ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.

BMW X3 M40i.

ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.BMW X3 M40i.

Ускорява пулса ви: задвижвано от впечатляващите 360 к.с. (265 кВт) и оборудвано с неподражаемите гени на семейството на M Performance, BMW X3 M40i достига до лимита. Неговата спираща дъха пъргавина, висока прецизност на управлението и екстремно високата стабилност по всякакви пътни настилки го превръщат в категоричния лидер в своя клас.


BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

ОСИГУРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВИСОК ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН.

ОСИГУРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВИСОК ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН.

Безкомпромисна сила и чисто ускорение: M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW X3 M40i катапултира автомобила за впечатляващите 4,8 секунди от 0 до 100 км/ч. Максималният въртящ момент от 500 Нм и директните реакции на двигателя създават едно напълно ново изживяване при шофиране. Включително и мощен прилив на адреналин.

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

Мощно, динамично и със спираща дъха пъргавина. Усещането при шофиране на BMW X3 M40i съчетава чистата динамика с още по-интензивна радост от шофирането. Оптимизирано да се справи с всяко предизвикателство. Всички компоненти на този автомобил последователно са насочени към максимална мощност. Великолепните характеристики на кормилното управление, спортно настроеното М спортно окачване и екстремно динамичното задвижване на четирите колела по всяко време уверено пренасят внушителната мощност на двигателя до пътя. При нужда М спортните спирачки спират тази концентрирана мощ за секунди. Насладете се на изключително прецизната управляемост и максимално сцепление.

ВЪЛНУВАЩА ГЛЕДКА.

BMW X3 M40i впечатлява още на пръв поглед с типичния си цвят Cerium Grey, запазен ексклузивно за M Performance автомобилите. Внушителната предна част впечатлява с характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Cerium Grey и увеличените въздухозаборници. Задната част въодушевява с мощните, разположени от двете страни двойни ауспухови накрайници в черен хром. Вълнуващото цялостно впечатление се допълва от цветово акцентираните корпуси на външните огледала и ексклузивните 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М.

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН НА BMW X3 M40i.

Интериорът на BMW X3 M40i е израз на неговите безкомпромисни амбиции за мощност. Още преди да седнете в автомобила, ексклузивните лайстни на праговете с надпис M Performance насочват вниманието към спортното ДНК на автомобила. Ориентираният към водача кокпит впечатлява с малкото разстояние от волана до всички важни функции. В същото време всички свързани с шофирането информации се изобразяват на изключително модерното арматурно табло с дигитално означение на модела. А спортните седалки с висококачествена кожена тапицерия Cognac са постоянен източник на вдъхновение с перфектната си ергономия и спортно-елегантната си визия.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW MPerformance

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

С агресивния си дизайн M Performance автомобилите демонстрират забележителен стил, съчетан с изключителна атлетичност и впечатляват с мощното си задвижване, което носи най-високо представяне при всяко моделно семейство. И осигурява въодушевяваща динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. BMW M Performance автомобилите. Или накратко: още по-интензивна радост от шофирането.

ИЗОБРАЖЕНИЯ И ВИДЕО.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и за емисиите на СО2 са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми.

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC and the Pkw-EnVKV и са базирани на разхода на гориво и стойностите на СО2 според европейския цикъл за движение NEDC за този тип автомобил.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, which is available at all selling points and at https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.