БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ – ДО КРАЙНАТА ЦЕЛ.Динамиката на управлението и ефективността на BMW X3.

BMW X3 има ясна мисия: безкомпромисно да съчетае динамиката и сигурността. Затова BMW X3 предлага максимален комфорт на возене и значително повишение на сигурността, дори при лоши метеорологични условия или хлъзгави пътни настилки. Други признаци на изключителното изживяване при шофиране са високият въртящ момент, както и впечатляващата еластичност и пъргавина. Или казано по друг начин: с BMW X3 пътят свършва там, където искате вие.

 

BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

Read more

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ.

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ.

Новото поколение BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндрови дизелови двигатели предлагат впечатляваща мощност, комбинирана с изключителен разход на гориво и СО2 емисии в резултат на иновативни технологии като турбокомпресора с променлива геометрия на турбината и директно впръскване. Двигателят развива мощност от 190 kW (258 к.с.) и впечатляващ максимален въртящ момент от 560 Нм.

Read more

НИСКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ДИНАМИКА.

НИСКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на олекотената си конструкция теглото на BMW X3 е намалено значително, а чрез прецизно съгласуваните аеродинамични мерки постига и оптимизирана стойност на въздушното съпротивление. И двата фактора се отразяват положително на изключително пъргавата динамика, ефективността и разхода на гориво. Трябва да се спомене и дизайнът на задната част с дефинирани линии, аеродинамично оптимизираните външни огледала, както и Air Curtain в предната броня. Уникално е и управлението на въздушните клапи на Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка – при ниска нужда от въздух за охлаждане едната клапа автоматично остава затворена, с което се осигурява още по-добра аеродинамика.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Извлечете повече от всеки литър гориво с BMW EfficientDynamics: по-добра динамика, по-висока ефективност и повече радост от шофирането. Чиста динамика благодарение на иновативните технически решения, които понижават разхода на гориво и в същото време повишават радостта от шофирането – във всяко BMW.

Read more

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (2), са предварителни.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.