КРАСАВИЦАТА Е ЗВЯР.

BMW M6 Кабриолет.

КРАСАВИЦАТА Е ЗВЯР.BMW M6 Кабриолет.

Среден разход на гориво в л/100 км

10,3

СО2 емисии в г/км

239

Максимален въртящ момент (Нм) при об/мин

680/1 500-5,750

Най-красивите сънища се сънуват с отворени очи – и отворен покрив. Като при BMW M6 Кабриолет: тук неподражаемият подпис на BMW M GmbH създава перфектната симбиоза между спиращата дъха динамика и изискания кабриолет. За 19 секунди мекият покрив разкрива изработения по мярка кокпит от най-фините материали на BMW Individual Collection. 560-те к.с. на M TwinPower Turbo 8-цилиндровия двигател се разбуждат с неподражаем звук. Възхитително уверен двигател, който ускорява автомобила за 4,3 секунди от 0 до 100 км/ч. За да може мощността винаги да достигне прецизно до асфалта, BMW M6 Кабриолет се оборудва с Активен М диференциал, зависимо от скоростта кормилно управление M Servotronic и М скоростна кутия с два съединителя и Drivelogic за максимална пъргавина. А благодарение на опционалните М Carbon керамични спирачки BMW M6 Кабриолет спира светкавично бързо. Точният момент, в който на спокойствие да се насладите на мощно оформения външен дизайн на кабриолет.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW M6 КАБРИОЛЕТ.

Дизайн.

Жалко е, че при тази външност BMW M6 Кабриолет обикновено бързо изчезва от погледа. Независимо дали е с отворен или затворен покрив: с мощните си линии и особено с опционалното лаково покритие на BMW Individual Frozen Blue metallic BMW M6 Кабриолет е истински магнит за погледите. Дизайнът и динамиката са в перфектна симбиоза. Съвършенството се вижда от аеродинамично оптимизираната предна броня, чиито големи въздухозаборници винаги осигуряват достатъчно въздух за V8 двигателя. Интериорът на BMW M6 Кабриолет е изработен по мярка, а обмислената му архитектура говори сама за себе си. Кокпитът обгръща водача като едно цяло, като по желание е изработен от изисканите материали на BMW Individual Collection. Всеки уред за управление е разположен точно там, където е необходимо. Никога досега не е било толкова лесно да се почувствате като у дома си в спортен автомобил. Функционалният център е М коженият волан, а само на сантиметри от удобните опори за палците са разположени лостчетата за превключване на М скоростната кутия с два съединителя и Drivelogic и M Drive бутоните.

Динамика и ефективност.

Плътното боботене на M TwinPower Turbo 8-цилиндровия двигател, напредничавите асистиращи системи и окачването с гени от моторните спортове: BMW M6 Кабриолет размива границите между пътя и състезателната писта. Поне докато не отворите мекия покрив и слънчевите лъчи осветят луксозния интериор. Тогава границите между един автомобил и мощна моторна лодка започват да се размиват.

BMW Individual.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с опциите на BMW Individual за новото BMW M6 Кабриолет.