БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

BMW X3 има ясна мисия: безкомпромисно да съчетае динамиката и сигурността. Затова BMW X3 предлага максимален комфорт на возене и значително повишение на сигурността, дори при лоши метеорологични условия или хлъзгави пътни настилки. Други признаци на изключителното изживяване при шофиране са високият въртящ момент, както и впечатляващата еластичност и пъргавина. Или казано по друг начин: с BMW X3 пътят свършва там, където искате вие.

 

BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ.

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ.

Новото поколение BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндрови дизелови двигатели предлагат впечатляваща мощност, комбинирана с изключителен разход на гориво и СО2 емисии в резултат на иновативни технологии като турбокомпресора с променлива геометрия на турбината и директно впръскване. Двигателят развива мощност от 190 kW (258 к.с.) и впечатляващ максимален въртящ момент от 560 Нм.

НИСКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ДИНАМИКА.

НИСКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на олекотената си конструкция теглото на BMW X3 е намалено значително, а чрез прецизно съгласуваните аеродинамични мерки постига и оптимизирана стойност на въздушното съпротивление. И двата фактора се отразяват положително на изключително пъргавата динамика, ефективността и разхода на гориво. Трябва да се спомене и дизайнът на задната част с дефинирани линии, аеродинамично оптимизираните външни огледала, както и Air Curtain в предната броня. Уникално е и управлението на въздушните клапи на Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка – при ниска нужда от въздух за охлаждане едната клапа автоматично остава затворена, с което се осигурява още по-добра аеродинамика.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Извлечете повече от всеки литър гориво с BMW EfficientDynamics: по-добра динамика, по-висока ефективност и повече радост от шофирането. Чиста динамика благодарение на иновативните технически решения, които понижават разхода на гориво и в същото време повишават радостта от шофирането – във всяко BMW.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и за емисиите на СО2 са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми.

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC and the Pkw-EnVKV и са базирани на разхода на гориво и стойностите на СО2 според европейския цикъл за движение NEDC за този тип автомобил.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, which is available at all selling points and at https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.