ОТКРИВАТЕЛСКИЯ ДУХ СРЕЩА КОМФОРТА.

Комфортът и функционалността на BMW X1.

ОТКРИВАТЕЛСКИЯ ДУХ СРЕЩА КОМФОРТА.

Комфортът и функционалността на BMW X1.

Перфектния спътник за вашата експедиция в непознатото: интериорът на BMW X1 посреща пътниците с повдигнатата си позиция на седене за най-добър обзор, заобиколени от висококачествени материали. В комбинация с интуитивното управление и гъвкавото предлагане на място BMW X1 се превръща в идеалния партньор за всички ваши планове за бъдещето.

ОТКРИВАТЕЛСКИЯ ДУХ СРЕЩА КОМФОРТА.Комфортът и функционалността на BMW X1.

Перфектния спътник за вашата експедиция в непознатото: интериорът на BMW X1 посреща пътниците с повдигнатата си позиция на седене за най-добър обзор, заобиколени от висококачествени материали. В комбинация с интуитивното управление и гъвкавото предлагане на място BMW X1 се превръща в идеалния партньор за всички ваши планове за бъдещето.

Read more

ПОВДИГНАТА ПОЗИЦИЯ НА СЕДЕНЕ НА ВОДАЧА.

Повдигнатата позиция на седене в BMW X1 осигурява множество преимущества. Най-важното: водачът и пътникът до него се наслаждават на великолепен обзор, който в същото време осигурява и допълнителна сигурност на пътя. Освен това качването и слизането за всички пътници на BMW X1 е значително по-комфортно. Не на последно място високата позиция на седене създава усещането за особен простор в интериора: в комбинация с големите остъклени повърхности и опционалният панорамен стъклен покрив, високата гледна точка създава приятното усещане за разточителен простор.

УСЕЩАНЕ ЗА ПРОСТОР.

В градското всекидневие BMW X1 впечатлява с компактните си външни размери. Под тях се крие много повече, отколкото може би си представяте. Благодарение на високата линия на покрива типичната за SAV форма на каросерията осигурява особено просторно и гостоприемно усещане в интериора. За него допринася и ясният обзор, резултат на повдигнатата позиция на седене и големите остъклени площи. Но това усещане от BMW X1 не е само субективно: 56-те сантиметра пространство за краката отзад осигуряват висок комфорт на седене при дълги пътувания дори и за пътници с висок ръст.

СЕДАЛКА ДО ВОДАЧА СЪС СГЪВАЕМА ОБЛЕГАЛКА.

Седалката до водача със сгъваема облегалка подчертава високата гъвкавост и обмислената концепция за оползотворяване на пространството. Облегалката на седалката се сгъва напълно напред с едно движение, при което се образува почти равна повърхност. Това позволява транспортирането на дълги предмети и спортни уреди с дължина от 2,50 метра.

РЕГУЛИРУЕМИ ЗАДНИ СЕДАЛКИ.

Ключовият елемент за изключителната гъвкавост на BMW X1 са регулируемите задни седалки, които се местят надлъжно в съотношение 60:40. Благодарение на това товарното пространство е още по-гъвкаво – имате избор между повече пространство за краката на пътниците на задната седалка или по-голяма вместимост на багажника. Регулирането на втория ред седалки се извършва лесно чрез лост, разположен под седалката. Освен това е възможно и регулирането на наклона на облегалките на разделената в съотношение 40:20:40 задна седалка. Това означава допълнително повишение на комфорта за пътниците и още по-голяма вместимост на багажника.

ТОВАРЕНЕ С КОМФОРТ.

Усещането за изключителен комфорт в BMW X1 се долавя още преди пътуването. Под отварящия се широко заден капак ви очаква разточително голям багажник с удобна височина за товарене. Изключително гъвкавият интериор със сгъваема облегалка на седалката на пътника до водача и регулируемата задна седалка предлага място за обемисти предмети като ски или велосипеди.

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

 • Разход на гориво и СО2 емисии за всички модели BMW X1 с бензинови и дизелови двигатели:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7-5,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 174-132

  Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X1 xDrive25i (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6.5 до 6.3
  CO2 емисии в г/100 км: 149 до 144

  (1) Стойностите са валидни до 01.06.2018. Моля проверете наличността с вашият BMW дилър.

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.