ТВОРЕНИЕ НА ПРОГРЕСА.

BMW X5.

ТВОРЕНИЕ НА ПРОГРЕСА.

BMW X5.

ТВОРЕНИЕ НА ПРОГРЕСА.BMW X5.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин (50i)

330 (450)/5,500–6,000

Среден разход на гориво в л/100 км (50i)

9.7–9.6

СО2 емисии в г/км (50i)

226–224

Вместимост на багажника

650–1,870

И в третото си поколение BMW X5 отново надминава собствените си стандарти – като SAV (Sports Activity Vehicle), което предлага изключителен лукс навсякъде, където се поставят най-високи изисквания. Това се гарантира от множеството интелигентни технологии, които издигат ефективността, динамиката, комфорта и гъвкавостта на напълно ново ниво – дори и извън пътя.

Насладете се на BMW X5 с eDrive

Динамика на управлението.

Динамиката на управлението на BMW X5 ще ди достави радост от шофирането всеки път, когато седнете зад волана – във всеки завой и при всяка скорост. Асистиращите системи гарантират перфектен контакт с пътя както в острите завои, така и при спускане по наклон и висока скорост.

Комфорт

Радостта от шофирането е и въпрос на комфорт: в BMW X5 винаги се наслаждавате на най-висок комфорт на седене, перфектен звук и най-добри развлечения.

Дизайн.

Силните характери се разпознават веднага: още от самото начало BMW X5 привлича вниманието ви – и го задържа. Във висококачествения интериор на BMW X5 ще се наслаждавате на всеки километър. Благодарение на повдигнатата позиция на седене винаги имате оптимален поглед върху пътя – както и към подбраните материали в интериора.