BMW X1 F48 LCI Storm Bay три четвърти изглед отпред в движение на фона на планини
Двигател и тип гориво7,7–1,7 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид

THE X1

BMW X1

Двигател и тип гориво7,7–1,7 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинДизелPlug-in хибрид

С огромна преднина: BMW X1 е тук, за да постави стандарти. Неговият устрем проличава най-вече от атлетичния му дизайн. Още на пръв поглед то се разпознава като Х модел: Външният му дизайн е подчинен на типичните за SAV (Sports Activity Vehicle) къси надвеси и дългото междуосие. То категорично демонстрира амбициите си с убедителната си динамиката и пъргавината. Благодарение на високата гъвкавост и в комбинация с иновативните технологии то осигурява максимален комфорт при всяко пътуване.

Прочети повече

ДИЗАЙНЕРСКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА BMW X1.

BMW X1 събужда приключенския дух: От внушителната BMW бъбрековидна решетка и Адаптивните LED фарове, както и LED фаровете за мъгла, през 19-инчовите джанти с Y-образни спици и страничните огледала с LED проекция “X1” до задните LED светлини и впечатляващите ауспухови накрайници. При качване ви посреща вътрешното осветление, което дискретно ви води из целия интериор. В същото време арматурното табло е облагородено с контрастни шевове, също както и кожената тапицерия 'Dakota' Oyster и стелките. Регулируемата задна седалка осигурява гъвкавост благодарение на допълнителното място отзад или допълнителната вместимост на багажника.
BMW X1 F48 LCI LCI снимка отблизо на Адаптивните LED фарове

Адаптивни LED фарове.

Адаптивните LED фарове включват къси и незаслепяващи дълги светлини (BMW Selective Beam), както и LED мигачи с Full LED технология. Освен това оборудване включва светлини при завиване, дневни светлини и адаптивно управление на светлината за оптимално осветяване на пътното платно, адаптирано към ситуацията на пътя.
BMW X1 F48 LCI LCI снимка отблизо на 19-инчовите алуминиеви джанти

19-инчови алуминиеви джанти с Y-образни спици 580 Bicolor.

19-инчови алуминиеви джанти с Y-образни спици 580 Bicolor Orbit Grey, полирани до блясък, размер на джантите 8J x 19, гуми 225/45 R19.
BMW X1 F48 LCI фокус върху LED проекцията „X1“

Външно огледало с LED проекция на „X1”.

При отключване на автомобила външното огледало от страната на водача активира двуцветна LED проекция „X1“ до автомобила. Тази светлинна графика при посрещане включва и осветяване на дръжките на вратите.
BMW X1 F48 LCI интериор с активиран пакет светлини

Пакет светлини

Светлинният пакет с различни LED източници на светлина създава висококачествена атмосфера в интериора. Шестте светлинни дизайна осветяват интериора изключително приятно със стилната си комбинация между директни и индиректни източници на светлина. Освен това бивате посрещнати от впечатляваща светлина от външните LED включително прожекцията на логото „X1“.
BMW X1 F48 LCI интериор с регулиране на задните седалки

Регулиране на задните седалки.

Благодарение на разнообразните възможности за регулиране на задните седалки багажникът може да се ползва още по-гъвкаво. В зависимост от нуждите може да бъде увеличено или пространството за коленете на пътниците на задната седалка, или вместимостта на багажника. Разделената в съотношение 60:40 седалка може да се регулира индивидуално с до 130 милиметра. Облегалката на задната седалка може да се сгъва дори в съотношение 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI интериор с кожена тапицерия 'Dakota' с перфорация | Oyster/сив акцент

Кожа 'Dakota' с перфорация | Oyster/сив акцент.

Кожа 'Dakota' PDOA с перфорация Oyster/сив акцент.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN ХИБРИД.

Насладете се на преимуществата и техническите акценти на BMW X1 xDrive25e с иновативно хибридно задвижване.

Найдоброто от два свята: С BMW X1 xDrive25e** ще се насладите на устойчива мобилност и ефективна динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението и практичните дигитални услуги на BMW ConnectedDrive.
Plug-in хибрид BMW X1 xDrive25e F48 LCI три четвърти изглед отстрани при зареждане с модел

Хибридната технология на BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e** Plug-in хибрид комбинира електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. В комбинация двете задвижвания осигуряват ефективно и уникално усещане при шофиране. Оптималната динамика и сцепление се осигуряват и от уникалното за Plug-in хибридите в този сегмент задвижване на четирите колела BMW xDrive.
Научете повече за BMW Plug-in хибридното задвижване
Plug-in хибрид BMW X1 xDrive25e F48 LCI три четвърти изглед отстрани при движение по пътя

Режимите на задвижването на BMW X1 xDrive25e.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW X1 xDrive25e** всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация.
Повече за интелигентните режими на шофиране
Plug-in хибрид BMW X1 xDrive25e F48 LCI три четвърти изглед отстрани при зареждане

Зареждането на BMW X1 xDrive25e.

BMW ви предлага създадени по мярка решения за зареждането на вашия Plug-in хибрид. BMW X1 xDrive25e** освен със стандартния кабел за зареждане от домакински контакт се оборудва и с кабел за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане.
Научете повече по темата зареждане
Plug-in хибрид BMW X1 xDrive25e F48 LCI навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW X1 xDrive25e.

BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашето BMW X1 xDrive25e**.Всекидневната ви мобилност допълнително се облекчава от другите дигитални услуги като My BMW App.
Повече за дигиталните услуги

BMW X1 МОДЕЛИ.

Модел Advantage

 • Контрол на дистанцията при паркиране (PDC), задна броня
 • Автоматично задвижване на задния капак
 • Контрол на скоростта със спирачна функция
 • 2-зонова автоматична климатична инсталация
BMW X1 F48 LCI Модел Advantage в Cashmere Silver три четвърти изглед отпред, снимка в студио

Модел xLine

 • 18-инчови алуминиеви джанти с Y-образни спици 579; предлагат се и други джанти
 • Предна броня с дизайнерски елементи и защита на дъното в Silver matt
 • Седалки с кобинирана тапицерия текстил/кожа 'Cross Track' в Granite Brown с черен акцент, алтернативно кожа 'Dakota' с перфорации; предлагат се и други тапицерии
 • Интериорни лайстни 'Pearl' dark с акцентиращи лайстни Pearl Chrome; предлагат се и други лайстни
BMW X1 F48 LCI Модел xLine в Mineralwhite, три четвърти изглед отпред, снимка в студио

Модел Sport Line

 • 18-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 578; предлагат се и други джанти
 • Предна броня със специфични дизайнерски елементи в мерен гланц, защита на дъното в цвета на каросерията
 • Спортни седалки с комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Anthracite със сив акцент; предлагат се и други тапицерии
 • Спортен кожен волан
BMW X1 F48 LCI Модел Sport Line в Sunset Orange три четвърти изглед отпред, снимка в студио

Модел М Спорт

 • M Аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове, арки на калниците и Claddings в цвета на каросерията, задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic
 • 18-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 570 M; предлагат се и други джанти
 • Спортни предни седалки с текстил ‘Micro Hexagon'/Sensatec Black респ. текстил Anthracite/Sensatec със сиви акценти; предлагат се и други тапицерии
 • M Спортно окачване, снижено; алтернативно серийно окачване
 • M кожен волан
BMW X1 F48 LCI Модел M Sport в M Misano Blue три четвърти изглед отпред, снимка в студио
 • Модел Advantage
 • Модел xLine
 • Модел Sport Line
 • Модел М Спорт

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ЗАДВИЖВАНЕТО НА BMW X1.

Динамика на всички нива.

BMW X1 предлага цялата гама от технологии като BMW TwinPower Turbo 3- и 4-цилиндрови двигатели, трансмисии Steptronic, интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, както и Адаптивно окачване и M Спортни спирачки.
BMW X1 F48 LCI LCI снимка отблизо на BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател

TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността, както и спонтанни реакции още при ниски обороти и в същото време е икономичен и екологичен.
BMW X1 F48 LCI LCI снимка отблизо на надписа BMW xDrive отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
BMW X1 F48 LCI три четвърти изглед отзад в движение на фона на планини.

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и съчетава комфорта на возене и динамиката на управлението с максимална сигурност. Чрез превключвателя на контрола на шофирането водачът може да избере стандартната настройка COMFORT или режима SPORT.
BMW X1 F48 LCI LCI интериор със снимка отблизо на селектора на трансмисията на средната конзола

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X1 F48 LCI LCI изглед отстрани, снимка отблизо на 19-инчова джанта с М Спортни спирачки.

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.

ИНОВАЦИИТЕ НА BMW X1.

Винаги се движи на най-актуалното ниво.

Оборудвано с иновации като Apple CarPlay®, телефония с безжично зареждане, BMW Head-Up дисплей и 10,25-инчов контролен дисплей, както и интелигентни системи за сигурност като Асистент за шофиране Plus и Асистент за паркиране, BMW X1 винаги ви осигурява комфортно и сигурно пътуване.
BMW X1 F48 LCI интериор с изглед към Асистент за шофиране Plus концепция на индикаторите и управлението

Асистент за шофиране Plus

Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, предупреждение при напускане на лентата, асистент за дългите светлини, Speed Limit Info, както и работещия с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go.
BMW X1 F48 LCI интериор с изглед към Асистент за шофиране Plus концепция за управление

Асистент за паркиране

Асистентът при паркиране облекчава успоредното паркиране спрямо пътното платно. За тази цел системата измерва паркоместата при преминаване покрай тях с ниска скорост. Когато открие достатъчно голямо паркомясто, асистентът при паркиране поема въртенето на волана, а водачът избира подходящата предавка, подава газ или респективно спира.
BMW X1 F48 LCI интериор с изглед към BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
BMW X1 F48 LCI интериор с изглед към Асистент за шофиране Plus концепция за управление

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителен USB интерфейс. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Освен това е включен и Bluetooth.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X1.

BMW X1 xDrive20i.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

131 (178) / 5000-5500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

7,3

Среден разход на гориво в л/100 км:

7,7–6,9

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

175–158

BMW X1 xDrive20i F48 LCI в BMW Individual Storm Bay metallic, в движение през зимата

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X1.

BMW X1 F48 LCI Storm Bay три четвърти изглед отзад в покой с хора пред него

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X1.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X1.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X1 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW X1 xDrive20i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,7–6,9
  CO2 емисии (комбинирани) в г/км: 175–158

  BMW X1 xDrive25e**:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1–1,7
  CO2 емисии (комбинирани) в г/км: 47–39
  Среден разхон на електроенергия в кВтч/100 км: 15,7–15,0

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

  ** При температури под 0 градуса Целзий чисто електрическото задвижване на този Plug-in хибрид е на разположение едва след няколко километра, когато батерията загрее до работна температура.