ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН. С МЯСТО ЗА ОЩЕ ТРИМА.

BMW M4 CS.

ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН. С МЯСТО ЗА ОЩЕ ТРИМА.

BMW M4 CS.

ПРИЛИВ НА АДРЕНАЛИН. С МЯСТО ЗА ОЩЕ ТРИМА.BMW M4 CS.
BMW M

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW M4 CS1)

3,9

Макс. мощност в кВт (к.с.) при об/мин (BMW M4 CS1)

338 (460)/6 250

Разход на гориво в л/100 км, комбинирано (BMW M4 CS1)

8,4

CO2 емисии в г/км, комбинирано (BMW M4 CS1)

197

Новото BMW M4 CS като специален модел на BMW M GmbH продължава традициите на High Performance Automobilen, които произхождат от легендарното BMW M3 Evolution на моделното семейство E30. BMW M4 CS, което ще бъде произведено в лимитирана серия, комбинира гените на BMW M4 GTS с пригодността за всекидневието на BMW M4 Купе с 4 места. Изпълнено с иновативни М технологии и ефективни карбонови олекотени компоненти, атлетът прави обиколка на легендарната северна отсечка на Нюрбургринг за впечатляващите 7:38 минути, без това да е за сметка на качествата във всекидневието. Максимална мощност за пътя. В нова дефиниция.

BMW M4 CS:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4
CO₂ емисии в г/км: 197

Разходът на гориво е измерен при тестовия цикъл ECE. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

ВЪЗХИТИТЕЛЕН ДИЗАЙН. СПИРАЩИ ДЪХА ДИНАМИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Чиста динамика.

Типичната предна част с ниска бъбрековидна радиаторна решетка с черни пластини и характерни LED двойни фарове излъчва безкомпромисен спортен дух. Разделената на три части предна броня с големи въздухозаборници подчертава динамиката и служи за ефективно охлаждане на мощния 6-цилиндров двигател, както и на M Compound спирачките респективно опционалните M Carbon керамични спирачки*. Новият, специфичен за модела преден сплитер от лек видим карбон е регистриран за ползване по обществените пътища и повишава аеродинамичното притискане на предната ос за още по-висока динамика на управлението.

*В зависимост от условията и начина на шофиране, функционалностите, специфични за използваните материали, могат да доведат до шумове, особено в влажни условия, точно преди автомобилът да спре. Въздействието на влагата и солта по вътя могат да направят спирачния път еквивалентен с този на конвенционалната спирачна система. Това за кратко може да се отрази в намаляване на спирачната функция, но може да бъде балансирано с по-голям натиск върху педала, когато е необходимо.
Read more

Задвижваща сила.

M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател на BMW M4 CS осигурява динамични характеристики на нивото на суперспортен автомобил. Със своите 460 к.с. и въртящ момент от 600 Нм мощният двигател ускорява екстремния спортист за 3,9* секунди от 0 до 100 км/ч и до ограничената до 280 км/ч максималната скорост.

* Предварителни, все още непотвърдени данни. Възможни са промени.
Read more

Атлетична олекотена конструкция.

Атлетичните линии на BMW M4 CS се определят от иновативните олекотени компоненти. Познатият още от BMW M4 GTS преден капак от CFRP е по-лек с 25 процента от вече олекотения алуминиев капак на BMW M4 Купе. Леко вдлъбнатият в средата покрив от CFRP спестява 6 килограма в сравнение с металния покрив и снижава центъра на тежестта за превъзходна пъргавина. Пригодният за всекидневието, също изработен от карбон Gurney на задния капак допълнително повишава аеродинамичното притискане на задната ос в сравнение с M4 с пакет Competition.
Read more

Перфектен контакт с пътя.

Разработените специално за BMW M4 CS алуминиеви джанти с десет спици в цвят Orbit Grey са базирани на дизайна на успешните М4 състезателни автомобили от Deutsche Tourenwagen Masters (DTM). Кованите джанти с оптимизирано тегло серийно се оборудват с гуми с различен размер на предната и задната ос Michelin Pilot Sport Cup 2 с размер 265/35 R 19 отпред и 285/30 R 20 отзад. За още по-висока пригодност за всекидневието по избор се предлагат и спортни гуми Michelin с по-оформен профил на протектора.
Read more

Характерна задница.

Мускулестата задна част на BMW M4 CS се характеризира от Gurney от видим карбон, който повишава аеродинамичното притискане на задната ос, за да се оптимизира поведението на пътя, особено при високи скорости. М дифузорът от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) е привличащ погледите елемент в задната част. М двойните изпускателни тръби на BMW M4 CS от неръждаема стомана на двойната спортна изпускателна система са логото на М. L-образните задни светлини също като при BMW M4 GTS са с футуристичната OLED технология и въодушевяват с динамичната светлинна анимация с триизмерен ефект.
Read more

НАПЪЛНО СПОРТНО.

Интериорът също допринася за атлетичната ексклузивност на BMW M4 CS, и то още преди да се качите – благодарение на фините алуминиеви лайстни на праговете с надпис M4 CS. В центъра на ориентирания към водача кокпит е разположен М коженият волан. Като опция се предлага M Alcantara волан, тапициран с Alcantara с ексклузивен цвят Anthracite със синьо-червени М декоративни шевове включително обозначение на 12 часа, който лежи максимално добре в ръцете при всякакви ситуации на пътя. Той осигурява пълна видимост към кръглите, типични за М уреди. Интериорните лайстни, тапицирани с изискана Alcantara, са с привличащо погледите, ексклузивно обозначение CS.

Познатите от BMW M4 Купе с пакет Competition олекотени М спортни седалки на BMW M4 CS са тапицирани с кожа Merino и Alcantara. Те гарантират перфектна странична опора дори и при агресивно шофиране по състезателната писта, като в същото време осигуряват и превъзходен комфорт при дълги пътувания. В интериора на BMW M4 CS доминират и друти иновативни олекотени компоненти. Средната конзола с оптимизирано тегло е с около 30 процента по-лека от сравнимия сериен детайл и е тапицирана с Alcantara с тъмно-сиви контрастни шевове. Вратите и техните тапицерии със силно намалено тегло и ремъци за затваряне на вратите с М ленти допълват атмосферата на специалния модел с характерни елементи.

ВКЛЮЧИТЕЛНО АНИМИРАН АКЦЕНТ.

OLED светлинен дизайн.

Задните светлини на BMW M4 CS са изпълнени с футуристична светлинна техника с органични светодиоди (OLED), които излъчват светлината екстремно хомогенно от цялата си повърхност. С динамичните си 3D светлинни анимации задните светлини подчертават широчината на задната част, придават на купето по-мощно и характерно визуално излъчване, което е неподражаемо през деня и нощта.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M4 CS (1):
  Раход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8.4
  CO2 емсии в г/км (комбинирано): 197

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.