СЪЗДАДЕНО ПО МЯРКА ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ.

Комфортът на BMW X5.

СЪЗДАДЕНО ПО МЯРКА ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ.

Комфортът на BMW X5.

СЪЗДАДЕНО ПО МЯРКА ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ.Комфортът на BMW X5.

Радостта от шофирането е и въпрос на комфорт: в BMW X5 винаги се наслаждавате на най-висок комфорт на седене, перфектен звук и най-добри развлечения.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Много място за много багаж: в BMW X5 транспортирането на тежки и обемисти предмети не е проблем – благодарение на множеството практични и пестящи масто решения.
BMW X5 е екстремно гъвкаво – както отвън, така и отвътре. Например двойния заден капак: горната му част се отваря висока нагоре и позвоялва удобното товарене и разтоварнае на по-малки и по-леки предмети. В отворено състояние долната част образува равна платформа с пода на багажника, която позволява поставянето на багажа преди натоварване.
Тегличът може не само да се справи с ремарке с тегло между 2,7 и 3,5 тона (в зависимост от двигателя), но и предлага високо ниво на сигурност: благодарение на системата за контрол на стабилността на ремаркето опасното му разлюляване се разпознава своевременно и се активира спирачката на теглещия автомобил, за да може ремаркето отново да се стабилизира благодарение на задействането на инерционната му спирачка.
Не по-малко гъвкав е и просторният интериор. Задната седалка е разделена и се сгъва в съотношение 40:20:40, за да се осигури достатъчно място за пътниците или багажа. За по-малки предмети се предлага опционалният пакет поставки, който включва напр. Отделение за очила, стелки за джобовете на предните и задните врати, както и куки, мрежа и закрепващи релси с халки за пода на багажника.

КОМФОРТ.

Гарантиран уют: комфортът и функционалността на BMW X5.

КОМФОРТ.

Гарантиран уют: комфортът и функционалността на BMW X5.

ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА BANG & OLUFSEN SURROUND SOUND.

Благодарение на новата система за обработка на сигнала Dirac Dimensions музикалната система Bang & Olufsen High End Surround Sound осигурява трептящо отворено пространство, в което се генерира изключителна акустика.
Тя се осигурява от 16 високоговорителя с музикална мощност 1 200 вата, включително и автоматично издигащ се централен високоговорител на арматурното табло. Той включва средночестотен говорител и технологията Acoustic Lens, която гарантира постоянно качество на звука на всички места в автомобила.
Вие може да избирате между две настройки на звука: „Studio“ за абсолютно чисто звучене и „Expanded“ за субективно увеличаване на акустичното пространство. Аудиовизуалното изживяване се допълва от светлините около отделните капаци на високоговорителите.
Музикалната система Bang & Olufsen High End Surround Sound се предлага само в комбинация с оборудването Телевизионна функция на навигационната система Professional.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО АРМАТУРНО ТАБЛО.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и 10,2-инчов дисплей осигурява уникална визуална презентация на изживяването при шофиране.
В същото време то подпомага водача чрез изобразяването на важна информация и не позволява отвличането на вниманието му. Върху арматурното табло се изобразяват трите различни режима и специфичните им елементи, с адаптирани цветови и графични схеми: Comfort, ECO PRO и Sport. В сравнение с режима Comfort, който отговаря на познатата досега визия, в режим ECO PRO доминират сините тонове, като в същото време новите индикатори на EfficientDynamics и на допълнителния пробег подпомагат водача при желанието му да шофира максимално ефективно. В режим Sport, който се разпознава по дизайна с червени тонове, е добавен и индикатор за мощността.
Освен това мултифункционалното арматурно табло позволява и изобразяването на информация от навигационната система, включително и указания на предвиждащия асистент, както и на списъците на развлекателната система и функциите на телефона.

СЕДАЛКИ.

Независимо къде седнете в BMW X5 – благодарение на повдигнатата позиция на седене отпред и гъвкавия интериор отзад вие винаги сте на първия ред.
Водачът и пътникът до него в BMW X5 се наслаждават не само на типичната за Х повдигната позиция на седене, но и на опционалните комфортни седалки. Те са с електрическо регулиране на горния сегмент на облекалката, на широчината на облегалката, на опората за бедрата и на височината на подглавника, с което се намалява умората и се повишава комфортът на седене.
В зависимост от броя на пътниците и количеството багаж, задната седалка може да се сгъва в съотношение 40:20:40; по този начин вместимостта на багажника може да бъде увеличена до внушителните 1 870 литра.
Предлаганите като допълнително оборудване комфортни седалки отзад предлагат особено удобна тапцерия и се регулират индивидуално в много направления. Така например ъгъла на наклон на облегалките на двете външни седалки може да се настройва инвидидуално. Освен това комфортните седалки могат се регулират надлъжно с 80 милиметра в съотношение 60:40. По този начин в зависимост от нуждите може да се увеличава пространството за коленете или вместимостта на багажника.
Още по-висока гъвкавост осигурява третия ред седалки, който се състои от две удобно сгъващи се седалки. Тези допълнителни седалки се регулират поотделно и са обърнати по посока на движението.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА ЗА ЗАДНИТЕ МЕСТА PROFESSIONAL.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА ЗА ЗАДНИТЕ МЕСТА PROFESSIONAL.

Най-доброто развлечение.

Мултимедийната система за задните места Professional предлага най-добро развлечение на задните седалки благодарение на двата независими цветни дисплея. Чрез допълнителния Blu-ray плеър или HDMI-интерфейса отзад е възможно дори възпроизвеждането на различни филми на двата10,2-инчови дисплея с резолюция 1 280 х 720 пиксела.

Като алтернатива могат да се гледат телевизионни програми, да се сърфира в интернет и да се ползват онлайн-функции (в зависимост от договора с мобилния оператор), да се ползва МР3 плеър и да се свързват игрални конзоли. Звукът се възпроизвежда от високоговорителите или слушалките (включително и безжични). Мултимедийната система за задните места Professional се управлява удобно с дистанционно управление. Пътниците на задната седалка имат достъп дори и до навигационните функции за планиране на маршрута или предложения за цели на пътуването (при налична навигационна система).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Създаден за вас пакет от услуги по сервизиране и обслужване

С BMW Service Inclusive правите първата стъпка към неограничената радост от шофирането: този пакет покрива редовното сервизно обслужване на автомобила. Покритието важи в цял свят и включва всички услуги, от които се нуждае вашето BMW за определен период или пробег, толкова често, колкото се налага.
Това включва: смяна на моторното масло вкл. количествата да доливане (предпоставка: редовна смяна на маслото в оторизиран сервиз на BMW), смяна на поленов филтър, горивен филтър, въздушен филтър и запалителни свещи, смяна на спирачната течност, проверка на автомобила и други дейности съобразно сервизната книжка.