ОГЪН ОТВЪН, ПЛАМЪК ОТВЪТРЕ.

BMW M6 Купе.

ОГЪН ОТВЪН, ПЛАМЪК ОТВЪТРЕ.BMW M6 Купе.
BMW M

Среден разход на гориво в л/100 км

9,9

СО2 емисии в г/км

231

Максимален въртящ момент (Нм) при об/мин

680/1 500-5,750

Как може да изразите страстта? Нека опитаме с числа. 560 к.с. и 4,2 секунди от 0 до 100 км/ч изразяват само частица от това, от което се състои въодушевлението на BMW M6 Купе. При вида на аеродинамично оптимизираната каросерия ще усетите ентусиазма на инженерите на BMW M. С мощното си присъствие тя директно демонстрира гените от моторните спортове на този спортен автомобил. Това се вижда и в кокпита. Изработен по желание от ексклузивните материали на BMW Individual Collection, той излъчва спортен дух и с най-финните си детайли. Така BMW M6 Купе заема челна позиция за впечатляващо инженерно изкуство. Например за пъргавия M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател. Благодарение на технологиите като Активния М диференциал и прецизното М окачване сърцето на автомобила се съгласува перфектно с автомобила, а с опционалния пакет М Competition, BMW M6 Купе се доближава още повече до състезателната писта. Увеличената до 600 к.с. мощност и оптимизираната в множество детайли динамика на управлението ви приканват повече от всякога да достигнете граничния режим.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW M6 КУПЕ.

Дизайн.

BMW M6 Купе е като залепено за пътя, сякаш се готви за скок. С всяко натискане на педала на газта двигателят засмуква свеж въздух през големите въздухозаборници в аеродинамичната предна част. На двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка проблясва емблемата на М. Гумите вече захапват асфалта. Чистата мощ уверено задвижва атлетичната каросерия напред. Идеални предпоставки за най-добри времена: интериорът на BMW M6 Купе предлага перфектните условия за шофиране в граничен режим. Без компромиси по отношение на лукса и най-фините материали – по желание се предлага цялата гама на BMW Individual Collection.

Динамика и ефективност.

Когато M TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател под издължения преден капак се събуди, границите между питлейна и гаража се размиват. Гените от моторните спортове са очевидни – пъргавината и прецизността са част от същността на BMW M6 Купе. Благодарение на по-ниското си тегло контурираният карбонов покрив снижава центъра на тежестта на автомобила - което се отразява положително на динамиката на управлението и повишава ефективността. Така това елегантно спортно купе винаги е на пол-позишън.

Пакет Competition.

Чисто състезателно усещане: благодарение на повишената мощост на двигателя, по-директното кормилно управление и специалните настройки на окачването BMW M6 Купе с пакета Competition осигурява още по-висока динамика на пътя. Мощността на M TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател е повишена от 412 кВт до 423 кВт. Това повишение се постига с увеличаване на налягането на нагнетявания въздух във високия диапазон от обороти. Спортната изпускателна система осигурява особено спортен звук на двигателя, който ще ви развълнува. По състезателните писти или във всекидневието - специално настроеното окачване и екстремно динамичното и директно кормилно управление гарантират, че всяка команда с волана ще бъде изпълнена с максимална прецизност. На пътя пакетът Competition впечатлява с ексклузивните 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 601 М с визия Bicolour и гуми с различен размер на предната и задната ос, както и черните хромирани двойни ауспухови тръби на спортната изпускателна система.