НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Х3.

НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Х3.

НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Х3.

Бъдете свързани с приятелите си и света, ползвайте ексклузивни услуги и интелигентни приложения, говорете по телефона, изпращайте имейли или сървирайте в мрежата чрез WiFi – BMW X3 създава собствен клас по отношение на свързаността и комфорта. Иновативната концепция за управление по перфектен начин свързва водача и автомобила във всеки момент. Резултатът е едно изживяване при шофиране, което поставя стандарти – максимално фокусирано върху вашите нужди и насочено към автономното шофиране. Изключително модерните асистиращи системи дефинират ново върхово ниво на сигурност и подпомагане на водача. За да можете да се фокусирате върху важното: вашата радост зад волана.

 

BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

Read more

НАЙ-ВАЖНОТО ПРЕД ПОГЛЕДА.

Иновативна концепция за управление.

Новата концепция за управление на BMW X3 впечатлява с изключително интуитивното водене на потребителя. Ясно подредените елементи за управление и екстремно кратките разстояния до волана издигат изживяването при шофиране на ново ниво. Специфичните функции могат да бъдат управлявани чрез интелигентното гласово управление на BMW или BMW управлението с жестове и докосване. Движенията като „приплъзване“ или „посочване“ в зоната на разпознаване над средната конзола са достатъчни, за да контролирате телефонните обаждания или да управлявате навигационната система.
Read more

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира върху предното стъкло в зрителното поле на водача всички свързани с пътуването данни, като по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се информации като актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване, както и списъците с телефонни номера и развлекателни програми.
Read more

12-инчов контролен дисплей.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black-Panel и диагонал на екрана 12 инча предлага изключително впечатляваща визуализация на изживяването при шофиране. Мога да бъдат изобразявани три различни режима и техните специфични графики – всяка от тях със собствен цвят и графичен стил: ECO PRO, COMFORT и SPORT.
Read more

СВЪРЗВА ВИ С ВАШИЯ ЖИВОТ.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е вашият личен асистент за мобилност, който помага на водачите да достигнат крайната си цел отпочинали и навреме и ви свързва по-пълно от всякога с вашето BMW – независимо къде се намирате.
Read more

Microsoft Office 365.

За да работите продуктивно още по пътя към работното си място. Благодарение на перфектната интеграция на Microsoft Office 365 в автомобила имейлите, контактите и въвежданията в календара постоянно се синхронизират с другите крайни устройства и могат да бъдат обработвани директно - дори и без смартфон. Освен това само с едно кликване можете автоматично да се включите в Skype for Business конферентни разговори.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (2), са предварителни.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.