НОВАТОРСКИ+

BMW M

Свързаността в BMW M4 Купе.

НОВАТОРСКИ+

Свързаността в BMW M4 Купе.

НОВАТОРСКИ+Свързаността в BMW M4 Купе.

Както на пътя, така и на състезателната писта в BMW M4 Купе вие ще бъдете подпомагани от множество иновативни технологии, които осигуряват повече комфорт и сигурност и поставят нови стандарти. Можете да възприемете всички свързани с пътуването информации за части от секундата и да се наслаждавате на свързани комуникации, информации и развлечения на най-високо ниво. Радостта от шофирането никога не е била толкова иновативна.

Read more
BMW M

НОВ ИНТЕРФЕЙСЕН ДИЗАЙН.

Управлението на Infotainment системата на автомобила вече е още по-лесно, прегледно и информативно. Водачът може свободно чрез Touch управление да избере последователността на шестте панела за навигация, медия, комуникация, ConnectedDrive, My Vehicle и съобщения. Вместо статични прозорци панелите са оформени като индивидуално подвижни панели.

ЗАПИШЕТЕ РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО: M APPS.

BMW M4 Купе е повече от автомобил – той е предизвикателство за водачите, които искат да стават все по-добри и по-добри. Затова се предлагат BMW M Laptimer App и GoPro-App. За най-добрите времена за обиколка, най-добрите ускорения и най-великолепните спомени от последните изживявания при шофиране.

 • BMW M Laptimer App

  BMW M Laptimer App позволява прецизно записване и последващо анализиране на данните от шофирането по състезателна писта. Впоследствие записинате информаци могат да бъдат публикувани като картинка в социалните мрежи, а данните като положението на педала на газта, G-силите и най-добрите времена за обиколка да бъдат изпратени по имейл. Освен това е интегриран и интерфейс за GoPro.

 • GoPro app

  Чрез безплатното приложение GoPro можете чрез контролния дисплей на BMW M4 Купе да упралявате монтирана в или извън автомобила камера GoPro. Това позволява лесно управление на снимките и видеозаписите чрез контролера на iDrive. Освен това чрез WiFi можете можете да изключвате и включвате камерата, да я конфигуирате или да проверите нивото на зареждането.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ СЪС СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ФУНКЦИИ.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ СЪС СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ФУНКЦИИ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей със специфични за М функции проектира всички свързани с шофирането данни директно в зрителното поле на водача. Специфичните за М индикатори могат да бъдат превключвани с натискане на бутон, които включват индикатор за включената предавка, оборотите като динамична лента на оборотомер, както и Shift-Lights за оптималния момент на превключване на предавките.

Read more

ТЕЛЕФОНИЯ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Телефонията с безжично зареждане включва безжична док станция за зареждане* и допълнителни USB портове. Антена на покрива с усилвател на сигнала гарантира оптимално приемане в движение. Два мобилни телефона и един аудио плейър могат да бъдат свързани едновременно чрез Bluetooth.

*Универсалната док станция за безжично зареждане на смартфони се предлага само за съвместими смартфони.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е личен асистент за мобилност, който облекчава всекидневната мобилност на потребителя и му помага да достигне до целите си навреме и спокойно.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW М4 Купе (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9.1(8.3)
  СО2 емисии в г/км: 209 (194)

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.