КРАСОТАТА Е В ОЧИТЕ НА ВОДАЧА.

BMW M

Дизайнът на BMW M6 Кабриолет.

КРАСОТАТА Е В ОЧИТЕ НА ВОДАЧА.

Дизайнът на BMW M6 Кабриолет.

Това не е визия, това е изявление: с муксулестия език на формите BMW M6 Кабриолет подчертава мощния си силует. Изпъкналите арки на калниците и типичните за М детайли са едновременно магнит за погледите и потвърждение на готовата да се развихри мощност. На която най-впечатляващо можете да се насладите в ориентирания към водача кокпит, облагороден с ексклузивните материали на BMW Individual Collection. И най-интензивно, когато безшумно свалите елегантния мек покрив за 19 секунди.

КРАСОТАТА Е В ОЧИТЕ НА ВОДАЧА.Дизайнът на BMW M6 Кабриолет.

Това не е визия, това е изявление: с муксулестия език на формите BMW M6 Кабриолет подчертава мощния си силует. Изпъкналите арки на калниците и типичните за М детайли са едновременно магнит за погледите и потвърждение на готовата да се развихри мощност. На която най-впечатляващо можете да се насладите в ориентирания към водача кокпит, облагороден с ексклузивните материали на BMW Individual Collection. И най-интензивно, когато безшумно свалите елегантния мек покрив за 19 секунди.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Имайки предвид изключително атрактивния външен вид на BMW M6 Кабриолет, е жалко колко бързо и скоростно изчезва от погледа. Независимо дали е с отворен или затворен покрив: с мощните си линии и особено с опционалното лаково покритие на BMW Individual Frozen Bronze metallic BMW M6 Кабриолет е истински магнит за погледите. Дизайнът и динамиката са в перфектна симбиоза. Съвършенството се вижда от аеродинамично оптимизираната предна броня, чиито големи въздухозаборници винаги осигуряват достатъчно въздух за V8 двигателя.

Най-гоялмо внимание е обърнато и на най-дребните детайли. Например начинът, по който блестящо черните двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка обгръщат емблемата на М или как впечатляващите М хриле с интегрирани мигачи поставят изискани акценти точно зад арките на предните калници. Елегантна хармония на формата и функционалността, което се демонстрира и от задната част на автомобила. В задната броня са вградени типичните за М двойни ауспухови тръби и дифузорът, които осигуряват необходимото аеродинамично притискане, като в същото време запазват хармоничната линия на BMW M6 Кабриолет. Както със затворен покрив, така и под открито небе.

БЪРЗ КЛАС.

Филм за дизайна на BMW M6 Кабриолет.

БЪРЗ КЛАС.

Филм за дизайна на BMW M6 Кабриолет.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Интериорът на BMW M6 Кабриолет е изработен по мярка, а обмислената му архитектура говори сама за себе си. Кокпитът обгръща водача като едно цяло, като по желание е изработен от изисканите материали на BMW Individual Collection. Всеки уред за управление е разположен точно там, където е необходимо. Никога досега не е било толкова лесно да се почувствате като у дома си в спортен автомобил. Функционалният център е М коженият волан, а само на сантиметри от удобните опори за палците са разположени лостчетата за превключване на М скоростната кутия с два съединителя и Drivelogic и M Drive бутоните.
Специфичните за М уреди надеждно изобразяват всички важни информации дори и при ярка светлина, за да може водачът винаги да може да следи всичко. Перфектната комбинация между динамика и чисто удоволствие от шофиране под открито небе – на което най-добре може да се насладите в ергонономичните М седалки с опционална тапицерия от ексклузивна кожа с фина структура Merino в цвят Opal White, заобиколени от ексклузивните интериорни лайстни Ash Grain White.

МЕК ПОКРИВ.

Напълно автоматичният мек покрив осигурява изключителна акустична и топлинна изолация. Когато е затворен, той придава на кабриолета силует на купе. Електрически задвижваното задно стъкло с отопление осигурява ефективна вентилация на интериора без течение.
Освен в Anthracite silver effect мекият покрив се предлага и в два други цвята. Той се отваря за 19 секунди и се затваря за 24 секунди при скорост до 40 км/ч.
Дори и при затворен покрив пътниците на кабриолета се наслаждават на удоволствието от пътуване под открито небе: всички 5 прозореца могат да бъдат свалени едновременно с натискане на бутон при затворен мек покрив, например за предпазване от силните слънчеви лъчи.

М СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА

Аеродинамично оптимизираните М странични огледала от десетилетия са символ на спортно-динамичния дизайн на М. Отделени от каросерията чрез две елегантно оформени стойки, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време демонстрират качествата на прецизен детайл, който придава характер, динамика и аеродинамично съвършенство на страничната част.

ДЖАНТИ.

ДЖАНТИ.

Освен серийните 19-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 344 М се предлагат и три други ексклузивни 20-инчови варианта. С петте спици, ковани за максимална здравина, полирани или матово черни, джантите с двойни спици 343 М с различен размер гуми на предната и задната ос ефективно акцентират върху мощността на BMW M6 Кабриолет. Джантите с двойни спици 601 М с визия Bicolor са още по-филигранни: в комбинация с пакета М Competition и M Carbon керамичните спирачки зад седемте спици се виждат големите спирачни дискове и матово-златистите спирачни апарати с логото на М.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с опциите на BMW Individual за новото BMW M6 Кабриолет.

Израз на индивидуалност.

  • BMW Individual за екстериора

    Толкова освежаваща може да е индивидуалната естетика. Например при BMW M6 Кабриолет с наситения цвят Frozen Bronze metallic на BMW Individual. Цвят, който подчертава атлетичното излъчване и впечатляващите линии с модерната си матова визия. Всички други лакови покрития на BMW Individual също имат свой напълно индивидуален характер. От екстравагантен, през модерен до елегантен. Например лаковото покритие Citrine Black metallic. Когато върху неговата повърхност попадне светлина, под маслинено черния цвят сякаш проблясва най-фин златен прах.

    Независимо кой цвят на BMW Individual изберете – той ще е бляскав пример за вашия индивидуален стил.

  • BMW Individual за интериора

    Може би най-доброто място под слънцето, за да изразите себе си. В комбинация с ексклузивното оборудване на BMW Individual BMW M6 Кабриолет е открито за индивидуалния ви стил. Пълното кожено оборудване BMW Individual Merino в яркия Opal White, показано тук, комбинирано с графичния визуален ефект на интериорната лайстна от фино дърво Ash Grain White, е особено стилно и оформя интериора с перфектна хармония, който се асоциира с луксозното излъчване на модерна яхта. Особен цветен акцент: впечатляващото занаятчийско майсторство на тъмните контрастни шевове. За да може вие лично да определяте въздействието, BMW Individual ви предлага други, богати на нюанси цветове на кожата: от Platinum до Champagne и Cohiba Brown, всеки от които гарантира уникално усещане за лукс благодарение на естествената си повърхност с отворени пори. Още по-високо ниво на лукс може да бъде постигнато с тавана BMW Individual от Alcantara, който перфектно допълва интериора и осигурява усещане за най-високо качество.