НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.

Излъчването на BMW X1.

НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.

Излъчването на BMW X1.

BMW X1 интерпретира характерната визия на SAV колкото многостранно, толкова и динамично. Независимо дали в града или извън пътя: мощния му силует впечатлява с дългото междуосие и късите надвеси. То комбинира атлетично излъчване с компактни външни размери. Без това да е за сметка на гъвкавостта и разточителното предлагане на място. Комбинацията от висококачествени материали и хармонично интегрирани акценти умело допълва излъчването на BMW X1.

НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.Излъчването на BMW X1.

BMW X1 интерпретира характерната визия на SAV колкото многостранно, толкова и динамично. Независимо дали в града или извън пътя: мощния му силует впечатлява с дългото междуосие и късите надвеси. То комбинира атлетично излъчване с компактни външни размери. Без това да е за сметка на гъвкавостта и разточителното предлагане на място. Комбинацията от висококачествени материали и хармонично интегрирани акценти умело допълва излъчването на BMW X1.

Read more

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW X1.

То събужда откривателския дух още с появата си: стилистичните елементи на SAV концепцията срещат динамиката и спортния дух на градския лайфстайл. С високата си линия на покрива каросерията създава усещане за особено разточителен простор в интериора. Опционалните xLine детайли от матиран алуминий по каросерията подчертават атлетичната визия и визуалната принадлежност към семейството Х. Изисканото излъчване се допълва от предната и задната част. Освен това тези характерни детайли, които се различни цветови варианти, осигуряват допълнителна защита срещу ударите от камъчета извън пътя. Аеродинамичното съвършенство и свързания с това понижен разход на гориво се гарантира от детайли като страничните Aeroblades на задния капак и интегрираните в предните въздухозаборници Air Curtains.

LED СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

BMW X1 може да бъде разпознато дори и при абсолютна тъмнина: неподражаемото му лице с „6 очи” категорично го идентифицира като член на семейството Х. BMW X1 се различава ясно и през деня благодарение на серийните LED дневни светлини. По желание разширените функции на LED фаровете със светлини за завой ви предлагат ярка и ефективна Bi-LED светлина за късите и дългите светлини. Светлините за завой с LED технология позволяват адаптивно разпределение на светлината с подобрено осветяване на страничните области при движение в градски условия. При това LED изразходват до 50 процента по-малко енергия от конвенционалните крушки с нажежаема жичка – при значително по-дълъг живот и увеличен обсег.

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ.

Панорамният стъклен покрив разкрива въодушевяващи гледки и пропуска много светлина в интериора, с което създава особено разточителна и открита атмосфера. Ако слънчевите лъчи са твърде силни, електрическата слънцезащитна щора може да бъде затворена безстепенно. С функцията си за повдигане и плъзгане панорамният стъклен покрив предлага допълнителни възможности за вентилация на интериора. Когато стъкленият покрив е в позиция вентилация, щората автоматично се придвижва назад, за да осигури необходимото движение на въздуха. Интегрираният ветробран предпазва пътниците от нежелани завихряния въпреки отворения покрив.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

BMW X1 изненадва с познатото. Това е възможно благодарение на познатия ориентиран към водача кокпит с иновативни и висококачествени дизайнерски елементи. Усещането за допир играе решаваща роля: най-фините материали и първокласната изработка впечатляват още при първото докосване. Съобразеното перфектно с интериора дифузно осветление и изборът на материали като кожа, фино дърво и алуминий създават усещане за подчертано високо качество. При BMW X1 е обърнато голямо внимание и на практичните детайли: голямата централна конзола с поставки за напитки със затварящо се покривало и другите поставки осигуряват много място и подчертават гъвкавостта на интериора. Техническите акценти като опционалната навигационна система Professional с iDrive Touch контролер са разположени интуитивно около седалката на водача. Резултатът: в BMW X1 се чувствате като у дома си още преди първото пътуване.

*изобразеният модел може да се различава от настоящия

Read more

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

 • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 моделите с бензинови и дизелови двигатели:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6.5 до 4.3
  CO2 емисии в г/100 км: 149 до 114


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 xDrive20i (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6.4 до 6.2
  CO2 емисии в г/100 км: 146 до 141


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 xDrive25i (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6.5 до 6.3
  CO2 емисии в г/100 км: 149 до 144


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 sDrive18d (3):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 4.6 [4.6]
  CO2 емисии в г/км: 120 [121]


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 sDrive20d (3):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 4.8
  CO2 емисии в г/100 км: 126


  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.


  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.