ПРЕДСТАВЯ СЕ ЧУДЕСНО - ОТВЪТРЕ И ОТВЪН.

Комфортът и функционалността на BMW X4.

Изключително просторен интериор: екстериорът на BMW X4 впечатлява с елегантната линия на покрива на купе, а интериорът изненадва с високата функционалност и комфорт. Благодарение на серийната, сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка интериорът може гъвкаво да бъде адаптират към вашите нужди.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

КОМФОРТЕН ДОСТЪП.

Иновативен комфорт на управлението – комфортният достъп ви позволява да отключите вратите на автомобила и да стартирате двигателя, без да използвате ключа. Ключът, който носите в джоба на панталона или в чантата си, се разпознава автоматично, когато се приближите до автомобила. След автоматичното отключване можете да се качите и да стартирате двигателя с натискане на бутона Старт/Стоп.
Комфортният достъп включва и функцията Smart Opener: интегрираният сензор разпознава кратко, насочено движение на крака под задната броня и задният капак се отваря респ. затваря безконтактно и автоматично.
Системата за идентификация на ключа винаги гарантира функционалната сигурност на комфортния достъп.

УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТОР.

Въпреки линията на купе, интериорът на BMW X4 е изключително просторен и функционален. Комфортното усещане за простор се осигурява не само от висококачествения интериор, но и от практичните възможности за съхранение на вещи и достатъчното място за всички пътници. Функционалността се вижда и от фактите: пет места за седене, серийна сгъваема в съотношение 40:20:40 задна седалка и вместимост на багажника, която може да бъде увеличена от 500 до 1 400 литра. Покривалото на багажника, както и опционалният пакет поставки с детайли, като мрежи за багаж, релси за закрепване или нехлъзгащо се дъно на багажника, допълнително повишават комфорта и пригодността за всекидневието на този автомобил.

СТАЦИОНАРНО ОТОПЛЕНИЕ.

Стационарното отопление включително функция таймер позволява индивидуалното темпериране на интериора при ниски температури независимо от работата на двигателя. Така се предотвратява и замръзването и изпотяването на прозорците.

Управлението, респективно активирането на стационарното отопление, може да се извършва от отделно дистанционно управление, BMW Connected App или контролера на iDrive. Като източник на топлина се използва устройство за подгряване на вода, което се захранва с енергия от горивната система на двигателя. Чрез охладителната система се загрява и студеният двигател. Това допълнително понижава разхода на гориво във фазата на загряване на двигателя. Стационарното отопление може да бъде активирано автоматично в предварително избран час, когато температурата навън е под 15°C или да се включи ръчно при всяка температура.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Обикновено след пазаруване, човек застава със заети ръце зад автомобила си и няма възможност да търси ключа в джобовете си. В подобни ситуации много удобна е иновативната система за комфортен достъп, която позволява безконтактно отваряне на задния капак.

Достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак. Достатъчно е да носите в себе си ключа на автомобила. Задният капак се отключва и се отваря автоматично. Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават движението на крака и отварят багажника. Тази иновативна система на BMW ConnectedDrive повишава комфорта на управление и товарене на багажника.