ПРИВЛИЧА ПОГЛЕДИТЕ. СЪС СПИРАЩА ДЪХА СКОРОСТ.

BMW M

Дизайнът на BMW M6 Купе.

ПРИВЛИЧА ПОГЛЕДИТЕ. СЪС СПИРАЩА ДЪХА СКОРОСТ.

Дизайнът на BMW M6 Купе.

Когато седнете зад волана на BMW M6 Купе, ще се насладите на перфектната комбинация между луксозен комфорт за всекидневието и динамика за състезателната писта. Но BMW M6 Купе е и магнит за погледите: от моделираната предна част погледът се насочва към атлетичния силует с внушителните 20-инчови алуминиеви джанти от опционалния пакет М Competition преминава към атлетичната задна част, още преди звукът на типичните за М двойни ауспухови тръби които подсказват не само внушителното ускорение на автомобила, но също така и ускоринието пулса ви.

ПРИВЛИЧА ПОГЛЕДИТЕ. СЪС СПИРАЩА ДЪХА СКОРОСТ.Дизайнът на BMW M6 Купе.

Когато седнете зад волана на BMW M6 Купе, ще се насладите на перфектната комбинация между луксозен комфорт за всекидневието и динамика за състезателната писта. Но BMW M6 Купе е и магнит за погледите: от моделираната предна част погледът се насочва към атлетичния силует с внушителните 20-инчови алуминиеви джанти от опционалния пакет М Competition преминава към атлетичната задна част, още преди звукът на типичните за М двойни ауспухови тръби които подсказват не само внушителното ускорение на автомобила, но също така и ускоринието пулса ви.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

BMW M6 Купе е като залепено за пътя, сякаш се готви за скок. С всяко натискане на педала на газта двигателят засмуква свеж въздух през големите въздухозаборници в аеродинамичната предна част. На двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка проблясва емблемата на М. Гумите вече захапват асфалта. Чистата мощ уверено задвижва атлетичната каросерия напред. Погледът се насочва към страничната линия: опционалното лаково покритие Frozen Red metallic перфектно подчертава издължените линии с матовата си повърхност. Извитите М странични огледала и силно оформеният карбонов покрив хармонично се вписват в цялостната визия. Интензивна завършеност, допълнена от характерната задна част. Перфектно интегрираният спойлер и дифузорът повишават аеродинамичното притискане и правят мощно впечатление.

СЪРЦАТА ТУПТЯТ ПО-БЪРЗО.

Филм за дизайна на BMW M6 Купе.

СЪРЦАТА ТУПТЯТ ПО-БЪРЗО.

Филм за дизайна на BMW M6 Купе.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Идеални предпоставки за най-добри времена: интериорът на BMW M6 Купе предлага перфектните условия за шофиране в граничен режим. Без компромиси по отношение на лукса и най-фините материали – по желание се предлага цялата гама на BMW Individual Collection. Водачът може да разчита на иновации като пълноцветния Head-Up дисплей със специфичен за М индикатор. В ориентирания към водача кокпит ергономичният кожен волан с интегрирани лостчета за превключване подсилва усещането за сливане с тази машина за шофиране. Инвидидуалните настройки могат да бъдат активирани директно с натискане на бутон. Опционалните М мултифункционални седалки – тапицирани например с пълно кожено оборудване BMW Individual Merino, осигуряват оптимална странична опора дори и при шофиране с висока скорост по завои. Цялостната спортна концепция се допълва хармонично от тавана от черна Alcantara.

КАРБОНОВ ПОКРИВ.

Като част от концепцията за интелигентно олекотяване на конструкцията на BMW, покривът от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) допринася за понижаването на теглото на автомобила и снижава центъра на тежестта. Намаленото по този начин изместване на тежестта към колелата води до повишаване на пъргавината и динамиката при движение по завои и оптимизирано ползване на гумите при ускорение и спиране.
Впечатляващите контури на карбоновия покрив подчертават динамичните линии на дизайна на М. Видимата CFRP структура е знак за високотехнологичната многослойна конструкция на покрива, който също като предното стъкло е закрепен за каросерията със специална технология на залепване.

М СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА.

Аеродинамично оптимизираните М странични огледала от десетилетия са символ на спортно-динамичния дизайн на М. Отделени от каросерията чрез две елегантно оформени стойки, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време демонстрират качествата на прецизен детайл, който придава характер, динамика и аеродинамично съвършенство на страничната част.

ДЖАНТИ.

Освен серийните 19-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 344 М за BMW M6 Купе се предлагат и три 20-инчови варианта: полираните или матово черни ковани джанти 343 М с двойни спици и гуми с различен размер на предната и задната ос. Петте им впечатляващи спици образуват перфектната рамка на изпитаната на състезателната писта M Compound спирачна система със сини спирачни апарати с логото на М. Третата алтернатива е от опционалния пакет М Competition – полираните до блясък джанти с двойни спици 601 М в изпълнение Bicolor. Те са още по-изтънчени със седемте си спици и акцентират стегнатото излъчване на BMW M6 Купе: винаги готово максимално да демонстрира устремния си темперамент при всяко докосване на педала на газта.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с опциите на BMW Individual за новото BMW M6 Купе.

Израз на индивидуалност.

  • BMW Individual за екстериора

    Безкомпромисна сила на характера. BMW M6 Купе гордо демонстрира това качество с екстравагантното лаково покритие Frozen Red metallic на BMW Individual. С това забележително лаково покритие вие самоуверено подчертавате своя усет към цветовете. В същото време копринено-матовата повърхност осигурява ексклузивно излъчване. Не по-малко ексклузивни и впечатляващи са другите 11 лакови покрития на BMW Individual за BMW M6 Купе. Например Brilliant White metallic с уникален перлен ефект, постигнат чрез специална многослойна технология. Независимо кой цвят на BMW Individual изберете – тя ще е бляскав пример за вашия индивидуален стил.

  • BMW Individual за интериора

    Лукс, съвършенство, убеждение – демонстрирани и от интериора на новото BMW M6 Купе с оборудване на BMW Individual. Особено специална комбинация е показаното тук пълно кожено оборудване BMW Individual Merino във впечатляващия цвят Opal White като контраст на интериорните лайстни Piano finish Black с уникално наситен блясък. С голяма любов към детайла контрастните шевове са в перфектно съгласувани цветове и в комбинация с тавана Alcantara Anthracite създават непреходен интериор в цветовете на клавиатура на пиано. Другите цветове на пълното кожено оборудване Merino на BMW Individual също се отличават с неповторим характер: от Platinum до Champagne и Cohiba Brown. Всички те осигуряват уникално луксозно усещане благодарение на естествената си повърхност с отворени пори. Още по-високо ниво на лукс може да бъде постигнато с тавана BMW Individual от Alcantara. Перфектно допълнение за интериора са и другите два варианта на интериорните лайстни BMW Individual, впечатляващи със занаятчийското качество на изработката и материалите.