ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.

BMW X3 M40i.

ИНТЕНЗИВНА СВОБОДА.BMW X3 M40i.

Ускорява пулса ви: задвижвано от впечатляващите 360 к.с. (265 кВт) и оборудвано с неподражаемите гени на семейството на M Performance, BMW X3 M40i достига до лимита. Неговата спираща дъха пъргавина, висока прецизност на управлението и екстремно високата стабилност по всякакви пътни настилки го превръщат в категоричния лидер в своя клас.


BMW Х3 M40i:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,6
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 250-240

Read more

ОСИГУРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВИСОК ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН.

ОСИГУРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ВИСОК ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН.

Безкомпромисна сила и чисто ускорение: M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW X3 M40i катапултира автомобила за впечатляващите 4,8 секунди от 0 до 100 км/ч. Максималният въртящ момент от 500 Нм и директните реакции на двигателя създават едно напълно ново изживяване при шофиране. Включително и мощен прилив на адреналин.

Read more

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

ГОТОВО ЗА ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

Мощно, динамично и със спираща дъха пъргавина. Усещането при шофиране на BMW X3 M40i съчетава чистата динамика с още по-интензивна радост от шофирането. Оптимизирано да се справи с всяко предизвикателство. Всички компоненти на този автомобил последователно са насочени към максимална мощност. Великолепните характеристики на кормилното управление, спортно настроеното М спортно окачване и екстремно динамичното задвижване на четирите колела по всяко време уверено пренасят внушителната мощност на двигателя до пътя. При нужда М спортните спирачки спират тази концентрирана мощ за секунди. Насладете се на изключително прецизната управляемост и максимално сцепление.

Read more

ВЪЛНУВАЩА ГЛЕДКА.

BMW X3 M40i впечатлява още на пръв поглед с типичния си цвят Cerium Grey, запазен ексклузивно за M Performance автомобилите. Внушителната предна част впечатлява с характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Cerium Grey и увеличените въздухозаборници. Задната част въодушевява с мощните, разположени от двете страни двойни ауспухови накрайници в черен хром. Вълнуващото цялостно впечатление се допълва от цветово акцентираните корпуси на външните огледала и ексклузивните 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М.

ЕКСКЛУЗИВНИЯТ ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН НА BMW X3 M40i.

Интериорът на BMW X3 M40i е израз на неговите безкомпромисни амбиции за мощност. Още преди да седнете в автомобила, ексклузивните лайстни на праговете с надпис M Performance насочват вниманието към спортното ДНК на автомобила. Ориентираният към водача кокпит впечатлява с малкото разстояние от волана до всички важни функции. В същото време всички свързани с шофирането информации се изобразяват на изключително модерното арматурно табло с дигитално означение на модела. А спортните седалки с висококачествена кожена тапицерия Cognac са постоянен източник на вдъхновение с перфектната си ергономия и спортно-елегантната си визия.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW MPerformance

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

С агресивния си дизайн M Performance автомобилите демонстрират забележителен стил, съчетан с изключителна атлетичност и впечатляват с мощното си задвижване, което носи най-високо представяне при всяко моделно семейство. И осигурява въодушевяваща динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. BMW M Performance автомобилите. Или накратко: още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

ИЗОБРАЖЕНИЯ И ВИДЕО.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.