогено осветяване на пътя се подобрява видимостта и се гарантира неуморително пътуване през нощта. Четирите светлинни пръстена на фаровете гарантират неподражаемо излъчване.