BMW X1 Технически данни

BMW X1

BMW X1: ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

BMW X1BMW X1: ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Тук може да откриете техническите данни на BMW X1

Прочети повече

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ НА BMW X1.

Избери модел
Изберете трансмисия

  СРАВНЕНИЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

  BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

  BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

  Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

  Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • BMW X1 xDrive25e: Временна пикова мощност 170 kW (231 к.с.). Продължителността на пиковата мощност нараства с падаща температура на околната среда (приблизително 5 секунди при + 25 ° C, до около 40 секунди при -20 ° C). Това дава възможност за ускорение от 0-100 км / ч за 6,9 секунди.

   Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

   По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

   Повече информация относно данните за разход на гориво и СО2 емисии можете да намерите в брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.