АТЛЕТ+

BMW M

Дизайнът на BMW M4 Купе.

АТЛЕТ+

Дизайнът на BMW M4 Купе.

АТЛЕТ+Дизайнът на BMW M4 Купе.

BMW M4 Купе веднага омагьосва наблюдателите. Серийните LED предни и зади светлини подчертават аеродинамичната каросерия. Големите въздухозаборници, също както и 20-инчовите алуминиеви джанти от опционалния пакет M Competition подчертават спортните амбиции. Спортните елементи като кръглите уреди поставят ексклузивни акценти в кокпита. При този спортен автомобил всичко сигнализира мощност и динамика.

BMW M4 Купе :
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,3-10,0
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 235-227

Данните в скобите се отнасят до автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя с Drivelogic.

Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕС и са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

Read more
BMW M

ВЪОДУШЕВЯВАЩ ЕЗИК НА ФОРМИТЕ.

Вълнуващ дизайн.

Безусловно спортно, с динамични линии и осезаема интензивност, които са ненадминати на пътя. Впечатляващата предна част с големите въздухозаборници, както и изразителните алуминиеви джанти и мускулестата задна част сигнализират цялата мощ на BMW M4 Купе.
Read more

Атлетична линия на купе.

Извитите линии с типичния плавно спускащ се покрив на купе в комбинация с ексклузивните алуминиеви джанти и аеродинамично оптимизираните М външни огледала излъчват чист спортен дух. Издълженият силует се слива с изразителната задна част и демонстрира концентрирана мощ.
Read more

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.
Read more

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Купе. Задният капак е армиран с въглероден композит и с интегрирания заден спойлер съчетава функция и дизайн. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната стойка на спортното купе както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.
Read more

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно - и за ускоряване на пулса.
Read more

Ексклузивен покрив с карбонов композит.

Като част от интелигентната концепция на BMW за олекотяване на конструкцията покрив с карбонов композит (CFRP) допринася за понижаването на теглото на автомобила и за снижаването на центъра на тежестта. Това води до повишена пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.
Read more

Full LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.
Read more

ИЗРАЗИТЕЛНИ ДЖАНТИ.

Джантите на BMW M4 Купе с оптимизирано тегло осигуряват самоуверено излъчване. Впечатляващи са дори и серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици, докато опционалните алуминиеви джанти са 19-инчови М с двойни спици. Те се предлагат по избор в цветове Ferric Gray или Black и разкриват мощните M Carbon керамични спирачки или M Compound спирачките с лого на М. също като опционалните 20-инчови алуминиеви джанти със звездовидни спици, които се предлагат и в черен цвят. Независимо кой вариант изберете, серийните гуми с различен размер на предната и задната ос на BMW M4 Купе подчертават мускулестото излъчване на задната част с пош-широките си гуми и оптимизират контрола с кормилното управление и сцеплението.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Специален начин да изразите собствената си индивидуалност - BMW Individual Manufaktur ще отговори на този стремеж по уникален начин с BMW Individual Collection. Оформете своето BMW M4 Купе толлкова индивидуално, колкото сте и вие.

BMW M PERFORMANCE АКСЕСОАРИ.

BMW M е олицетворение на динамика, иновативни технологии и десетилетия опит в моторните спортове. BMW M Performance Аксесоари придават на BMW M4 Купе още по-динамично и ексклузивно излъчване. Независимо дали за екстериора или интериора: възможностите са безгранични.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.