НИКОГА ДОСЕГА МОЩНОСТТА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА МНОГО МЯСТО.

BMW M

Възхитителният дизайн на BMW X5 M.

НИКОГА ДОСЕГА МОЩНОСТТА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА МНОГО МЯСТО.

Възхитителният дизайн на BMW X5 M.

Спортен автомобил, с който удобно могат да се настанят 5 пътника. Всестранен талант, който гарантира много адреналин с мощното си излъчване. Sports Activity Vehicle с дизайн, който излъчва импулсивен темперамент още на пръв поглед. BMW X5 M с лекота съчетава противоречия: неограничена готовност за динамика и комфорт, непознат при спортните автомобили.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

НИКОГА ДОСЕГА МОЩНОСТТА НЕ Е ИМАЛА ТОЛКОВА МНОГО МЯСТО. Възхитителният дизайн на BMW X5 M.

Спортен автомобил, с който удобно могат да се настанят 5 пътника. Всестранен талант, който гарантира много адреналин с мощното си излъчване. Sports Activity Vehicle с дизайн, който излъчва импулсивен темперамент още на пръв поглед. BMW X5 M с лекота съчетава противоречия: неограничена готовност за динамика и комфорт, непознат при спортните автомобили.

Изображенията на контролния дисплей показват новия дизайн на потребителския интерфейс, който се очаква да бъде наличен от октомври 2016 година.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Широката предна броня веднага привлича погледите. Големите въздухозаборници подсказват за мощния двигател, който очаква командите ви. М двойната бъбрековидна радиаторна решетка е оградена с хромирана рамка. Впечатляващите фарове привличат погледа ви встрани, където преминаващата по цялата дължина странична линия и внушителните странични прагове придават подчертано клиновидна форма на силуета и по този начин подсилват увереното излъчване. Задната част е разделена от хоризонтални линии, които създават по-динамична атмосфера и в същото време подчертават широката стойка на автомобила. Двете двойни ауспухови тръби под голямата задна броня и дифузора идват от света на моторните спортове. BMW X5 M е оборудвано перфектно за спортни амбиции – и в същото време предлага пригодността за всекидневието и здравината на BMW X модел.

ТОЛКОВА АТРАКТИВНА МОЖЕ ДА БЪДЕ МОЩНОСТТА.

ТОЛКОВА АТРАКТИВНА МОЖЕ ДА БЪДЕ МОЩНОСТТА.

Филм за дизайна на BMW X5 M.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Собствен клас: в BMW X5 M луксът среща спортния дух. В същото време гъвкавият интериор предлага най-висока функционалност. Опционалните М мултифункционални седалки веднага привличат погледите с пълното кожено оборудване BMW Individual Merino и изисканите контрастни шевове. Чрез комбинирането на пълното кожено оборудване BMW Individual Merino с тавана Alcantara в различни цветове могат да бъдат създадени вълнуващи контрасти, за да може да бъде оформен още по-изискан интериор с ексклузивните предложения на BMW Individual Collection.

Арматурното табло и уредите за управление са образец за ергономия и висококачествена изработка. Това се подчертава от матовите хромирани елементи, както и от интериорните лайстни от фино дърво или карбон. М селекторът на трансмисията и бутоните за динамика на управлението са насочени към водача. Лостчетата за превключване на предавките на М кожения волан осигуряват състезателно усещане при шофиране, а повдигнатата позиция на седене гарантира уверен обзор. Интериорът на BMW X5 M перфектно комбинира елементите на М автомобил и Х модел и създава усещане за разточителен простор. В BMW X5 M комфортът е гарантиран – също като адреналина.

М МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ СЕДАЛКИ

Ексклузивните М мултифункционални седалки са отражение на динамиката на екстериора в интериора. Водачът и пътникът до него седят на седалки с пълна кожена тапицерия с лого на М в областта на подглавниците. Дълбоките седалки, високите странични бордове и извитите секции в областта на раменете гарантират перфектна странична опора дори и при особено спортен стил на шофиране. Комфортът на седене е съгласуван с подчертано спортната динамика на управлението и в същото време осигуряват високо ниво на лукс дори и при дълги пътувания. Многобройните възможности за регулировки включват електрическо регулиране на височината на седене, на горната част на облегалката и на широчината на облегалката.
В горната част на облегалката седалката е стеснена, което осигурява визуална лекота. Това впечатление се подсилва и от контрастната повърхност под стеснението. Седалките придобиват особено ексклузивна визия и благодарение на двойните шевове в контрастен цвят, които подчертават висококачествената кожа Merino.

КОКПИТ.

Ясни структури, най-добра ергономия и ненадминат обзор: в кокпита на BMW X5 M водачът и пътникът до него се превръщат в пилоти. В седалки, които осигуряват перфектна опора дори и в най-острите завои, а благодарение на повдигнатата си позиция осигуряват и най-добър обзор върху случващото се на пътя. С директен достъп до най-важните функции. М коженият волан гарантира абсолютен контрол, а лостчетата за превключване на предавките – бързи превключвания на предавките. С M Drive бутоните се активират М режимите на движение за максимална радост от шофирането. Винаги пред потледа: Head-Up дисплеят със специални М индикатори като „Shift Lights“, които сигнализират оптималните моменти за превключване. Също като в моторните спортове, но при по-висок комфорт. Климатичната инсталация, навигационната система и радиото са разположени вдясно от водача. Така и пътникът до него има лесен достъп до множество функции.

ДЖАНТИ.

Серийно BMW X5 M е оборудван с 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 612 М. Гумите с размер 285/35 R21 (отпред) и 325/30 R21 (отзад) са оптимизирани за висока динамика на управлението. Те осигуряват високо сцепление, особено директни реакции на кормилното управление и перфектна управляемост.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство. С оборудванията BMW Individual за BMW X5 M.

 • Лакови покрития BMW Individual

  Бляскавата елегантност среща безграничната динамика – новото BMW X5 M с лаковото покритие Pyrite Brown metallic на BMW Individual. Благодарение на микроскопичните Xirallic® пигменти под директна светлина иначе светло кафявата повърхност блести в изискан сребрист цвят. Това е особено луксозен ефект, който създава въодушевяващ контраст с впечатляващите повърхности и мощното излъчване. Който би искал да придаде на своето BMW X5 M друг характер, може да избере друго, не по-малко уникално лаково покритие - BMW Individual Azurite Black metallic.

 • Пълно кожено оборудване BMW Individual Merino

  Индивидуален лукс, който може да се види и усети. Новото BMW X5 M поставя нови стандарти и в интериора. Една от най-впечатляващите композиции на BMW Individual е коженото оборудване в интензивния цвят Criollo Brown с тапицирано с черна кожа арматурно табло, което е във вълнуващ контраст с тавана от Alcantara в цвят Smoke White. Крайният резултат е несравнимо луксозно усещане. Другите цветови варианти на особено висококачественото пълно кожено оборудване BMW Individual Merino позволяват да превърнете BMW X5 M в уникален автомобил. Кой цвят отговаря на вашата индивидуалност?

 • Интериорни лайстни BMW Individual

  Интериорни лайстни BMW Individual: пълното допълване на перфектните цветове: интериорната лайстна BMW Individual Piano finish Black с впечатляващ дълбок блясък е в ярък контраст с копринено-матовата кожа Merino с фина структура в цвят Criollo Brown. Не по-малко впечатляващи със занаятчийската си изработка и качество на материалите са интериорните лайстни BMW Individual от фино дърво: Sen Light Brown с филигранна структура или възхитителните Ash Vulcano Brown.

 • Друго оборудване BMW Individual

  Друго оборудване на BMW Individual: допълнителните тапицирани с кожа елементи на арматурното табло на BMW Individual придават на интериора ново измерение на изискаността. В зависимост от избраната кожа BMW Individual Merino с фина структура те са в цвят Black или Scotch dark.
  С хладилната кутия BMW Individual радостта от шофирането се превръща в още по-голяма наслада: тя се демонтира лесно, като при необходимост се освобождава пълната вместимост на багажника.