СПЪТНИК ПРИ ВСЯКА МИСИЯ: МОЩНА ЕСТЕТИКА.

Дизайнът на BMW X3.

СПЪТНИК ПРИ ВСЯКА МИСИЯ: МОЩНА ЕСТЕТИКА.

Дизайнът на BMW X3.

СПЪТНИК ПРИ ВСЯКА МИСИЯ: МОЩНА ЕСТЕТИКА.Дизайнът на BMW X3.

Визия, която буди страстта към предизвикателсвата. Впечатляващият дизайн на BMW X3 интерпретира по нов начин увереността и независимостта. Хармоничните пропорции, мощните контури и екстремното подчертаване на широчината отпред и отзад се съчетават в ярко присъствие, което намира своето изискано продължение и в оформения по нов начин, ексклузивен интериор. Накратко: с разнообразните си линии на оборудване BMW X3 предлага подходящо представяне, което да отговори на всички изисквания.

 

BMW Х3 M40i:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,6
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 250-240


Read more

ПЕРФЕКТНА ВИДИМОСТ ПО ВСИЧКИ ПЪТИЩА. ДОРИ И КЪДЕТО НЯМА ТАКИВА.

Адаптивните LED светлини включват функция за къси и дълги светлини, както и мигачи с Full LED технология. Освен това оборудването включва BMW Selective Beam, светлини за завой, дневни светлини и адаптивни светлини за завой с променливо разпределение на светлината, което осигурява оптимално осветяване на пътното платно и по-добра видимост през нощта. Отзад са разположени скулптурно оформените триизмерни Full LED задни светлини с типичната за BMW L-образна форма, които придават още по-динамична визия на автомобила. За уверено излъчване през деня и нощта.

ЗАПАЗВА СПОКОЙСТВИЕ. ДОРИ В БУРЯТА.

Модерен акустичен дизайн.

ЗАПАЗВА СПОКОЙСТВИЕ. ДОРИ В БУРЯТА.

Модерен акустичен дизайн.

Спокойна, луксозна атмосфера: значително подобреният акустичен комфорт превръща интериора на BMW X3 в ексклузивна зона на комфорта, дори и при висока скорост. Висококачественото акустично остъкляване осезаемо понижава шумовете от вятъра, както и другите външни шумове.

Read more

„Перфектно оградени от елегантни повърхности, интелигентните решения в детайлите осигуряват много пространство за един активен стил на живот.“
ОЛИВЕР ХАЙЛМЕР, ДИРЕКТОР ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН BMW AUTOMOBILE

ГОТОВО ЗА НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ: SPECIALIZED ЗА BMW E-BIKE.

В търсене на предизвикателства BMW X3 вече има съмишленик: SPECIALIZED за BMW E-Bike. Върхов спортен електрически планински велосипед, при който двигателят и акумулаторът са напълно интегрирани в рамката. Оборудван с три режима на движение, които могат да отговорят дори и на екстремните предизвикателства при спускане и покриват по-големи разлики във височините. А със специално разработеното SPECIALIZED Mission Control App можете да планирате отсечките си така, че акумулаторът да издържи цялото пътуване. Между другото, можете да зареждате акумулатора със специално разработения кабел за зареждане във вашето BMW X3. За радост от шофирането на най-високо ниво – и извън пътя.

На разположение при вашия BMW дилър

АКСЕСОАРИТЕ ЗА ВСЯКО НАЧИНАНИЕ.

Въодушевяваща гъвкавост се демонстрира и от аксесоарите за BMW X3. Независимо дали искате да подчертаете спортния характер, да се наслаждавате на по-голям обем на багажника или на повече практични функции. С Оригиналните BMW аксесоари BMW X3 се адаптира перфектно към вашия начин на живот. Висококачествените продукти се простират от просторната кутия за багаж на покрива, през изразителните джанти и стелки до модерните багажници за велосипеди.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW Х3 xDrive 20d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,3-6,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 190-178

  BMW Х3 xDrive 30d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7-6,9
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 201-181

  BMW Х3 M40i:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,6
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 250-240

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.