BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrine metallic, в покой пред сграда от перспектива птичи поглед

THE M8

НОВИТЕ BMW M8 ГРАН КУПЕ АВТОМОБИЛИ: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ

THE M8НОВИТЕ BMW M8 ГРАН КУПЕ АВТОМОБИЛИ: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ

BMW M850i xDRIVE ГРАН КУПЕ, BMW M8 ГРАН КУПЕ И BMW M8 COMPETITION ГРАН КУПЕ – ОБОРУДВАНЕ, ДЕТАЙЛИ И ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

За BMW Серия 8 Гран Купе М Автомобилите се предлага забележително разнообразие на варианта на оборудването по отношение на дизайна, динамиката на управлението и техническите иновации – като всичките те са създадени, за да издигнат радостта от шофирането до ново ниво. Тези луксозни спортни автомобили предлагат не само забележителна мощност, базирана на технологичното съвършенство, но и луксозна атмосфера, първокласни дигитални услуги и иновативни асистиращи системи.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ АВТОМОБИЛИТЕ

БЪРЗИ ФАКТИ: ТРИ ПЪТИ СПОРТНО И ЛУКСОЗНО ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ

BMW M8 COMPETITION ГРАН КУПЕ

Максимална динамика на управлението и ексклузивност
 • High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни дизайнерски елементи и оборудване
 • 460 кВт (625 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,2 сек
BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrine metallic, три четвърти изглед отпред

BMW M8 ГРАН КУПЕ

Динамика на управлението и лукс на най-високо ниво
 • High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 441 кВт (600 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,3 сек
BMW M8 Гран Купе F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver metallic, три четвърти изглед отпред

BMW M850i xDRIVE ГРАН КУПЕ

Мощна динамика с луксозна атмосфера
 • M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport
 • BMW xDrive с М Спортен диференциал
 • 390 кВт (530 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,9 сеК
BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone metallic, три четвърти изглед отпред
 • BMW M8 COMPETITION ГРАН КУПЕ
 • BMW M8 ГРАН КУПЕ
 • BMW M850i xDRIVE ГРАН КУПЕ

BMW M8 ГРАН КУПЕ И BMW M8 COMPETITION ГРАН КУПЕ

ВДЪХНОВЕНИ ОТ МОТОРНИТЕ СПОРТОВЕ: ПРЕГЛЕД НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ЗАДВИЖВАНЕТО И ОКАЧВАНЕТО

Множеството високотехнологични компоненти на задвижването и окачването, вдъхновени от моторните спортове, осигуряват по-висока мощност, повече пъргавина и по-висока прецизност – за повече заредена с адреналин радост от шофирането.
High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020

High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател

Последната версия на High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател гарантира динамика според най-новите стандарти. Високооборотният агрегат развива мощност от 460 кВт (625 к.с.). Благодарение на разположения между двата реда цилиндри изпускателен колектор двата турбокомпресора впечатляват с оптималните си реакции. V8 двигателят е създаден и за екстремни натоварвания на състезателна писта.
BMW M8 Competition Гран Купе с Адаптивно М окачване F93 2020 Individual Ametrine metallic снимка отблизо отпред

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване позволява адаптиране на характеристиките на амортисьорите към съответната ситуация на пътя, като по този начин се повишават динамиката на управлението и комфорта на возене. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене е налична и програмата SPORT за по-стегнати характеристики на амортисьорите, както и SPORT+, например за шофиране по състезателна писта.
BMW M8 Competition Гран Купе с M xDrive F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, три четвърти снимка отстрани от ниско

M xDrive.

BMW M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD.
BMW M8 Competition Гран Купе с 8-степенна трансмисия M Steptronic F93 2020 интериор

8-степенна трансмисия M Steptronic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции за превключване: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни или икономични. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана или да оставите тази задача на автоматичния режим на трансмисията.
M Карбон керамични спирачки BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrine metallic, изглед отстрани

M Карбон керамични спирачки.

При опционалните M Карбонкерамични спирачки спирачната мощ е още по-директна, те не корозират, по-издръжливи са на висока температура, износват се по-малко и допринасят за намаляване теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Ще ги разпознаете по лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. Кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M8 Competition Гран Купе с M Mode F93 2020 интериор

M MODE.

С бутона M MODE на средната конзола можете да настройвате интензивността на намесите на асистиращите системи. В режим ROAD на ваше разположение е пълната функционалност на електронните помощници. В режим SPORT те само предупреждават, но не се намесват. В режим TRACK можете напълно да деактивирате асистиращите системи, например при шофиране по състезателна писта. Освен това в зависимост от избрания режим комбинацията от дисплеи изобразява съответните информации за шофирането.
Конфигурируеми М спирачки BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrine metallic, изглед отстрани

Конфигурируеми М спирачки.

Интегрирана спирачна система с прецизно усещане на педала и специфични за М възможности за конфигуриране. При новата система функциите натискане на педала на спирачката, усилването на спирачното усилие и контролът на спирането са обединени в един компактен модул. В режим COMFORT и режим SPORT се осигуряват две различни съотношения между отрицателното ускорение на автомобила и осезаемото от водача усилие за натискане на педала на спирачката.
М Спортна изпускателна система BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrine metallic, снимка отблизо отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.

BMW M8 COMPETITION ГРАН КУПЕ

СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ДИЗАЙНЕРСКИ ЕЛЕМЕНТИ В ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА

Дизайнът на BMW M8 Competition Гран Купе поставя нови стандарти в сегмента на луксозните спортни автомобили и е мощно изражение на изключителна динамика. Перфектно съгласуваните М дизайнерски елементи в гланцирано черен цвят подчертават спортния характер на този изключителен автомобил. Вълнуващите 20-инчови алуминиеви джанти категорично подчертават това. Динамичното излъчване на BMW M8 Competition Гран Купе последователно продължава и в интериора, акцентирано от ексклузивните и специфични за М дизайнерски елементи.
BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, в движение през нощта, три четвърти изглед отпред
Специфична за М бъбрековидна радиаторна решетка BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, в движение през нощта, изглед отпред

Специфична за М бъбрековидна радиаторна решетка.

Черната предна декоративна решетка с рамка от черен хром и гланцирано черна емблема на М8 подчертава още по-спортния характер на автомобила.
Корпуси на външните огледала BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, снимка отблизо

Черни корпуси на външните огледала.

Гланцирано черните корпуси на външните огледала придават на M8 Competition особено спортен характер. При опционалния М Карбон екстериорен пакет корпусите на огледалата са изработени от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
М хриле BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, снимка отблизо

Черни М хриле.

М хрилете на предните странични панели са черни, интегрираната лайстна с емблема на М8 е в черен хром. При опционалния М Карбон екстериорен пакет е използвана армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
М алуминиеви джанти BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, снимка отстрани

20-инчови М алуминиеви джанти 811 М Bicolour.

20-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 811 M Bicolor Jetblack, полирани до блясък, с гуми с различен размер на предната и задната ос, размери на джантите отпред 9,5J x 20, гуми 275/35 R20, размер а джантите отзад 10,5J x 20, гуми 285/35 R20.
М заден спойлер от карбон BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, снимка отблизо отзад

М заден спойлер.

М Задният спойлер в черен гланц подчертава спортния силует на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното притискане. При опционалния М Карбон екстериорен пакет М задният спойлер е изработен от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
Надпис М Competition BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 BMW Individual Ametrin metallic, снимка отблизо отзад

Надпис M8 Competition.

Черният надпис M8 Competition отзад подсказва за високия динамичен потенциал на автомобила.
М Спортни седалки BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

М Спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора за водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
Средна конзола с надпис Competition BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

Надпис Competition.

В предната част на средната конзола е разположен надпис Competition, който подчертава спортната атмосфера в интериора и подсказва за динамичните качества на автомобила.
М предпазни колани BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

М Предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
Лайстни на праговете с надпис M8 Competition BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

Лайстна на прага с надпис M8 Competition.

Лайстните на праговете с надпис M8 Competition поздравяват водача и пътника до него още при качването. Надписът с черна вложка на лайстните на праговете отляво и отдясно отпред излъчва високо качество и ексклузивност.
М селектор на трансмисията на BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

М селектор на трансмисията.

М селекторът на трансмисията с нов дизайн се отличава със специфичната за М схема за превключване и великолепното си управление. В ръчния режим „S“ предавките могат да се превключват със селектора или лостчетата на волана по типичния за М начин, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic за избор на трите програми за превключване и бутонът P за паркинг-спирачката са разположени под логото на М.
Специфично за М арматурно табло на BMW M8 Competition Гран Купе F93 2020 интериор

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло ви позволява да следите допълнителни информации за особено спортно шофиране. В режим TRACK за шофиране по състезателна писта на арматурното табло можете да получавате информация за свръхналягането на нагнетявания въздух, наляганията и температурите на гумите, както и G-силите на страничното и надлъжно ускорение.
BMW M8 Гран Купе F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, три четвърти изглед отстрани
BMW M8 Гран Купе F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, изглед отстрани
BMW M8 Гран Купе F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, три четвърти изглед отзад
М алуминиеви джанти BMW M8 Гран Купе F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, изглед отстрани
Кокпит BMW M8 Гран Купе F93 2020 интериор
М Спортни седалки с кожена тапицерия 'Merino' BMW M8 Гран Купе F93 2020 интериор
Лайстни на праговете с надпис М8 BMW M8 Гран Купе F93 2020 интериор

BMW M8 ГРАН КУПЕ ДИЗАЙНЕРСКИ АКЦЕНТИ

Дизайнът на BMW M8 Гран Купе впечатлява със симбиозата между екстремна динамика и неустоима елегантност. Характерните и специфични за М дизайнерски елементи като рамката на бъбрековидната радиаторна решетка и спортната изпускателна система в блестящ хром поставят неподражаеми акценти в екстериора. В допълнение към тях големите въздухозаборници с лайстни и преден сплитер в черен гланц, както и М външните огледала и М задният спойлер – всички те в цвета на каросерията – подсказват за високата динамика на BMW M8 Гран Купе. Изразителните 20-инчови М алуминиеви джанти допълнително подчертават динамичния характер. Този ексклузивен спортен дух продължава и в интериора: М Спортните седалки с кожена тапицерия 'Merino', М коженият волан и екстравагантните детайли като спортните интериорни лайстни и таванът Alcantara създават стилно усещане за лукс.

BMW M8 Competition Гран Купе три четвърти изглед отпред F93 2020 BMW Individual Dravite Grey metallic, три четвърти изглед отпред
BMW M8 Competition Гран Купе три четвърти изглед отпред F93 2020 BMW Individual Frozen Bluestone metallic, три четвърти изглед отпред
BMW M8 Competition Гран Купе три четвърти изглед отпред F93 2020 BMW Individual Almandine Brown metallic три четвърти изглед отпред

BMW INDIVIDUAL

BMW M8 Гран Купе е луксозен спортен автомобил с 4 врати със силна, екстровертна индивидуалност- един изключителен характер, който може допълнително да бъде подчертан с ексклузивните оборудвания на BMW Individual. Изберете от множеството вълнуващи лакови покрития, които брилянтно подчертават ексклузивността на този луксозен спортен автомобил, като показаните тук лакови покрития "Dravite Grey metallic", “Frozen Bluestone metallic” или “Almandine Brown metallic” ". Изисканите М алуминиеви джанти, като старателно оформените 811 М със звездовидни спици и визия Bicolor поставят съответните акценти. Аурата на луксозната ексклузивност на интериора се придава от изработените на ръка спортни седалки с най-висококачествена пълна кожена тапицерия BMW Individual 'Merino' с фина структура. Индивидуализирайте интериора на вашето BMW M8 Гран Купе с кожените тапицерии на BMW Individual в изискани цветови варианти като Ivory White/Midnight blue или Ivory White/Tartufo – всички с рафинирани хексагонални шевове. Висококачествената атмосфера в интериора се допълва от ексклузивните интериорни лайстни BMW Individual като Piano finish Black или тавана BMW Individual Alcantara.

BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, три четвърти изглед отпред
BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, изглед отпред
BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, изглед отстрани
BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, три четвърти изглед отзад
Лайстна на прага с означение М8 BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, интериор
Надпис “First Edition” BMW M8 Гран Купе First Edition F93 2020 BMW Individual Aurora Diamond Green metallic, интериор

BMW M8 ГРАН КУПЕ FIRST EDITION

Спортно, екстравагантно и изключително ексклузивно: BMW M8 Гран Купе First Edition издига уникалното излъчване на BMW M8 Гран Купе до още по-високо ниво. Особеният чар на този лимитиран специален модел се крие във взаимодействието между изключителното лаково покритие Aurora Diamond Green metallic с особените детайли в златист бронз по BMW бъбрековидната радиаторна решетка, страничните М хриле или характерните М алуминиеви джанти със звездовидни спици. Друг акцент: BMW Iconic Лазерните светлини, които светят в жълт цвят и по този начин осигуряват не само великолепни светлинни условия, но и допълнително подчертават екстровертното излъчване на автомобила. Ексклузивното впечатление продължава и в интериора с осветените лайстни на праговете с надпис М8 и изискано обозначение „First Edition“ на средната конзола.

BMW M850i xDRIVE ГРАН КУПЕ

ДИЗАЙН И ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW M850i xDRIVE ГРАН КУПЕ

Дизайнът на BMW M850i xDrive Гран Купе е дефиниран от максималните естетически амбиции и въодушевява от всяка перспектива. Това въодушевление продължава и зад волана. От една страна, благодарение на спортно-луксозния интериор, който отговаря и на най-ексклузивните изисквания. От друга страна, благодарение на впечатляващия спортен характер, базиран на компонентите на задвижването и окачването от моторните спортове, които осигуряват максимална динамика и гарантират ненадмината радост от шофирането.
BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 BMW Individual Mineral White, изглед отстрани
Панорамен стъклен покрив BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone metallic, от перспектива птичи поглед

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, електрическият панорамен стъклен покрив с функция плъзгане и повдигане осигурява много свеж въздух, а дори и затворен създава гостоприемна, обляна от светлина атмосфера в интериора. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с слънцезащитна щора и ветробран. Освен това той осигурява цялостна стъклена визия от предното до задното стъкло.
М Карбон екстериорен пакет BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019

М Карбон екстериорен пакет.

M Карбон екстериорният пакет подчертават спортните амбиции на автомобила. Страничните аеродинамични елементи в предната броня, пластината в средата на въздухозаборника, корпусите на външните огледала и карбоновата бленда около ауспуховите накрайници са изработени от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP). Пакетът е допълнен със заден дифузор със специфична геометрия.
М Аеродинамичен пакет BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 BMW Individual Mineral White,, изглед отпред

М Аеродинамичен пакет.

М Aеродинамичният пакет визуално подчертава спортния дух на автомобила и модифицира обтичането му. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове, както и задна броня с дифузор в цвят Dark Shadow metallic.
М Спортни седалки BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 интериор

М Спортни предни седалки.

Регулируемите в много посоки М Спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора за водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
Пълно кожено оборудване BMW Individual 'Merino' BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 интериор

Пълно кожено оборудване BMW Individual 'Merino'.

Пълното кожено оборудване BMW Individual 'Merino' с фина структура се предлага в широка гама от естетически цветове и цветови комбинации. Ексклузивното качество на кожата впечатлява – и отговаря и на най-високите изисквания. Освен това без изключение се използват кожи от най-високо качество, които се обработват до изключително фина, стабилна естествена кожа без изкуствени щампи или покрития на повърхността. Кожата е особено обемна, мека и дишаща и е облагородена изящно с ексклузивни шевове и изискани кантове.
M кожен волан BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 интериор

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони и емблема на М е със спортен дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019

M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

М TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател комбинира два турбокомпресора, напълно променливото управление на клапаните Valvetronic и директното впръскване на бензина High Precision Injection. Той развива максимална мощност от 390 кВт (530 к.с.) и максимален въртящ момент от 750 Нм. Двата турбокомпресора са разположени компактно между двата реда цилиндри.
Адаптивно М окачване Professional BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019

Адаптивно М окачване Professional.

Адаптивното М окачване Professional допълва Адаптивното М окачване и Интегралното активно кормилно управление с активна стабилизация срещу наклоняване. Резултатът: максимална стабилност на пътя и динамика на управлението.
М Спортен диференциал BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019

М Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
М Спортни спирачки BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone metallic, изглед отстрани

М Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с 4-бутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с големи спирачни дискове и осигуряват особено висока спирачна мощност.
Спортна изпускателна система BMW M850i xDrive Гран Купе G16 2019

Спортна изпускателна система.

Серийната спортна изпускателна система предлага мощен и спортен звук на двигателя, който може да бъде адаптиран към ситуацията на пътя и желанията на водача. по този начин шофирането се превръща в емоционално акустично изживяване, особено при спортен стил на шофиране.
BMW M850i Гран Купе с BMW xDrive G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone metallic rear, изглед отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и променливо между предните и задните колела – за още по-добро сцепление, динамика на управлението и сигурност при всякакви ситуации на пътя. Иновативната свързаност на всички функции за контрол на страничната динамика на автомобила позволява реализирането на характеристики, ориентирани към максимално сцепление до максимална спортна динамика на управлението.

BMW М8 ГРАН КУПЕ АВТОМОБИЛИ

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ

Фокусирани върху най-важното: с иновативните асистиращи системи и комфортни функции в свързания кокпит BMW Серия 8 Гран Купе М автомобилите винаги са на най-високо технологично ниво – за модерна мобилност на най-високо ниво.
Асистент за паркиране Plus BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020 интериор

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Асистент за шофиране Professional BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020 интериор

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и максимална сигурност при множество критични и монотонни и ситуации на пътя чрез Асистент за завиване и водене в лентата включително Подпомагане в тесни участъци, Локално предупреждение за опасности, Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар, както и други функции за сигурност.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020 интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е чудесно, ако във вашето BMW има и ваш личен асистент? Комуникирайте чрез BMW Intelligent Personal Assistant с вашето BMW. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можете да му дадете лична активираща команда. Той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да опознаете своето BMW още по-добре.
Специфичен за М Head-Up дисплей BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020

Специфичен за М Head-Up дисплей.

Специфичния за М Head-Up дисплей с конфигурируеми съдържания фокусира върху свързаните със спортното шофиране информации като оборотомер с предварителна предупредителна зона и Shift Lights, както и индикатор за включената предавка. * предлага се само за BMW M8 Competition Гран Купе и BMW M8 Гран Купе
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020 интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва дигитална комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност, 12,3-инчово арматурно табло и специфичен за М Head-Up дисплей.
Remote Software Upgrade BMW Серия 8 Гран Купе M Автомобили F93 2020

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е актуално и да е оборудвано с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е актуално, без да се налага да посещавате вашия BMW сервизен партньор. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при вашия смартфон. По този начин могат да бъдат активирани и други функции на вашия автомобил.