НЕЖЕН. КАТО ХИЩНО ЖИВОТНО.

BMW M

Възхитителният М дизайн на BMMW X6 M.

НЕЖЕН. КАТО ХИЩНО ЖИВОТНО.

Възхитителният М дизайн на BMMW X6 M.

Енергийна централа в елегантните дрехи на Sports Activity Coupé. Създадено за върховни постижения, с величествен характер. Оборудвано да се справи майсторски с най-различни президвикателства. Винаги в търсене на острите завои и нови маршрути извън утъпканите пътища. Уникална комбинация: комфортно когато се качите - и забележително мощно, когато докоснете педала на газта.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, които се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

НЕЖЕН. КАТО ХИЩНО ЖИВОТНО.Възхитителният М дизайн на BMMW X6 M.

Енергийна централа в елегантните дрехи на Sports Activity Coupé. Създадено за върховни постижения, с величествен характер. Оборудвано да се справи майсторски с най-различни президвикателства. Винаги в търсене на острите завои и нови маршрути извън утъпканите пътища. Уникална комбинация: комфортно когато се качите - и забележително мощно, когато докоснете педала на газта.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, които се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Отпред доминират внушителните въздухозаборници и широката М бъбрековидна радиаторна решетка, които сигнализират за изключителния потенциал. Допълнен от впечатляващите фарове, динамичният характер се подсилва и от подобния на купе силует. Опционалните 21-инчови алуминиеви джанти в мощно оформените арки на калниците са готови за старт. Мускулестата линия на раменете завършва с привличащ погледите заден спойлер. Директно под него е М задната броня и дифузорът, които са оградени от двете полирани двойни ауспухови тръби. И искате веднага да се качите, за да се насладите на екстремната радост от шофирането. Расов спортен автомобил в традициите на М, при който всеки детайл е конструиран за максимална мощност.

ДРЕСКОДЪТ НА ЕДИН СМЕЛЧАГА.

Насладете се на дизайна на BMW X6 M.

ДРЕСКОДЪТ НА ЕДИН СМЕЛЧАГА.

Насладете се на дизайна на BMW X6 M.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Собствен клас: в BMW X5 M луксът среща спортния дух. В същото време гъвкавият интериор предлага най-висока функционалност. Опционалните М мултифункционални седалки веднага привличат погледите с пълното кожено оборудване BMW Individual Merino и изисканите контрастни шевове. Чрез комбинирането на пълното кожено оборудване BMW Individual Merino с тавана Alcantara в различни цветове могат да бъдат създадени вълнуващи контрасти, за да може да бъде оформен още по-изискан интериор с ексклузивните предложения на BMW Individual Collection.

Арматурното табло и уредите за управление са образец за ергономия и висококачествена изработка. Това се подчертава от матовите хромирани елементи, както и от интериорните лайстни от фино дърво или карбон. М селекторът на трансмисията и бутоните за динамика на управлението са насочени към водача. Лостчетата за превключване на предавките на М кожения волан осигуряват състезателно усещане при шофиране, а повдигнатата позиция на седене гарантира уверен обзор. Интериорът на BMW X5 M перфектно комбинира елементите на М автомобил и Х модел и създава усещане за разточителен простор. В BMW X5 M комфортът е гарантиран – също като адреналина.

M МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ СЕДАЛКИ

Ексклузивните М мултифункционални седалки са отражение на динамиката на екстериора в интериора. Водачът и пътникът до него седят на седалки с пълна кожена тапицерия с лого на М в областта на подглавниците. Дълбоките седалки, високите странични бордове и извитите секции в областта на раменете гарантират перфектна странична опора дори и при особено спортен стил на шофиране. Комфортът на седене е съгласуван с подчертано спортната динамика на управлението и в същото време осигуряват високо ниво на лукс дори и при дълги пътувания. Многобройните възможности за регулировки включват електрическо регулиране на височината на седене, на горната част на облегалката и на широчината на облегалката.
В горната част на облегалката седалката е стеснена, което осигурява визуална лекота. Това впечатление се подсилва и от контрастната повърхност под стеснението. Седалките придобиват особено ексклузивна визия и благодарение на двойните шевове в контрастен цвят, които подчертават висококачествената кожа Merino.

КОКПИТ

Ясни структури, най-добра ергономия и ненадминат обзор: в кокпита на BMW X6 M водачът и пътникът до него се превръщат в пилоти. В седалки, които осигуряват перфектна опора дори и в най-острите завои, а благодарение на повдигнатата си позиция осигуряват и най-добър обзор върху случващото се на пътя. С директен достъп до най-важните функции. М коженият волан гарантира абсолютен контрол, а лостчетата за превключване на предавките – бързи превключвания на предавките. С M Drive бутоните се активират М режимите на движение за максимална радост от шофирането. Винаги пред потледа: Head-Up дисплеят със специални М индикатори като „Shift Lights“, които сигнализират оптималните моменти за превключване. Също като в моторните спортове, но при по-висок комфорт. Климатичната инсталация, навигационната система и радиото са разположени вдясно от водача. Така и пътникът до него има лесен достъп до множество функции.

ДЖАНТИ

Серийно BMW X6 M е оборудван с 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 612 М. Гумите с размер 285/35 R21 (отпред) и 325/30 R21 (отзад) са оптимизирани за висока динамика на управлението. Те осигуряват високо сцепление, особено директни реакции на кормилното управление и перфектна управляемост.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство. С оборудванията BMW Individual за BMW X6 M.

The expression of personality.

 • Лакови покрития BMW Individual

  Ултимативно спортно дори и в покой. Такова впечатление създава BMW X6 M с лаковото покритие на BMW Individual Azurite Black metallic. Особен ефект: под директна светлина иначе черната повърхност разкрива вълнуващи нюанси на тъмносини тонове, с което допълнително подчертава динамичните линии на BMW X6 M. Друга елегантна и не по-малко въодушевяваща алтернатива е лаковото покритие Pyrite Brown metallic на BMW Individual.

 • Кожена тапицерия BMW Individual Merino

  Най-фин лукс, който можете да видите и усетите: новото BMW X6 M поставя нови стандарти и в интериора. Като един от петте особено висококачествени варианта на кожата BMW Individual Merino с фина структура особено впечатляваща е комбинацията на коженото оборудване в цвят Smoke White, таван Alcantara в Smoke White и покрито с кожа арматурно табло в цвят Scotch dark. Комбинация от светли цветове, която гарантира несравнимо луксозно усещане в интериора.

 • Интериорни лайстни BMW Individual

  Естествено и перфектно взаимодействие: в интериора интериорната лайстна от фино дърво Ash Vulcano Brown е във въодушевяващ контраст с копринено-матовата кожа Merino на BMW Individual с фина структура в цвят Smoke White. Не по-малко впечатляващи със занаятчийската си изработка и качество на материалите са и другите интериорни лайстни на BMW Individual. От фино дърво Sen Light Brown с филигранна структура или елегантните Piano finish Black.

 • Друго оборудване BMW Individual

  Допълнителните тапицирани с кожа елементи на арматурното табло на BMW Individual придават на интериора ново измерение на изискаността. В зависимост от избраната кожа BMW Individual Merino с фина структура те са в цвят Black или Scotch dark.
  С хладилната кутия BMW Individual радостта от шофирането се превръща в още по-голяма наслада: тя се демонтира лесно, като при необходимост се освобождава пълната вместимост на багажника.