НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.

Излъчването на BMW X1.

НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.

Излъчването на BMW X1.

BMW X1 интерпретира характерната визия на SAV колкото многостранно, толкова и динамично. Независимо дали в града или извън пътя: мощния му силует впечатлява с дългото междуосие и късите надвеси. То комбинира атлетично излъчване с компактни външни размери. Без това да е за сметка на гъвкавостта и разточителното предлагане на място. Комбинацията от висококачествени материали и хармонично интегрирани акценти умело допълва излъчването на BMW X1.

НАЙ-КРАСИВАТА ФОРМА НА СВОБОДАТА.Излъчването на BMW X1.

BMW X1 интерпретира характерната визия на SAV колкото многостранно, толкова и динамично. Независимо дали в града или извън пътя: мощния му силует впечатлява с дългото междуосие и късите надвеси. То комбинира атлетично излъчване с компактни външни размери. Без това да е за сметка на гъвкавостта и разточителното предлагане на място. Комбинацията от висококачествени материали и хармонично интегрирани акценти умело допълва излъчването на BMW X1.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW X1.

То събужда откривателския дух още с появата си: стилистичните елементи на SAV концепцията срещат динамиката и спортния дух на градския лайфстайл. С високата си линия на покрива каросерията създава усещане за особено разточителен простор в интериора. Опционалните xLine детайли от матиран алуминий по каросерията подчертават атлетичната визия и визуалната принадлежност към семейството Х. Изисканото излъчване се допълва от предната и задната част. Освен това тези характерни детайли, които се различни цветови варианти, осигуряват допълнителна защита срещу ударите от камъчета извън пътя. Аеродинамичното съвършенство и свързания с това понижен разход на гориво се гарантира от детайли като страничните Aeroblades на задния капак и интегрираните в предните въздухозаборници Air Curtains.

LED СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

BMW X1 може да бъде разпознато дори и при абсолютна тъмнина: неподражаемото му лице с „6 очи” категорично го идентифицира като член на семейството Х. BMW X1 се различава ясно и през деня благодарение на серийните LED дневни светлини. По желание разширените функции на LED фаровете със светлини за завой ви предлагат ярка и ефективна Bi-LED светлина за късите и дългите светлини. Светлините за завой с LED технология позволяват адаптивно разпределение на светлината с подобрено осветяване на страничните области при движение в градски условия. При това LED изразходват до 50 процента по-малко енергия от конвенционалните крушки с нажежаема жичка – при значително по-дълъг живот и увеличен обсег.

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ.

Панорамният стъклен покрив разкрива въодушевяващи гледки и пропуска много светлина в интериора, с което създава особено разточителна и открита атмосфера. Ако слънчевите лъчи са твърде силни, електрическата слънцезащитна щора може да бъде затворена безстепенно. С функцията си за повдигане и плъзгане панорамният стъклен покрив предлага допълнителни възможности за вентилация на интериора. Когато стъкленият покрив е в позиция вентилация, щората автоматично се придвижва назад, за да осигури необходимото движение на въздуха. Интегрираният ветробран предпазва пътниците от нежелани завихряния въпреки отворения покрив.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

BMW X1 изненадва с познатото. Това е възможно благодарение на познатия ориентиран към водача кокпит с иновативни и висококачествени дизайнерски елементи. Усещането за допир играе решаваща роля: най-фините материали и първокласната изработка впечатляват още при първото докосване. Съобразеното перфектно с интериора дифузно осветление и изборът на материали като кожа, фино дърво и алуминий създават усещане за подчертано високо качество. При BMW X1 е обърнато голямо внимание и на практичните детайли: голямата централна конзола с поставки за напитки със затварящо се покривало и другите поставки осигуряват много място и подчертават гъвкавостта на интериора. Техническите акценти като опционалната навигационна система Professional с iDrive Touch контролер са разположени интуитивно около седалката на водача. Резултатът: в BMW X1 се чувствате като у дома си още преди първото пътуване.

*илюстрираният модел може да се различава от настоящия модел

Read more

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

 • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 моделите с бензинови и дизелови двигатели:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,6 до 3,9
  CO2 емисии в г/100 км: 152 до 104


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 xDrive20i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,4 до 6,3
  CO2 емисии в г/100 км: 149 до 146


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 xDrive25i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,6 до 6,4
  CO2 емисии в г/100 км: 152 до 149


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 sDrive18d:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 4,3 до 4,1
  CO2 емисии в г/км: 114 до 109


  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 sDrive20d:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 5,1 до 4,8
  CO2 емисии в г/100 км: 134 до 127


  Данните извън скобите се отнасят за моделите с механична трансмисия (ако се предлага), а данните в скобите се отнасят за моделите с трансмисия Steptronic (ако се предлага).


  Повече информация официалния разход на енергия и гориво, както и официалните специфични СО2 емисии на новите автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.