ДИНАМИКАТА СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ.

Новото BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

ДИНАМИКАТА СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ.

Новото BMW X4 M40i.

ДИНАМИКАТА СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ.Новото BMW X4 M40i.

Когато става дума за максимална динамика, голямата разлика често идва от малките детайли. BMW X4 M40i демонстрира това с изключителна динамика и пъргавина, благодарение на които се справя майсторски и с лекота и с тежки ситуации на пътя. Тази уникална увереност се дължи преди всичко на M Performance TwinPower Turbo 6-цилиндровия бензинов двигател с 353 к.с. (260 кВт)/500 Нм, иновативната олекотена конструкция и Адаптивното М окачване.

BMW Х4 M40i:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249-237

Read more

СПОРТЕН СПОЙЛЕР.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

СПОРТЕН СПОЙЛЕР.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Да не изостават никога не е било толкова трудно – за конкурентите. Защото M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател ги изпреварва с 354 к.с. (260 кВт) благодарение на TwinScroll турбокомпресора, напълно променливото управление на клапаните Valvetronic и на директното впръскване под високо налягане High Precision Injection. Това осигурява максимален въртящ момент от 680 Нм, ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди – и преди всичко още по-голяма преднина пред конкурентите.

Read more

ПЕРФЕКЦИОНИСТ НА ДИНАМИКАТА.

Динамиката на управлението на BMW X4 M40i.

ПЕРФЕКЦИОНИСТ НА ДИНАМИКАТА.

Динамиката на управлението на BMW X4 M40i.

Изправянето пред нови предизвикателства винаги изисква максимално добра подготовка. Заради това BMW X4 M40i демонстрира абсолютно върхова форма. Особено прецизното М спортно окачване и променливото спортно кормилно управление осигуряват изключително прецизна управляемост. Серийните М спортни спирачки, задвижването на четирите колела BMW xDrive, както и М спортният диференциал повишават страничната и надлъжна динамика на автомобила. Които са създадени да поставят нови мащаби.

Read more
 • Адаптивно М окачване

  Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуациите на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.

 • Променливо спортно кормилно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.

 • BMW xDrive включително М спортен диференциал

  Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването. М спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността по курса при динамично шофиране, както и при различни пътни настилки.

НАЙ-ДОБРАТА ВЪРХОВА ФОРМА.

Специфичните за M Performance дизайнерски елементи подчертават ексклузивността на BMW X4 M40i. По-големите въздухозаборници, бъбрековидна радиаторна решетка и корпусите на външните огледала в цвят Cerium Grey веднага демонстрират спортните амбиции. 21-инчовите алуминиеви джанти осигуряват силно излъчване, докато ексклузивните ауспухови накрайници със свободна форма оставят трайно впечатление. Логото на М на предните странични панели, както и означението на модела отзад, също в Cerium Grey, допълват цялостната атлетична картина.

ОБЛЕГНЕТЕ СЕ И ОТПЪТУВАЙТЕ.

Серийният М спортен пакет придава на BMW X4 M40i динамика, която продължава в целия интериор. От М кожения волан до специфичните за M Performance уреди, през интериорните лайстни до М опората за крака на водача – спортен дух до най-дребните детайли.

Read more

Насочващ във всяко отношение.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
Read more

Изключителна функционалност и дизайн.

Индивидуално регулируемите спортни седалки за водача и пътника до него се отличават с множество възможности за ръчни регулировки, например на широчината на облегалката, дължината на седалката, както и наклона на седалката и облегалката. Благодарение на по-високите бордове на седалката и облегалката, както и на подчертаните странични бордове те осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора.
Read more

Спортни харастеристики с излъчване.

В предната част на средната конзола е разположена цветна емблема на М вместо означението на модела, която подчертава спортната атмосфера в интериора и подсказва за динамичните качества на автомобила.
Read more

ОБЩНОСТТА НА МОЩНОСТТА.

M Performance автомобили.

ОБЩНОСТТА НА МОЩНОСТТА.

M Performance автомобили.

ИЗОБРАЖЕНИЯ И ВИДЕО

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.